2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım oluyor en azından onların düşünüp ufak bir hediye takmaları lazm

Mustakbel annem vefat etti, sevdicegimin ablasi ilgileniyor bu tarz seylerle, o da pek anlamiyor yol yordam bilmiyor. Ben mumkun mertebe yonlendirmeye calisiyorum aşkcigimi. Bende arada kaliyorum, bisey ister duruma dusmek istemiyorum ama nisanda da benim aile tarafimdan bisey takmadilar lafi olsun da istemiyorum.

Nişanda set alınmıyor mu? Ben öyle biliyorum.

:)

u

bizde set dugunde aliniyor o da alinirsa:/

cok arada kalıyorum iste, hem isteyen biri olmamak hemde aileden laf etmelerini onlemek zorundayim

Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine allahm sen bizi koru

devam tatlım
sabunları yaptırdım tepsim hazır :)
şişelerede gül suyu koydum :)
minik karton poşetler arıyorum sabunu ve şişeyi ona koyucam :)
kuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?

kuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?
at canım kırmız pembe arası bişey oldu valla gıda boyasıyla böyle oldu

Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine allahm sen bizi koru
allah korusun canm cok dikktli ol ortalık çok karışık bizim burda kimse hiç bişeyin farkında değil olan orlardaki insanlara oluyor inşallah en yakın zamanda biter su olaylarda düzelir ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…