2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sabunları pazartesi alıcam canım artık bugün okuldan erken çıktım
kutuları pastadizayndan alıcam kartonlu asetatlardan alıcam :)
nasıl bi modelden bahsettin merak ettim aslında bu sabun işi basit görünüyor vaktim olsa kendim ugraşırdım ben :)

ayy hatunlar napıyosunuz okuldan geldimm ben :)
bu arada yükseltilerimi kendim yapıcam :)

ay bende nikahgünü almaya gttim 2015 iiçin. şimdi veremiyoruz dedi memur evrakalrımız hazır..yılbaşından snraya kaldı. zaten sömestrın ilk haftası düşnüyoruz. insaşşalh dolu olmz ve o tarhlere verir
hadi bklm sen herşeyi btrdn nerdeyse. maşşallah

valla kadın bana gülle 1 tl nin yanyana fotoğrafını yolladı aynı boyuttaydı. sabun aklıma yattı ama düz bi gül istiyorum aslında, senin aldığını tüle sarıp verirsem düzgün görünür mü onu kestiremiyorum.

nasıl yapıcan ki

eminönüne gittim geldim

ayy ne çok şey baktım kafam karıştı

öncelikle kolonya şişelerimi buldum 25ml'lik fiyatı da 0,45 kuruş. 50 veya 60 tane almayı planlıyorum.
renkli kolonya da şark handa sadece bir yerde varde ve tek renkti sadece mavi, başka renler gelir mi dedim gelir dedi. 1litresi 13tl, 1litreyle 40 şişe doluyor yani.

sonracığıma sabun kalıplarına baktım ama çok pahalı bir tanesi 25tl falan. sabun yapılışına da baktım dün akşam yapılabilir ama sabun bazını erittik diyelim bir tane kalıpla 50 tane sabunu ne kadar sürede yapabiliriz

minik kavanozlara renkli içi çikolatalı bademli şekerleme koyma düşüncesi olanlar, şekerin kilosu 35tl, bir kiloya da 150tane düşüyormuş.

bunun dışında cakepops yaparsam diye onu süsleme malzemelerine baktım 3ila 5lira arasında değişiyor. büssürü şeyler var.

şeker hamuru gördüm kilosu 8liraydı renk renk vardı.

kendime bohça sandığı baktım 120tl dedi.

karaca home pamuk saten nevresim takımı sordum 180dediler.

bunlar aklımda kalanlar

hangi modelden bahsediyosun bi resmini atsana canım gülleri saplı yapıcam kuzum ben :) mevlit için yapıcam onları
nişanda gül suyu kalpli sabun olucak ya kutuıda vericem tek seferde rahatça :) böyle istiyorum :)

hayalseverrr senin sipariş ettiklerin fotoğrafta önde bulunanlar mı? öndekiler ceviz kadar dedi, arkadakiler daha büyük o fotoğraftaki saplı olanlar büyük olanlarmış.

Eklentiler

• sabun.png
    417,8 KB · Görüntüleme: 99
hayır canım tanımıyorum başka bi sayfada reklamını gördüm öyle sipariş verdim

karışiklik var bu iste, bi seninkiler eline gecsin anlicaz galiba

eger 1.5tl ise yaptirmicam ben, eminonunde kalpli sabun bulmustum ondan alip 2ser yada 3erli koyabilirim kutuya siselerle birlikte

karışiklik var bu iste, bi seninkiler eline gecsin anlicaz galiba

eger 1.5tl ise yaptirmicam ben, eminonunde kalpli sabun bulmustum ondan alip 2ser yada 3erli koyabilirim kutuya siselerle birlikte
güllerim ceviz büyüklüğünde kuzum ve 50 kuruştan yaptırdım 50 adet...
diğer kalpli olanlar mandalina büyüklüğünde 50 adet canım:)

Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…