2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tebrikler canım çooook güzel oluyoo hele ilk günler kuş gibi oluyosun canım sonra sonra farkediyosun artık bian anımsadım da keyfini çıkar

ohh be güzel geçmesine çok sevindim kuzum :)

Evim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam

Evim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam

Ben akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.

Ben akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.
Valla bnde ilk ve son kez kirilan sey siparis ettrdim. Bidaha tovbe. Cnm instagramda guvendgn kullanicilari bana da soyle yaa. Cnku ben ailemden uzaktayim ve ceyizlerim annnemin evine gidio. Mecburen uzakta netten siparis vermem gerrkiyor bazi seyleri

Yavruumm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı başımıza inşallah

Nabersiniz hacılar?
Canım evet ya bize de söyle o hesapları madem güvenilir oralardan sipariş edelim :)

merhaba gelinlerrr dün kendime iki tane kaydırmaz tepsi dolap süsü falan aldım küçük şeyler de önemli diye artık çarşıya çıktıkça parça parça bişeyler alıcam

Hala farkında değilim ki :))
zaten bi süre farkında olamıyosun canım ama çooook güzel bi duygu sanki üzerinden bi yük kalkıyo artık ailelerin de hazırlık içine girmesi stresini üzerinden alıyo keyifli günler seni bekliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…