tebrikler canımKızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
Hala farkında değilim ki :))tebrikler canımçooook güzel oluyoo hele ilk günler kuş gibi oluyosun canım sonra sonra farkediyosun artık bian anımsadım da keyfini çıkar
ohh be güzel geçmesine çok sevindim kuzum :)Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
ayyy gerçekten mi çok üzüldüm canım yaaEvim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam
Evim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam
Valla bnde ilk ve son kez kirilan sey siparis ettrdim. Bidaha tovbe. Cnm instagramda guvendgn kullanicilari bana da soyle yaa. Cnku ben ailemden uzaktayim ve ceyizlerim annnemin evine gidio. Mecburen uzakta netten siparis vermem gerrkiyor bazi seyleriBen akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.
selam tatlım :)selam kızlar
Yavruumm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı başımıza inşallahKızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
Canım evet ya bize de söyle o hesapları madem güvenilir oralardan sipariş edelim :)Ben akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.
zaten bi süre farkında olamıyosun canım ama çooook güzel bi duygu sanki üzerinden bi yük kalkıyo artık ailelerin de hazırlık içine girmesi stresini üzerinden alıyo keyifli günler seni bekliyo canımHala farkında değilim ki :))
Evim.net hakkinda hep boyle seyler duyuyorum hatta bi kac kez burdada gormustum iade etmeye calis canimEvim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam
sende şimdiden başla canım hazırlıklara :)Kizlar buarada tum yorumlarinizi okuyorum benim daha surec baslamadigi icin katilamiyorumama hepinizin heyecanini paylasiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?