• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hosgeldin canim :D
Bende 1,5aydir nisanliyim ..22agustos da dugunum olck.

Nisanlandgmdan beri ceyiz adina baya birsey aldm bnde :) suan borclari odemeye adadim kendimi :p

allahtan evin beyaz esyalarini mobilyalati filan nisanlm alacak.ben diger ustume dusenleri aliyorum. Ama onlarda 15bini bulacak gibi :p

Incik cincik o kadar çok sey var ki heryere para saçıyoruz adeta:KK51:
Düğün salonu tuttunuz mu?

Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler :KK53:
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?
Ayy olsun hepsi olur zamanla :) yok canim biz subatta soz yapicaz seneye dugun dusunuyoruz yani 2016 da :KK19:sen deneyimlerini paylasirsin bizimlee:KK51:

selamm kızlar

bugün hep hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum bunalımdayım resmen offf:KK43::KK43:

Kızlar nasılsınız? Bakamıyorum kaç gündür konuya :) Cumartesi günü haute couture bir gelinlikçideydim ve gelinliğimin çizimini yaptırdım :KK73: kumaşçıdan kumaşları seçtikten sonra provalara başlayacağız :KK36: çok mutluyum :KK68:

Gününüz aydin olsun kizlar :D

Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
öğlen oldu resmen tünaydınnn:)
kuzum ben instagramda yokum olsam çok isterdim takipleşmeyi bu arada çok teşekkür ederim :)
anlaşılan seneye yine bol bol düğüne gideceğiz.:) benide ekleyebilirsiniz umudumu kaybetmeyeceğim ühühühühü
hoşgeldin tatlım kendinden bahset biraz :)

kızlarr günaydın, nasılsınız

Gunaydinn kizlar :KK49::KK49:
kızlar tünaydın öğlen oldu :)
Merhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim :KK22:
merhaba hazırlıklar ne alemde :)
anamm bunlarr da ne böleee çoook şekerrr:KK68::KK68:
kutulardan vazgeçtim kuzum karton poşetler olcak :)
selamm kızlar

bugün hep hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum bunalımdayım resmen offf:KK43::KK43:
hayırdır canım ne oldu

Kızlar nasılsınız? Bakamıyorum kaç gündür konuya :) Cumartesi günü haute couture bir gelinlikçideydim ve gelinliğimin çizimini yaptırdım :KK73: kumaşçıdan kumaşları seçtikten sonra provalara başlayacağız :KK36: çok mutluyum :KK68:
ayyy bizimle paylaşırsın artık aşamaları :)

kızlar ben bu saate kadar yoktum çünküü sevgilimle beraberdimm:)
Ayy kıyamam ben ona ya sürekli telefonunun çalmasına kızdım diye alışveriş yaptık :)
ç.k.b 2 takım aldım hem kahvaltı takımıma uysun diye hemde günlük takımıma:KK70:
634986967480317110.jpg
qribo6bani3fgdounvxg.jpg
b7b39f47a4f4c316bb356dbb5fef5063.jpg

öğlen oldu resmen tünaydınnn:)
kuzum ben instagramda yokum olsam çok isterdim takipleşmeyi bu arada çok teşekkür ederim :)

hoşgeldin tatlım kendinden bahset biraz :)

kızlar tünaydın öğlen oldu :)

merhaba hazırlıklar ne alemde :)

kutulardan vazgeçtim kuzum karton poşetler olcak :)

hayırdır canım ne oldu

Dün aşkla buluştuk çok mutluydum ama bugün üzerimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var hayır olsun . inanılmaz sıkılıyorum

Back