- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
yapınca oluyo valla kuzum :)Harika olmuş canımm becerikli kız seniiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapınca oluyo valla kuzum :)Harika olmuş canımm becerikli kız seniiiii
canım oluyor en azından onların düşünüp ufak bir hediye takmaları lazm
Nişanda set alınmıyor mu? Ben öyle biliyorum.
:)
uTakı oluyo cnm. Genelde set takilir nisanda. Ama dugunde takanlarda oluyo.benm nisanmda takildi. Nisanlima da saat alip taktik.artk dugunde birsey takmicaz ona. O nisanda takilsin istedi
Hosgeldin :) valla ben temmuzda ilk supurgemi ve utumu alarak basladim.simdi ne gorsem aliyorum. Peceteye kadar
Canım o gelenek göreneklere göre değişiyor ama nişanda büyükler ve yakınlar ufak tefek takıyorlar diye biliyorum ama sen bişey alma sevgiline o da sana almasın zaten. Damat bohçasında alınıyor damada saat.
ben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştum
çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerde
geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canım
bizim tsaraftan para ve altın takanlar oldu
geline set yerine zarif bi kolye ve küpe alındı yüzükler tamamdı..
onlar damada saat filan takmadı asıl set saat filan hep düğünde takıldı...
en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)
günaydınnn gelincikler :)
olmazsa seti nişanda taksınlar canım kimsede bişey demez...cok arada kalıyorum iste, hem isteyen biri olmamak hemde aileden laf etmelerini onlemek zorundayim
Allah kazadan beladan korusun canım yaOff kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine allahm sen bizi koru
selam kuzucum hoşgeldin :)Selam gelincikler, nasılsınız :)
napıyosun mutlum hazırlıklara devam mı :):):)selam kuzucum hoşgeldin :)
devam tatlımnapıyosun mutlum hazırlıklara devam mı :):):)
bakayım şişelerine, çeyiz konunda var mı?devam tatlım
sabunları yaptırdım tepsim hazır :)
şişelerede gül suyu koydum :)
minik karton poşetler arıyorum sabunu ve şişeyi ona koyucam :)
bakayım şişelerine, çeyiz konunda var mı?
kuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?devam tatlım
sabunları yaptırdım tepsim hazır :)
şişelerede gül suyu koydum :)
minik karton poşetler arıyorum sabunu ve şişeyi ona koyucam :)
tepsine bayıldıııımmm.şişeler ve sabunlar minik karton poşetlere konulcak canım ayrıca şişelere etiket ve püskül eklenicek :)
at canım kırmız pembe arası bişey oldu valla gıda boyasıyla böyle oldukuzum gecmiş sayfadan buldum şişelerini ellerine sağlık :) neden turuncu görünüyor? bende sül suyu koydum kendiminkine berrak su benim ki sana yapılmış halini atabilirim istersen? süsledin mi şişeleri?
güzel olmuş dimi her detayı düşünmeye çalışıyorum sonum ne olcak bilmiyorum :)tepsine bayıldıııımmm.
sabunlarda coook şeker olmuşşşşşş
at canım kırmız pembe arası bişey oldu valla gıda boyasıyla böyle oldu
güzel olmuş dimi her detayı düşünmeye çalışıyorum sonum ne olcak bilmiyorum :)
bizde oldu bittiye getirsek rahat edicaz :)gül suyuna? gıda boyası ? hiç aklıma gelmez.
olmuş elbette, bazıları hiç önemsemez aman olsun bitsin modundalar, biz düşünmekten erken yaşlanıcaz
yok biz o kadar geniş insanlar değiliz inciğini cinciğini bile düşünüyoruzbizde oldu bittiye getirsek rahat edicaz :)
sen şişeleri süsledin mi canım :)
allah korusun canm cok dikktli ol ortalık çok karışık bizim burda kimse hiç bişeyin farkında değil olan orlardaki insanlara oluyor inşallah en yakın zamanda biter su olaylarda düzelir ortalıkOff kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yine allahm sen bizi koru