• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım oluyor en azından onların düşünüp ufak bir hediye takmaları lazm

Mustakbel annem vefat etti, sevdicegimin ablasi ilgileniyor bu tarz seylerle, o da pek anlamiyor yol yordam bilmiyor. Ben mumkun mertebe yonlendirmeye calisiyorum aşkcigimi. Bende arada kaliyorum, bisey ister duruma dusmek istemiyorum ama nisanda da benim aile tarafimdan bisey takmadilar lafi olsun da istemiyorum.

Nişanda set alınmıyor mu? Ben öyle biliyorum.

:)

Takı oluyo cnm. Genelde set takilir nisanda. Ama dugunde takanlarda oluyo.benm nisanmda takildi. Nisanlima da saat alip taktik.artk dugunde birsey takmicaz ona. O nisanda takilsin istedi

Hosgeldin :) valla ben temmuzda ilk supurgemi ve utumu alarak basladim.simdi ne gorsem aliyorum. Peceteye kadar :D
u

Canım o gelenek göreneklere göre değişiyor ama nişanda büyükler ve yakınlar ufak tefek takıyorlar diye biliyorum ama sen bişey alma sevgiline o da sana almasın zaten. Damat bohçasında alınıyor damada saat.

bizde set dugunde aliniyor o da alinirsa:/

ben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştum:KK70:

çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerde:KK70:

geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canım
bizim tsaraftan para ve altın takanlar oldu
geline set yerine zarif bi kolye ve küpe alındı yüzükler tamamdı..
onlar damada saat filan takmadı asıl set saat filan hep düğünde takıldı...

en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)

günaydınnn gelincikler :)

cok arada kalıyorum iste, hem isteyen biri olmamak hemde aileden laf etmelerini onlemek zorundayim:(

Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine :( allahm sen bizi koru

bakayım şişelerine, çeyiz konunda var mı?
10610797_746111435426295_4069390783426157331_n.jpg
10247214_746111432092962_5563976637656301558_n.jpg
10001491_746111442092961_2546741621830326732_n.jpg
şişeler ve sabunlar minik karton poşetlere konulcak canım ayrıca şişelere etiket ve püskül eklenicek :)

devam tatlım
sabunları yaptırdım tepsim hazır :)
şişelerede gül suyu koydum :)
minik karton poşetler arıyorum sabunu ve şişeyi ona koyucam :)
kuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki :KK70: sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?

kuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki :KK70: sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?
at canım kırmız pembe arası bişey oldu valla gıda boyasıyla böyle oldu :D

Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine :KK43: allahm sen bizi koru
allah korusun canm cok dikktli ol ortalık çok karışık bizim burda kimse hiç bişeyin farkında değil olan orlardaki insanlara oluyor inşallah en yakın zamanda biter su olaylarda düzelir ortalık :(

Back