Benim aldıklarımın hepsi 80 tl civarı tuttu, çok uygun..
Annem farketmemiş, açıp bakmamış, iade süresi de geçti ben görene dek..
Bayramdan önce almıştım ben ordan cupcakeli bir tepsi :)
ben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştumhayret bi konuya el atmamışsınben bu yüzük yükselticiye hevesleniyorum da tepsim bile yok. ben tepsi bulayım. şuan en büyük sorunum bu
çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerdegüle güle kullan canım ne beceriklisin maşallahh
geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canımYa kızlar benim kafama takilan bisey var. Bu evde yapilan söz nisanda taki oluyor mu, ben asla isteyemem bisey alin diyemem. Ama ablam evlenirken sözde kayinvalideyle eniste bileklik takmislardi diye anlattim. Ben bisey alicak miyim bide. Saat alayim dedim alma diyor sevdicegim. Bizde nikahta alinir zaten ama teklif edeyim dedim. Simdi saat alirsak nikahta ne alicaz?
en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)kızlar ne hazırlıkları yapıyosunuz suan nerden baslasam bilemedim ya
Gunaaaaaayyydinlarrr
günaydınnn gelincikler :)GÜNAYDINLAAARRR :) :)
günaydın canım napıyosunnn nasılsınn :)ben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştum
çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerde
geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canım
bizim tsaraftan para ve altın takanlar oldu
geline set yerine zarif bi kolye ve küpe alındı yüzükler tamamdı..
onlar damada saat filan takmadı asıl set saat filan hep düğünde takıldı...
en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)
günaydınnn gelincikler :)
ayyy midem nasıl yanıyor anlatamamgünaydın canım napıyosunnn nasılsınn :)
ayy geçmiş olsun canım gavisgon diye bi ilaç var yanma ağrı hepsine birebir surup gibi belki bilirsin çok iiyi geliyo. bende napayım calısıyorum yine cılgınlar gibiayyy midem nasıl yanıyor anlatamam
sen napıyosun canım :)
günaydın canım avmden değilde erkek giyimi damatlık için butikler oluyor sanırım ordan kiralanırGünaydın canlarrrr bişey sorucam uyanır uyanmaz aklıma geldi ya smokin nerden kiralanır? Bu büyük markaları avmden kiralayabilir miyiz aceba?
Peki istanbulda nerde olur canım biliyor musun yada duydun mu hiç?günaydın canım avmden değilde erkek giyimi damatlık için butikler oluyor sanırım ordan kiralanır
olsun sen yine gönder canım 1 ay oldu mu? bnm arkadaşım ayakkabıyı gyip iade atti aldılar zaman geçmesine rağmen
sen bi şansını dene onlara gönderdiğin için iade nedeni onlardan kaynaklı olduğu için parayyı hesabına iade ederler canım.
netten bakınca şişli nişantaşı filan görünüyo canım :)Peki istanbulda nerde olur canım biliyor musun yada duydun mu hiç?
BAYILDIMMMMMM :)
Ayy harika olmus canim. Ellerine kollarina sagliiikk :)
valla bende çok sevdim tepsimi:)BAYILDIMMMMMM :)
çok teşekkür ederim canımAyy harika olmus canim. Ellerine kollarina sagliiikk :)
evet canım kesinlikle aynalı olmalı :)bayıldımm ama ben bunaaasüper olmuş canımm ben de aynalı istiyorumm:)
Harika olmuş canımm becerikli kız seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?