- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok tatlı olmuşlar ya :)yok biz o kadar geniş insanlar değilizinciğini cinciğini bile düşünüyoruz
üst mesajımda paylaştım canım
yok canım kendim yaptım, çıktısını aldım.zımbaladım.çok tatlı olmuşlar ya :)
etiketleri yaptırdın mı canım :)
şu an beni çok düşündüren etiketyok canım kendim yaptım, çıktısını aldım.zımbaladım.
2 çeşit yaptım biri kelebekliydi o cıkmamış foto da
bunu da kulüpten _soleil arkadaşım yaptı :):)
Off kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yineallahm sen bizi koru
nesi düşündürdü ki seni :) google a yaz. nişan etiketleri, stickerları vs. paintte düzenlersinşu an beni çok düşündüren etiket
nasıl yapcam bilmiyorum
birazcık teknoloji özrüm varda benimnesi düşündürdü ki seni :) google a yaz. nişan etiketleri, stickerları vs. paintte düzenlersin
özelden isimlerinizi söyle örnek yapayım sana :)birazcık teknoloji özrüm varda benim
gerçekten mi hemen yazıyorum :)özelden isimlerinizi söyle örnek yapayım sana :)
ne güzel işte tatlım aradaki parayı başka yerde kullanırsın helal olsunben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştum
çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerde
geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canım
bizim tsaraftan para ve altın takanlar oldu
geline set yerine zarif bi kolye ve küpe alındı yüzükler tamamdı..
onlar damada saat filan takmadı asıl set saat filan hep düğünde takıldı...
en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)
günaydınnn gelincikler :)
vuhuuuuuuuuu demek istiyorum bayıldım yaa
canım dualarım seninle allah yardımcınız olsun lice de asker benim kardeşimdeOff kizlar ya ben diyabakirda gorev yapiyorum. Polis esi olan tanidiklarim yarin okula gitmeyrckler.yarin veya diger gun birseyler olacakmis yineallahm sen bizi koru
sen mi yaptın canım çok güzelmiş
çok saol canım benimmmvuhuuuuuuuuu demek istiyorum bayıldım yaa
evet kendim yaptım :) teşekkür ederim :)sen mi yaptın canım çok güzelmiş
allah kavuştursun canımmcanım dualarım seninle allah yardımcınız olsun lice de asker benim kardeşimde
aynayı aldığın yer neresiydi canım bende kendim yapmaya karar verdim senden sonraçok saol canım benimmm
malzemeleri nerden aldın canım eminönünden mi maşallah çok güzelevet kendim yaptım :) teşekkür ederim :)
amin canım ya valla biz bilecikte kolay kolay öğretmenlik yapıyoz ama aklım hep ordaallah kavuştursun canımm
benim nişanlımda siirtte yaptıı bilirmm halinii :) :) allah korusun tüm askerleri bekleyenlere de bolca sabır versin :)amin canım ya valla biz bilecikte kolay kolay öğretmenlik yapıyoz ama aklım hep orda
malzemeleri nerden aldın canım eminönünden mi maşallah çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?