- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Sağol kuzum benim :))ohh be güzel geçmesine çok sevindim kuzum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum benim :))ohh be güzel geçmesine çok sevindim kuzum :)
İnşallah kuzum kahve yaprken dilek tuttum sizin içinde :))Yavruumm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı başımıza inşallah
Harikasınİnşallah kuzum kahve yaprken dilek tuttum sizin içinde :))
Hayırlı uğurlu olsun kuzumBe yüzde 95 düğün tarihizmde belli :) 28 ocak :))
Şimdi düğün hazırlıklarında sıra :))Hayırlı uğurlu olsun kuzum
güllerim ceviz büyüklüğünde kuzum ve 50 kuruştan yaptırdım 50 adet...
diğer kalpli olanlar mandalina büyüklüğünde 50 adet canım:)
Eki Görüntüle 1266381 40 adet şişe hazır artık kızlar
Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
Ve kızlar kendimi çok iyi hissetmesem de, tatilimin son günü de olsa, bugün yolcu da olsam birkaç saatligine sevdicegi gorebilecegim :) İnşallah her şey yolunda gider de istifra falan etmem yanında, dua edin
Valla bnde ilk ve son kez kirilan sey siparis ettrdim. Bidaha tovbe. Cnm instagramda guvendgn kullanicilari bana da soyle yaa. Cnku ben ailemden uzaktayim ve ceyizlerim annnemin evine gidio. Mecburen uzakta netten siparis vermem gerrkiyor bazi seyleri
Nabersiniz hacılar?
Canım evet ya bize de söyle o hesapları madem güvenilir oralardan sipariş edelim :)
geçen sefer buluşamamanıza çok üzülmüştüm umarım herşey yolunda gitmiştir :)
Kızlar en güvendiğim mugtasarim ve lemanokan var. Bunlar birebir deneyip memnun kaldıklarım, güzel iş yaptığını gördüğüm cicilibicilievesyalari var, ondan da en kısa zamanda alışveriş yapacağım.
Direksiyon sınavım vardı bugün gitmeyecektim kalkamıyorum diye, baktım biraz daha iyiyim şansımı denemek istedim. Sevdicek düzceden geldi, babamla onu alıp sinava gittik, sınavı geçtim sanırım :) Ordan da 2 saat sevdicekle vakit geçirdik ama ben kötü oldum ve eve döndüm mecburen, olsun yine de gördüm ve elini tuttum ya o bile bana yeter :) Şu an otobüsteyim, görev yerime sabah 8 gibi varmış olurum. Hepinize öpücükler :)
Tabi ki :) kendini tanıtabilirsin mesela:))Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim
24 yaşındayım öğretmenim canım 2 mayıs nişan emmzda da dğn var inşallahTabi ki :) kendini tanıtabilirsin mesela:))
Bende öğretmenim :) inşallah canım :))24 yaşındayım öğretmenim canım 2 mayıs nişan emmzda da dğn var inşallah
Sağol canım
Canım benim mide ve bağırsak bundan aylar önce çok güçsüz düşmüştü ve bir daha da toparlanamadı, en ufak mikropta iflas ediyorlar. Artık ne yapayım bilemiyorum
Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
facebooktamı tatlım :)
Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım :)
Biz 28 ocakta düğn yapacaz. Beraber çalışıyoruz ama ev kurmayacaz çünkü yaza tayin isticez oraya ev kurmayı düşünüyoruz.ilk sayfayı okuyunca çok şaşırdım çok öğretmen var forumda ne güzel okul önceciyim bende ve tayin işi de belli olmadı eş durumu belli olsamayınca daha doğru dürüst bişeye başlayamıyorum malesef
Biz 28 ocakta düğn yapacaz. Beraber çalışıyoruz ama ev kurmayacaz çünkü yaza tayin isticez oraya ev kurmayı düşünüyoruz.