- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Öyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp100 tl vermekten kurtuldum
bu işi yapanlar valla kar payı kısmını kazık olarak algılıyolar sanki
ay ben bilecikte mümkün değil bulamam istanbula gidince bakayım bari canım sağolİzmitliyim ben :) İzmitten aldım.
benim nişanlım sakaryada yapıyor şuan aklım onda değil de işte kardeşciğim çok zor günler geçiriyorbenim nişanlımda siirtte yaptıı bilirmm halinii :) :) allah korusun tüm askerleri bekleyenlere de bolca sabır versin :)
Aldiramam cnmbu sene son senem iste. Haziranda ildisi tayini isticem.snra aguatosta nisamlim es durumu isteycek. O da mardinde gorev yapio :/
aynalı tepsi diye sorayım bulurum artık canım benim yükseltileri iş edinebilirsin bence iyi kar varsıradan bi magzaydı canım tepsiyi aldığım yer 20 tlydi
şişeler eminönünden
yükseltileri kendim yaptım zaten :)
tahta ve aynayı mobiyacı kesti ben boyayıp yapıştırdım :)
fethiyeliyim bende canım marmaris rahat şükür..karakolda bizimki halk görmüyo da işte tedirgin oluyor insan canımYa bilmiyorum buradakiler cigrindan cikmis. Helr bi sabah olsun. Koye gidiyorum zaten servisle.koyde bisey olmuyor.donuste sknti olursa , diger gunler icin rapor alirm artk.. Aileden uzakta buralarda tek yasamaya calismak cook zor
Ayy yavrum allah kavustrsun. Burda polis asker olmk daha da zor. Halk nefrret edio onlardan. Hep dua ettm kardesimin askerligi buralara cikmasin diye ve marmarste asker suan. Rabbim korusun hepsini
amin canım çok teşekkür ederim darısı ailelerle tanışıp yüzükleri takmamız olsun inşallah. bu yüzükleri taktğımdan beri daha bir sabırsız oldum ben
Hoş buldum canım ne zor işler bunlar ya
Ama bolu bize çok uzaaakAy bizde boyle dusunuoz. Yani dinlenelim.huzurlu bi yer olsun balayinda diye dusunuyoruz. Boluyu hep istiyordum ve tanidiklarin onerisiyle güral sapanca da yer ayirtmaya karar verdk. Sanirim esra erolda dugununu orda yapmisti.Tabi bizim daha seneye yaz sonunahenuz 2015 yaz rezervasyonlari baslamamis
Amin evet canım burda da bekleniyo. Yarın çözüm süreci sonlanacakmş söylenti o yönde. Tabi okul yakılacak çocklara yazık. İtfaiye bile göndermiomş ya belediyaYaa iyiymis aslnda.bak cocuklari duusnuo :) valla bnde yarin ki islerimi bugunden hallettm. Donuste baya polis vardi. Yani birseyler beklenio. Allah onlari islah etsin
.
kızlar takı konusunda yorumlarınızı okudum. ben çok arada kalıyorum. müstakbel annem vefat etti biliyorsunuz, ablası ilgileniyor o da pek yol yordam bilmiyor gibi. ben kendi bohçamı bile kendim hazırlıyorum. tamam benim beğendiğim şeyler olması gerekiyor sonuçta, sevdiceğim de sağolsun maddi açıdan ben alayım sen beğen diyor ama ablası hiç sormadı ne yapıcaz nasıl olucak sizin adetiniz var mı demedi, devamlı görüşüyoruz biz iki senedir tanıyorum. sahipsiz gibiyiz. bende hem takı toka isteyen biri olmak istemiyorum hemde sözde-nişanda bişey takmadılar diye akrabalar laf etsin istemiyorum.
bir de haftasonu mobilya baktık, ablayla kocası da geldi onlar da kendi evine mobilya baktılar. benim beğendiklerimi hiç beğenmedi bende onun beğendiklerini beğenmedim. sonuç olarak benim evimde benim istediklerim olacak o konuda bir sıkıntı yok. ama hep çekiştirdiği bi yakınının gelini vardı ben onunla aynı şeyleri beğenmişim. şimdi beni de mi çekiştirecekler acaba ne kötü şeyler beğendi diye. canım sıkıldı.
bu pasta işinede el atıcam kuzum daha zamanı varÖyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp
valla canım biliyodurda bilmiyomuş gibi davranıyodur yoksa bu kadın evlenmiş sonuçta anlattıklarına bakılırsa biraz etliye sütlüye karışmam modunda gibi...kızlar takı konusunda yorumlarınızı okudum. ben çok arada kalıyorum. müstakbel annem vefat etti biliyorsunuz, ablası ilgileniyor o da pek yol yordam bilmiyor gibi. ben kendi bohçamı bile kendim hazırlıyorum. tamam benim beğendiğim şeyler olması gerekiyor sonuçta, sevdiceğim de sağolsun maddi açıdan ben alayım sen beğen diyor ama ablası hiç sormadı ne yapıcaz nasıl olucak sizin adetiniz var mı demedi, devamlı görüşüyoruz biz iki senedir tanıyorum. sahipsiz gibiyiz. bende hem takı toka isteyen biri olmak istemiyorum hemde sözde-nişanda bişey takmadılar diye akrabalar laf etsin istemiyorum.
bir de haftasonu mobilya baktık, ablayla kocası da geldi onlar da kendi evine mobilya baktılar. benim beğendiklerimi hiç beğenmedi bende onun beğendiklerini beğenmedim. sonuç olarak benim evimde benim istediklerim olacak o konuda bir sıkıntı yok. ama hep çekiştirdiği bi yakınının gelini vardı ben onunla aynı şeyleri beğenmişim. şimdi beni de mi çekiştirecekler acaba ne kötü şeyler beğendi diye. canım sıkıldı.
zor valla kuzum yap yap bitmiyo her yer detay :)Hoş buldum canım ne zor işler bunlar ya
aman erkek milleti böyle işte bende benimkine hevesli hevesli anlatıyorum şu böyle oluyo filan diye aman aşkım diyo çekliyo kenara okuldaki arkadaşlarımda burunlarından kıl aldırmıyo valla ya hepsi evde kalcak gerçekten ya istemem yan cebime koy diyolarKızlar benimki taktı diyor ki niye buraya yazıyormuşum, ben her şeyi onunla konuşabilirmişim falan filanDedim tamam canım nişan bohçası için ne düşünüyorsun, peki ya yüzük yükseltileri? Diyor o ne yaa? Dedim yaa işte böyle, seninle konuşamayacağım şeyler de var. Sonra diyor ki ben sana bunları konuşma demiyorum özelimizi anlatma diyorum, dedim onu zati yapmıyom.
Bayıldımkızlar asetat kutulardan vazgeçtim :) karton poşetler kullanıcam ve güzel bi söz bulup küçük kartlar hazırlıycam nasıl sizce :) ayrıca kendi el yazım olucak :)
bulduğum ilk örnek bu canım :)Bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?