- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
Hosgeldin canim
Bende 1,5aydir nisanliyim ..22agustos da dugunum olck.
Nisanlandgmdan beri ceyiz adina baya birsey aldm bnde :) suan borclari odemeye adadim kendimi
allahtan evin beyaz esyalarini mobilyalati filan nisanlm alacak.ben diger ustume dusenleri aliyorum. Ama onlarda 15bini bulacak gibi
Ayy olsun hepsi olur zamanla :) yok canim biz subatta soz yapicaz seneye dugun dusunuyoruz yani 2016 daEvet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?
Tuttuk cnm gecen hafta.siz?Incik cincik o kadar çok sey var ki heryere para saçıyoruz adeta
Düğün salonu tuttunuz mu?
Merhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim
öğlen oldu resmen tünaydınnn:)Gününüz aydin olsun kizlar
Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
hoşgeldin tatlım kendinden bahset biraz :)anlaşılan seneye yine bol bol düğüne gideceğiz.:) benide ekleyebilirsiniz umudumu kaybetmeyeceğim ühühühühü
kızlarr günaydın, nasılsınız
kızlar tünaydın öğlen oldu :)Gunaydinn kizlar
merhaba hazırlıklar ne alemde :)Merhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim
kutulardan vazgeçtim kuzum karton poşetler olcak :)anamm bunlarr da ne böleee çoook şekerrr
hayırdır canım ne olduselamm kızlar
bugün hep hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum bunalımdayım resmen offf
ayyy bizimle paylaşırsın artık aşamaları :)Kızlar nasılsınız? Bakamıyorum kaç gündür konuya :) Cumartesi günü haute couture bir gelinlikçideydim ve gelinliğimin çizimini yaptırdımkumaşçıdan kumaşları seçtikten sonra provalara başlayacağız çok mutluyum
yaş 21.4 yıllık bi ilşikim var aile karşı çıkıyor iş meselesinden ötürü.umutluyuz bekliyoruz efenim :)ayyy bizimle paylaşırsın artık aşamaları :)
öğlen oldu resmen tünaydınnn:)
kuzum ben instagramda yokum olsam çok isterdim takipleşmeyi bu arada çok teşekkür ederim :)
hoşgeldin tatlım kendinden bahset biraz :)
kızlar tünaydın öğlen oldu :)
merhaba hazırlıklar ne alemde :)
kutulardan vazgeçtim kuzum karton poşetler olcak :)
hayırdır canım ne oldu
havalardan olabilir mi canım belki işte sıkılmışsındır bi çikolata ye bişeyin kalmaz :)Dün aşkla buluştuk çok mutluydum ama bugün üzerimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var hayır olsun . inanılmaz sıkılıyorum
ne iş yapıyor ki :)yaş 21.4 yıllık bi ilşikim var aile karşı çıkıyor iş meselesinden ötürü.umutluyuz bekliyoruz efenim :)
asker :/ne iş yapıyor ki :)
Bunlar harikaa gule gule kullanin canimmkızlar ben bu saate kadar yoktum çünküü sevgilimle beraberdimm:)
Ayy kıyamam ben ona ya sürekli telefonunun çalmasına kızdım diye alışveriş yaptık :)
ç.k.b 2 takım aldım hem kahvaltı takımıma uysun diye hemde günlük takımıma
Eki Görüntüle 1270060 Eki Görüntüle 1270061 Eki Görüntüle 1270062
havalardan olabilir mi canım belki işte sıkılmışsındır bi çikolata ye bişeyin kalmaz :)
ailen ikna olur bence :)asker :/
çok teşekkür ederim canım :)Bunlar harikaa gule gule kullanin canimm
Hayırdır inşallah, n'oldu?selamm kızlar
bugün hep hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum bunalımdayım resmen offf
çok saol canım benimm at üstünden şu karamsarlığıolabilir canım yok çikolatam
güle gle kullan cicilerini canım çok şeker renkleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?