- 23 Temmuz 2014
- 693
- 679
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)Gününüz aydin olsun kizlar
Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
Ay bn bgun gözümüzü kapatsam uyuyup gitcek gibiyimm sen nasılsın canmm :)kızlarr günaydın, nasılsınız
onu bende çok yapmak isterdim ama malesef mümkün değil işteyim canım öğlen arasını bekliyorum, acıktım :)Ay bn bgun gözümüzü kapatsam uyuyup gitcek gibiyimm sen nasılsın canmm :)
benm öğle aramda yok aşırı yoğun bide bugün cıldırmak üzereyimonu bende çok yapmak isterdim ama malesef mümkün değil işteyim canım öğlen arasını bekliyorum, acıktım :)
300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdımÖyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp
ay ben bilecikte mümkün değil bulamam istanbula gidince bakayım bari canım sağol
neden ki canım ne oldubenm öğle aramda yok aşırı yoğun bide bugün cıldırmak üzereyim
Gelen gelene dükkana sacma bi yoğunluk var :/ evrakta var bir sürü işlenicek darallar geldi bana yani anlayacağın canım :) :)neden ki canım ne oldu
hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)Merhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim
Teşekkür ederimmmhoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)
Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdi nasil gidiyor hazirliklarMerhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim
Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdi nasil gidiyor hazirliklar
Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?
sabır canım bizim de cok iş var bugün gerçi hiç bitmiyor zatenGelen gelene dükkana sacma bi yoğunluk var :/ evrakta var bir sürü işlenicek darallar geldi bana yani anlayacağın canım :) :)
ay evet emekli olmak istyorum ben artıkk
sabır canım bizim de cok iş var bugün gerçi hiç bitmiyor zaten