- 23 Temmuz 2014
- 693
- 679
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)Gününüz aydin olsun kizlar
Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum
Ay bn bgun gözümüzü kapatsam uyuyup gitcek gibiyimmkızlarr günaydın, nasılsınız
onu bende çok yapmak isterdim ama malesef mümkün değilAy bn bgun gözümüzü kapatsam uyuyup gitcek gibiyimmsen nasılsın canmm :)
benm öğle aramda yokonu bende çok yapmak isterdim ama malesef mümkün değilişteyim canım öğlen arasını bekliyorum, acıktım :)
300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdımÖyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp![]()
ay ben bilecikte mümkün değil bulamam istanbula gidince bakayım bari canım sağol![]()
neden ki canım ne oldubenm öğle aramda yokaşırı yoğun bide bugün cıldırmak üzereyim
![]()
Gelen gelene dükkana sacma bi yoğunluk var :/ evrakta var bir sürü işlenicek darallar geldi bana yani anlayacağın canım :) :)neden ki canım ne oldu
hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)Merhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim![]()
Teşekkür ederimmmhoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)
Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdiMerhabalarr.. Bende 1 Ağustos geliniyim![]()
Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdinasil gidiyor hazirliklar
Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?
sabır canımGelen gelene dükkana sacma bi yoğunluk var :/ evrakta var bir sürü işlenicek darallar geldi bana yani anlayacağın canım :) :)
ay evet emekli olmak istyorum ben artıkk
sabır canımbizim de cok iş var bugün
gerçi hiç bitmiyor zaten