Evet canım akşam 6da nişanım :) 5saat kaldı:))günaydın kızlar
salonu tutmuşsun gizemcim hayırlı olsn
math bugün senin sözün var dimi çok güzel geçmesi dileğiyle canım
Evet canım akşam 6da nişanım :) 5saat kaldı:))
normal derken alüminyum mu canım ?
Evet canım akşam 6da nişanım :) 5saat kaldı:))
sabunları pazartesi alıcam canım artık bugün okuldan erken çıktımhiç bilmiyorum. ama mağazalarda koli koli peçete var onlar bitene kadar devam eder bence
bide kalpli mantar tıpalı şişeler var onlardan da alabilirim belki. dün akşam instagramda bi iki yerden fiyat aldım sabun için. düz yayvan şekilde bir gül modeli, büyüklüğü 1tl kadarmışminik yani baya seninkilerimn büyüklüğü nasıl gelecek bakalım merak ettim iyice
asetat kutuları nereden alıcaksın canımcım?
cakepops konusunda kendimi geliştirmem gerekecek bir kere yaptım ama az yapmıştım. bir de ikram için mi kullansam yoksa poşetleyip vermek için mi... gerçi çikolata erir falan verirsek
ayy hatunlar napıyosunuz okuldan geldimm ben :)
bu arada yükseltilerimi kendim yapıcam :)
demetin sabunları diye bi sayfa var canım diğer sayfalara göre çok daha uygun :)
MUTLUHATUN SÖZ NİŞAN TARİHİ KENDİ ARAMIZDA DA OLSA 07.10.2014 YAPAR MISIN CANIM
KIZLAR ÇOK MUTLUYUMM APTALCA BİR SIIRTMA VAR SURATIMDA HEP.:)
sabunları pazartesi alıcam canım artık bugün okuldan erken çıktım
kutuları pastadizayndan alıcam kartonlu asetatlardan alıcam :)
nasıl bi modelden bahsettin merak ettim aslında bu sabun işi basit görünüyor vaktim olsa kendim ugraşırdım ben :)
ayy hatunlar napıyosunuz okuldan geldimm ben :)
bu arada yükseltilerimi kendim yapıcam :)
hangi modelden bahsediyosun bi resmini atsana canım gülleri saplı yapıcam kuzum ben :) mevlit için yapıcam onlarıvalla kadın bana gülle 1 tl nin yanyana fotoğrafını yolladı aynı boyuttaydı. sabun aklıma yattı ama düz bi gül istiyorum aslında, senin aldığını tüle sarıp verirsem düzgün görünür mü onu kestiremiyorum.
nasıl yapıcan ki
Ayyy gelmis gecmisler olsn cnm
geçmiş olsun canım her ay böyle mi oluyorsun
hangi modelden bahsediyosun bi resmini atsana canım gülleri saplı yapıcam kuzum ben :) mevlit için yapıcam onları
nişanda gül suyu kalpli sabun olucak ya kutuıda vericem tek seferde rahatça :) böyle istiyorum :)
Eki Görüntüle 1265739
inanmıyorum gerçekten mi? bu sabunlardan bahsediyoruz canım dimi? bunları 50 kuruşa yaptırdım...
ayyy böyle süper olmuşşşş
http://instagram.com/p/t6KUgwo_Uu/?modal=true
bunlar 1tl kadarmış.
mutluhatun demetin sabunlarına mesaj attım o senin 50kuruş dediğin güller için bana 1,5tl dedi
küçük canım benimkiler :)hayalseverrr senin sipariş ettiklerin fotoğrafta önde bulunanlar mı? öndekiler ceviz kadar dedi, arkadakiler daha büyük o fotoğraftaki saplı olanlar büyük olanlarmış.
küçük canım benimkiler :)
hayır canım tanımıyorum başka bi sayfada reklamını gördüm öyle sipariş verdimcanım sen bayanı tanıyor musun? sadece tanıdıklara yaptım o küçüklerden dedi
hayır canım tanımıyorum başka bi sayfada reklamını gördüm öyle sipariş verdim
güllerim ceviz büyüklüğünde kuzum ve 50 kuruştan yaptırdım 50 adet...karışiklik var bu iste, bi seninkiler eline gecsin anlicaz galiba
eger 1.5tl ise yaptirmicam ben, eminonunde kalpli sabun bulmustum ondan alip 2ser yada 3erli koyabilirim kutuya siselerle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?