- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
asker :/
Hayırdır inşallah, n'oldu?
çok saol canım benimm at üstünden şu karamsarlığı
bende öyle umuyorumailen ikna olur bence :)
çok teşekkür ederim canım :)
aminn.allah kavuşturun
daha cok erken :)ay evet emekli olmak istyorum ben artıkk
mümkünse bende çalışmadan emekli olıyımdaha cok erken :)
Güzel günlerde ağız tadıyla yemek yapıp yemek nasip olsun inşallahkızlar ben bu saate kadar yoktum çünküü sevgilimle beraberdimm:)
Ayy kıyamam ben ona ya sürekli telefonunun çalmasına kızdım diye alışveriş yaptık :)
ç.k.b 2 takım aldım hem kahvaltı takımıma uysun diye hemde günlük takımıma
Eki Görüntüle 1270060 Eki Görüntüle 1270061 Eki Görüntüle 1270062
amin canım çok teşekkür ederim farklı bişey olucak sanırım mutlaka görmek isterim :)Güzel günlerde ağız tadıyla yemek yapıp yemek nasip olsun inşallah
Gelinliğimin aşamalarını da paylaşırım tabi ki :) nikahta gelinliğimi çok kısa süre giyeceğim için kınamda da giymeyi istiyorum. O yüzden içine açık gelinlik üstüne de ceket tasarladık. Kınada kadınlar arasında açık, nikahta üstüne ceketle tesettürlü gelinlik :)
Canım ben dilek ve mado sordum 40/50 kişilik pastalar ortalama 200-300 tl zaten ondan sonra kendim yapayım bari dedim300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdım
İzmit'te de yoktu aslında daha yeni açılmış böyle şeyler satan bi yerbi araştır canım
İnşallah canım, size de fikir olur hem :) şimdiye kadar öğrendiğim; gelinlikçiler kumaşların, dantellerin ve taşların kalitesini daha düşüp tutup sizden yüksek kalite gibi isteyebiliyor olmalarıymışamin canım çok teşekkür ederim farklı bişey olucak sanırım mutlaka görmek isterim :)
uyardığın iyi oldu kuzum :)İnşallah canım, size de fikir olur hem :) şimdiye kadar öğrendiğim; gelinlikçiler kumaşların, dantellerin ve taşların kalitesini daha düşüp tutup sizden yüksek kalite gibi isteyebiliyor olmalarıymışAman dikkat, mutlaka kumaşı dikişi bilen biriyle gidin
bu pasta işine ciddi bi el atmak lazımCanım ben dilek ve mado sordum 40/50 kişilik pastalar ortalama 200-300 tl zaten ondan sonra kendim yapayım bari dedim
Canım kumaş seçmeye gelinlikçi, kumaştan anlayan biri ve biz mi gidelim? Birde kumaşları sen cebinden ödeyip sadece dikim parası mı vereceksin terziye yoksa terzi komple kumaşlarıda o alıp hepsini mi vereceksin?İnşallah canım, size de fikir olur hem :) şimdiye kadar öğrendiğim; gelinlikçiler kumaşların, dantellerin ve taşların kalitesini daha düşüp tutup sizden yüksek kalite gibi isteyebiliyor olmalarıymışAman dikkat, mutlaka kumaşı dikişi bilen biriyle gidin
Valla kuzu ben akademisyenliği bırakıp pastacılık sektörüne girmeyi ciddi ciddi düşündümbu pasta işine ciddi bi el atmak lazım
selam tatlım hoşgeldinnSelam kızçeleeeeeer.. Eve geldim çok şükür
bu organizasyon işinde iyi para var aslında düşünmek lazımValla kuzu ben akademisyenliği bırakıp pastacılık sektörüne girmeyi ciddi ciddi düşündümSelam bu arada kızçelerrrrr
valla ben bomba gibiyim canım sen nasılşsın :)Nasılsınız bakalım? Keyifler nasıl?
Evet canım. Kumaşınızı kendinizin seçmenize izin veren bir terziyle anlaşmanızı öneririm. Terzi, siz ve bir bilenle gidin kesinlikle :) Seçtiğim kumaşa ve dantele göre gelinlikçi bir fiyat belirleyecek, ben gelinlikçiye ödeyeceğim :) Gelinlik+Duvak+Gelin Çiçeği şeklinde anlaştık :)Canım kumaş seçmeye gelinlikçi, kumaştan anlayan biri ve biz mi gidelim? Birde kumaşları sen cebinden ödeyip sadece dikim parası mı vereceksin terziye yoksa terzi komple kumaşlarıda o alıp hepsini mi vereceksin?
valla ben bomba gibiyim canım sen nasılşsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?