2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

100 tl vermekten kurtuldum
bu işi yapanlar valla kar payı kısmını kazık olarak algılıyolar sanki
Öyle yaaa özellikle bu nişan pastalarını ne kadar karla satıyorlar öğrenince şok oldum yaaa.. Bak o pastaların en fazla maliyeti 60-70 tldir dışarda 60 kişilik bir nişan pastası en az 300 tlye satılıyor ayıp yaa ayıppp

kızlar takı konusunda yorumlarınızı okudum. ben çok arada kalıyorum. müstakbel annem vefat etti biliyorsunuz, ablası ilgileniyor o da pek yol yordam bilmiyor gibi. ben kendi bohçamı bile kendim hazırlıyorum. tamam benim beğendiğim şeyler olması gerekiyor sonuçta, sevdiceğim de sağolsun maddi açıdan ben alayım sen beğen diyor ama ablası hiç sormadı ne yapıcaz nasıl olucak sizin adetiniz var mı demedi, devamlı görüşüyoruz biz iki senedir tanıyorum. sahipsiz gibiyiz. bende hem takı toka isteyen biri olmak istemiyorum hemde sözde-nişanda bişey takmadılar diye akrabalar laf etsin istemiyorum.

bir de haftasonu mobilya baktık, ablayla kocası da geldi onlar da kendi evine mobilya baktılar. benim beğendiklerimi hiç beğenmedi bende onun beğendiklerini beğenmedim. sonuç olarak benim evimde benim istediklerim olacak o konuda bir sıkıntı yok. ama hep çekiştirdiği bi yakınının gelini vardı ben onunla aynı şeyleri beğenmişim. şimdi beni de mi çekiştirecekler acaba ne kötü şeyler beğendi diye. canım sıkıldı.

benim nişanlımda siirtte yaptıı bilirmm halinii :) :) allah korusun tüm askerleri bekleyenlere de bolca sabır versin :)
benim nişanlım sakaryada yapıyor şuan aklım onda değil de işte kardeşciğim çok zor günler geçiriyor

sıradan bi magzaydı canım tepsiyi aldığım yer 20 tlydi
şişeler eminönünden
yükseltileri kendim yaptım zaten :)
tahta ve aynayı mobiyacı kesti ben boyayıp yapıştırdım :)
aynalı tepsi diye sorayım bulurum artık canım benim yükseltileri iş edinebilirsin bence iyi kar var

fethiyeliyim bende canım marmaris rahat şükür..karakolda bizimki halk görmüyo da işte tedirgin oluyor insan canım

amin canım çok teşekkür ederim darısı ailelerle tanışıp yüzükleri takmamız olsun inşallah. bu yüzükleri taktğımdan beri daha bir sabırsız oldum ben

“Allah, nasip etmeyeceği birşeyi hayal ettirmez…” Hz. Osman
Kuzum o zamanlarda gelir inşallah :) darısı başımıza

Ama bolu bize çok uzaaak

Yaa iyiymis aslnda.bak cocuklari duusnuo :) valla bnde yarin ki islerimi bugunden hallettm. Donuste baya polis vardi. Yani birseyler beklenio. Allah onlari islah etsin

.
Amin evet canım burda da bekleniyo. Yarın çözüm süreci sonlanacakmş söylenti o yönde. Tabi okul yakılacak çocklara yazık. İtfaiye bile göndermiomş ya belediya

Canım herkesin zevki bir olsa bu kadar çeşit olmazdı. Sen elbette ki kendi zevkine göre döşeyeceksin. O ev senin, içinde huzurlu olması gereken de sensin. Kimseye kulak asma..

bu pasta işinede el atıcam kuzum daha zamanı var

valla canım biliyodurda bilmiyomuş gibi davranıyodur yoksa bu kadın evlenmiş sonuçta anlattıklarına bakılırsa biraz etliye sütlüye karışmam modunda gibi...
ayrıca kimin ne dediğini umursama sevgilinle hallet bu konularıda

Kızlar benimki taktı diyor ki niye buraya yazıyormuşum, ben her şeyi onunla konuşabilirmişim falan filan Dedim tamam canım nişan bohçası için ne düşünüyorsun, peki ya yüzük yükseltileri? Diyor o ne yaa? Dedim yaa işte böyle, seninle konuşamayacağım şeyler de var. Sonra diyor ki ben sana bunları konuşma demiyorum özelimizi anlatma diyorum, dedim onu zati yapmıyom.

aman erkek milleti böyle işte bende benimkine hevesli hevesli anlatıyorum şu böyle oluyo filan diye aman aşkım diyo çekliyo kenara okuldaki arkadaşlarımda burunlarından kıl aldırmıyo valla ya hepsi evde kalcak gerçekten ya istemem yan cebime koy diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…