• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya kızlar benim kafama takilan bisey var. Bu evde yapilan söz nisanda taki oluyor mu, ben asla isteyemem bisey alin diyemem. Ama ablam evlenirken sözde kayinvalideyle eniste bileklik takmislardi diye anlattim. Ben bisey alicak miyim bide. Saat alayim dedim alma diyor sevdicegim. Bizde nikahta alinir zaten ama teklif edeyim dedim. Simdi saat alirsak nikahta ne alicaz?
Canım benimkiler set ve bilezik taktı ama biz istemedik onlar taktı

Canım hava nasıl olur bilmiyorum ama doğu karadenizi öneririm (ısrarla akdeniz yada egeye göndermiyorum sizi :KK15:) Neysee belek çok güzeldi öyle hatırlıyorum kesinlikle tavsiye ederim yada turla her iki bölgeyi de gezin o da hoş olur hemde uygun olur fiyatlar kış sezonu nasılsa
Canım doğu karadeniz yağmurlu olurmuş. Biz onu yazın gezmeye karar verdik :) sevdicek tur istemio ki:( daha doğrusu o deniz kenarı huzur istiyo. Dinlenmek istiyo. Zaten bayram tatili koşulturma geçti. Şimdi yine koşuşturma düğünden sonra bi güzel dinlenelim dio:))

Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine :KK43: allahm sen bizi koru
kuzum bizim burda da öyle söylenti var. Belediye başaknımz servis yollarını kapatackmş çocklar okula gitmesin die. Ne güzel başkan o öyle(!) Benim 2saat dersim var sabahtan gidio gelirm hemn ama

Allah kazadan beladan korusun canım ya :KK43:
sende gitme diycem ama nasıl olcak ki:KK43:

allah korusun canm cok dikktli ol ortalık çok karışık bizim burda kimse hiç bişeyin farkında değil olan orlardaki insanlara oluyor inşallah en yakın zamanda biter su olaylarda düzelir ortalık :KK43:

Aile hekiminden rapor al canım 2 günlük, onlar pek sorun çıkarmıyorlar.

Ya bilmiyorum buradakiler cigrindan cikmis. Helr bi sabah olsun. Koye gidiyorum zaten servisle.koyde bisey olmuyor.donuste sknti olursa , diger gunler icin rapor alirm artk.. Aileden uzakta buralarda tek yasamaya calismak cook zor

canım dualarım seninle allah yardımcınız olsun lice de asker benim kardeşimde :KK61:

Ayy yavrum allah kavustrsun. Burda polis asker olmk daha da zor. Halk nefrret edio onlardan. Hep dua ettm kardesimin askerligi buralara cikmasin diye ve marmarste asker suan. Rabbim korusun hepsini

kuzum bizim burda da öyle söylenti var. Belediye başaknımz servis yollarını kapatackmş çocklar okula gitmesin die. Ne güzel başkan o öyle(!) Benim 2saat dersim var sabahtan gidio gelirm hemn ama

Yaa iyiymis aslnda.bak cocuklari duusnuo :) valla bnde yarin ki islerimi bugunden hallettm. Donuste baya polis vardi. Yani birseyler beklenio. Allah onlari islah etsin

.

Canım doğu karadeniz yağmurlu olurmuş. Biz onu yazın gezmeye karar verdik :) sevdicek tur istemio ki:KK43: daha doğrusu o deniz kenarı huzur istiyo. Dinlenmek istiyo. Zaten bayram tatili koşulturma geçti. Şimdi yine koşuşturma düğünden sonra bi güzel dinlenelim dio:))
Ay bizde boyle dusunuoz. Yani dinlenelim.huzurlu bi yer olsun balayinda diye dusunuyoruz. Boluyu hep istiyordum ve tanidiklarin onerisiyle güral sapanca da yer ayirtmaya karar verdk. Sanirim esra erolda dugununu orda yapmisti.Tabi bizim daha seneye yaz sonuna :D henuz 2015 yaz rezervasyonlari baslamamis

Ay bizde boyle dusunuoz. Yani dinlenelim.huzurlu bi yer olsun balayinda diye dusunuyoruz. Boluyu hep istiyordum ve tanidiklarin onerisiyle güral sapanca da yer ayirtmaya karar verdk. Sanirim esra erolda dugununu orda yapmisti.Tabi bizim daha seneye yaz sonuna :D henuz 2015 yaz rezervasyonlari baslamamis
bende dinlenmeceli bişeyler istiyorum ama benimki de tur olsun yurtdışı olsun istiyo farklı bi yer görelim diye nasıl yapcaz bilmiyorum yaa :/

Canım doğu karadeniz yağmurlu olurmuş. Biz onu yazın gezmeye karar verdik :) sevdicek tur istemio ki:KK43: daha doğrusu o deniz kenarı huzur istiyo. Dinlenmek istiyo. Zaten bayram tatili koşulturma geçti. Şimdi yine koşuşturma düğünden sonra bi güzel dinlenelim dio:))
Haklısınız genelde herkes aynı şeyi söylüyor. Balatında mantıklı olan dinlenme çünkü çok yoruluyormuş çiftler ama bende gezme manyağıyım yaa benimki de deniz yada havuz huzur istiyor ben yeni yerler görelim falan neyse canım dediğim gibi belek aklımda kaldı süper güzellikte bir yer onun dışında hoş bir otel olabilir herhangi bir yerde, genel olarak güzel o bölgeler çünkü.

sıradan bi magzaydı canım tepsiyi aldığım yer 20 tlydi
şişeler eminönünden
yükseltileri kendim yaptım zaten :)
tahta ve aynayı mobiyacı kesti ben boyayıp yapıştırdım :)
Hatuncum geçen söylemiştin ama hatırlamıyorum bu aynalı stickersları nasıl kesmiştin yada nereye kestirmiştin? Bir de nerelerde satılıyor bunlar ben bayağı baktım göremedim genelde duvar süslemeleri için kullanılıyor

Ya bilmiyorum buradakiler cigrindan cikmis. Helr bi sabah olsun. Koye gidiyorum zaten servisle.koyde bisey olmuyor.donuste sknti olursa , diger gunler icin rapor alirm artk.. Aileden uzakta buralarda tek yasamaya calismak cook zor

Allah kolaylık versin canım, yalnız yaşamak cidden zor ama çok şükür ki ben iç anadoludayım. Bulunduğum yerde olay falan yok, Allah sizlere sabır versin.

kuzum en iyisi ege daha öncede demiştim biz sevgilimle gittik tatile hem gezdik tozduk hemde kafa dinledik :)
antalya olabilir yine hem gezilcek yerler var hem sakin özellikle sizin gitceginiz sezondan dolayı :)
biz düğünden sonra 1 haftalık çok sakin bi tatil yapıcaz çünkü çok kısa sürede bi sürü şeyle ugraşmış olucaz zihnimiz aşırı yorgun olucak...
düğünden 5-6 ay sonra bi yurt dışı tatilimiz olucak ama mutlaka sevgilim çok istiyor:)

Ayy yavrum allah kavustrsun. Burda polis asker olmk daha da zor. Halk nefrret edio onlardan. Hep dua ettm kardesimin askerligi buralara cikmasin diye ve marmarste asker suan. Rabbim korusun hepsini
Yavrum dikkat et Allah muhafaza başka yere tayinini aldırmaya çalış. Büyük ihtimalle doğu görevindesindir ama bilmiyorum ya özellikle bayanların oralarda görev yapması çok kötü sık sık raporla idare et (iyice anaç oldum çıktım :KK69:) Allah yardımcınız olsun hepinizin :KK43:

Hatuncum geçen söylemiştin ama hatırlamıyorum bu aynalı stickersları nasıl kesmiştin yada nereye kestirmiştin? Bir de nerelerde satılıyor bunlar ben bayağı baktım göremedim genelde duvar süslemeleri için kullanılıyor
kuzum sticker değil bunlar baya aynayı kestirdim mobilyacıda :)

bende dinlenmeceli bişeyler istiyorum ama benimki de tur olsun yurtdışı olsun istiyo farklı bi yer görelim diye nasıl yapcaz bilmiyorum yaa :/

Cnm kimse dugunden snra tur onermio.zaten dugun stresiule yorgun oluyorsun.herkrs dinlenceginiz balayi yapin dio
Biz diger sene tur dusunuyoruz insallah. Venedik filan :D

Yavrum dikkat et Allah muhafaza başka yere tayinini aldırmaya çalış. Büyük ihtimalle doğu görevindesindir ama bilmiyorum ya özellikle bayanların oralarda görev yapması çok kötü sık sık raporla idare et (iyice anaç oldum çıktım :KK69:) Allah yardımcınız olsun hepinizin :KK43:

Aldiramam cnm :( bu sene son senem iste. Haziranda ildisi tayini isticem.snra aguatosta nisamlim es durumu isteycek. O da mardinde gorev yapio :/

Cnm kimse dugunden snra tur onermio.zaten dugun stresiule yorgun oluyorsun.herkrs dinlenceginiz balayi yapin dio
Biz diger sene tur dusunuyoruz insallah. Venedik filan :D

Aldiramam cnm :KK43: bu sene son senem iste. Haziranda ildisi tayini isticem.snra aguatosta nisamlim es durumu isteycek. O da mardinde gorev yapio :/
Allah yardımcınız olsunnn kıyamam yaaa nişanlında istesin o zaman tayini çıkar falan inşallah evlenince direkt doğudan uzak başlarsınız bir sonraki döneme :KK14:

Back