• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gününüz aydin olsun kizlar :D

Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum

anlaşılan seneye yine bol bol düğüne gideceğiz.:) benide ekleyebilirsiniz umudumu kaybetmeyeceğim ühühühühü

Gününüz aydin olsun kizlar :D

Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)

Öyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp :KK20:
300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdım :KK3:
ay ben bilecikte mümkün değil bulamam istanbula gidince bakayım bari canım sağol:KK66:

İzmit'te de yoktu aslında daha yeni açılmış böyle şeyler satan bi yer:KK53: bi araştır canım

Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdi :-) nasil gidiyor hazirliklar

Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler :KK53:
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?

Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler :KK53:
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?

Hosgeldin canim :D
Bende 1,5aydir nisanliyim ..22agustos da dugunum olck.

Nisanlandgmdan beri ceyiz adina baya birsey aldm bnde :) suan borclari odemeye adadim kendimi :p

allahtan evin beyaz esyalarini mobilyalati filan nisanlm alacak.ben diger ustume dusenleri aliyorum. Ama onlarda 15bini bulacak gibi :p

Back