2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gününüz aydin olsun kizlar

Mutluhatun yaptigin herbisi cok guzel cnm :) senin instagram yok mu takipleselim :) kizlardan msj atanlarla takiplestik. Benm hylmzz35 . burdan konustugum arkdslar ekleyblr.ama kim oldugunuzu hatrlatn msjla lutfen :) herkesi eklemiyorum

anlaşılan seneye yine bol bol düğüne gideceğiz.:) benide ekleyebilirsiniz umudumu kaybetmeyeceğim ühühühühü

Günaydınnnn :) eveett biz takipleştiikk hattaa :) benide isteyenler ekleyebilr kızlar gizemaydnn35 :)

300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdım
ay ben bilecikte mümkün değil bulamam istanbula gidince bakayım bari canım sağol

İzmit'te de yoktu aslında daha yeni açılmış böyle şeyler satan bi yer bi araştır canım

Merhaba canimm :) ne tatli nisanli misin simdi nasil gidiyor hazirliklar

Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?

Evet 3,5 aydır nişanlıyım.. Çeyizimde çok eksiklik yok.. Yavastan beyaz esyalarımı da tamamlamaya çalışıyorum.. Çok zor bu işler
Siz nişanlı mısınız ? Düğün ne zaman?

Hosgeldin canim
Bende 1,5aydir nisanliyim ..22agustos da dugunum olck.

Nisanlandgmdan beri ceyiz adina baya birsey aldm bnde :) suan borclari odemeye adadim kendimi

allahtan evin beyaz esyalarini mobilyalati filan nisanlm alacak.ben diger ustume dusenleri aliyorum. Ama onlarda 15bini bulacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…