2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzel günlerde ağız tadıyla yemek yapıp yemek nasip olsun inşallah

Gelinliğimin aşamalarını da paylaşırım tabi ki :) nikahta gelinliğimi çok kısa süre giyeceğim için kınamda da giymeyi istiyorum. O yüzden içine açık gelinlik üstüne de ceket tasarladık. Kınada kadınlar arasında açık, nikahta üstüne ceketle tesettürlü gelinlik :)

amin canım çok teşekkür ederim farklı bişey olucak sanırım mutlaka görmek isterim :)

amin canım çok teşekkür ederim farklı bişey olucak sanırım mutlaka görmek isterim :)
İnşallah canım, size de fikir olur hem :) şimdiye kadar öğrendiğim; gelinlikçiler kumaşların, dantellerin ve taşların kalitesini daha düşüp tutup sizden yüksek kalite gibi isteyebiliyor olmalarıymış Aman dikkat, mutlaka kumaşı dikişi bilen biriyle gidin

uyardığın iyi oldu kuzum :)

Canım kumaş seçmeye gelinlikçi, kumaştan anlayan biri ve biz mi gidelim? Birde kumaşları sen cebinden ödeyip sadece dikim parası mı vereceksin terziye yoksa terzi komple kumaşlarıda o alıp hepsini mi vereceksin?

Canım kumaş seçmeye gelinlikçi, kumaştan anlayan biri ve biz mi gidelim? Birde kumaşları sen cebinden ödeyip sadece dikim parası mı vereceksin terziye yoksa terzi komple kumaşlarıda o alıp hepsini mi vereceksin?
Evet canım. Kumaşınızı kendinizin seçmenize izin veren bir terziyle anlaşmanızı öneririm. Terzi, siz ve bir bilenle gidin kesinlikle :) Seçtiğim kumaşa ve dantele göre gelinlikçi bir fiyat belirleyecek, ben gelinlikçiye ödeyeceğim :) Gelinlik+Duvak+Gelin Çiçeği şeklinde anlaştık :)

valla ben bomba gibiyim canım sen nasılşsın :)

Valla ben bugün ufak çaplı bir kalp krizi yaşadım. Okulda din hocamız yok atama olmadı, ücretli öğretmen de bulamıyor milli eğitim, kabak benim başıma patladı. 31 saat vermişler bana, hem Kuranı kerim hem de Hz Muhammedin hayatı derslerini bana yazmışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Çocuklar diyor ki "Öğretmenim Kuranı İngilizce mi öğrencez?" Tövbe Yarabbim.. Neyse ki az evvel müdür yardımcım aradı, köyün imamını ayarlamışlar, eski programa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…