2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim aldıklarımın hepsi 80 tl civarı tuttu, çok uygun..

Annem farketmemiş, açıp bakmamış, iade süresi de geçti ben görene dek..

Bayramdan önce almıştım ben ordan cupcakeli bir tepsi :)

olsun sen yine gönder canım 1 ay oldu mu? bnm arkadaşım ayakkabıyı gyip iade atti aldılar zaman geçmesine rağmen

sen bi şansını dene onlara gönderdiğin için iade nedeni onlardan kaynaklı olduğu için parayyı hesabına iade ederler canım.

hayret bi konuya el atmamışsın ben bu yüzük yükselticiye hevesleniyorum da tepsim bile yok. ben tepsi bulayım. şuan en büyük sorunum bu
ben tepsimi 20 tlye almıştım şans eseri sade aynalı bişey arıyodum bir anda çıktı karşıma sen benim olcaksaın dedim usulce kucakladığım gibi kasaya koştum

güle güle kullan canım ne beceriklisin maşallahh
çok saol kuzum bütçeyi ayarlamak insana neler yaptırıyor 100 tl nerde 7 tl nerde

geçen sene kuzenim evlendi biz erkek tarafıydık canım
bizim tsaraftan para ve altın takanlar oldu
geline set yerine zarif bi kolye ve küpe alındı yüzükler tamamdı..
onlar damada saat filan takmadı asıl set saat filan hep düğünde takıldı...

kızlar ne hazırlıkları yapıyosunuz suan nerden baslasam bilemedim ya
en zor neyse ordan başla hoşgelkdin bu arada :)
Gunaaaaaayyydinlarrr

GÜNAYDINLAAARRR :) :)
günaydınnn gelincikler :)

günaydın canım napıyosunnn nasılsınn :)

Günaydın canlarrrr bişey sorucam uyanır uyanmaz aklıma geldi ya smokin nerden kiralanır? Bu büyük markaları avmden kiralayabilir miyiz aceba?

Günaydın canlarrrr bişey sorucam uyanır uyanmaz aklıma geldi ya smokin nerden kiralanır? Bu büyük markaları avmden kiralayabilir miyiz aceba?
günaydın canım avmden değilde erkek giyimi damatlık için butikler oluyor sanırım ordan kiralanır

1 ayı geçti, zaten ben uzaktayım, onlar memlekette kaldı ne yazık ki.. Aman dursun bi kenarda birine lazım olur elbet.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…