- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Sizede hayırlı olsun canım :)Hayırlısıı olsun cnmmm :) bzde dün tuttuuk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede hayırlı olsun canım :)Hayırlısıı olsun cnmmm :) bzde dün tuttuuk :)
sağol tatlımmmSizede hayırlı olsun canım :)
çok sağol canım bnmmm :)günaydın kızlar
salonu tutmuşsun gizemcim hayırlı olsn
math bugün senin sözün var dimi çok güzel geçmesi dileğiyle canım
kadıköy tepe natiluıs crf avm de vardı canım .bu hafta kalmamış ama başka modell getirmişler.
aaa gerçekten mi ben hiç madame cocoya bakmıyordum .esse den sufle kabı aldm.
Eki Görüntüle 1265224
dışındaki gibi ama peçetenin deseni canım
ne zamana kadar canım bu kampanya bilior musun
gez gez canım arayan belasınıda mevlasınıda...
benim şişeler kaç millik hatırlamıyorum valla kuzum ne çok büyük nede çok küçük :)
benimde sabun ve gül suyu olucak şişelere etiiket ve püskül ekliycem :)
birde asetat kutulara konulcak canım :)
cakepops çok güzel olur bence farklılık iyidir :)
ben göremiyorumgünaydınn herkeseee
benim elbiselerime baktınız mııı çok kararsızım
ben göremiyorum
sen beni izleyince oldu şimdii :) lavicert sanırım rengi elbisenin bayıldımmm :)ben izleyince yada sen beni izleyince görünüyor sanırım ben seni izledim
lavicert ne demekse artık walla türkçeyi katletmişim :) lacivert :):)sen beni izleyince oldu şimdii :) lavicert sanırım rengi elbisenin bayıldımmm :)
18/100 ne oluyo canım anlamadım ben?
Genel anlamda tencerelerden şikayetçiler kk da okumuştum canm bir araştır istersen
Senin ağır dediklerini biliyorum mübarek yerinden kalkmıyor
18-10 çelik ayarı oluyo canım hemen hepsinde yazar aslında tencere çkb çoğunda daha çok kalitesini bilmek araştırmak gerekli jumbo, korkmaz, hisar, aryıldız, emsan vb markalar çok iyi çelikte
İzmirde olck dis cekim cnm. Bornovada merkezde cihan var. Yine kuzenlerim onda yaptrdi memnun kaldilar baya. Aklimda tek o var. Normalde dis cekimi apayri bigun yaptrxaktm ama karar degiatrdim. Ben kinada da gelinlik giycem dugunde de gycem haliyle :) bi de ayrica ucuncu kez bi gelinbasi yapamicam. Kina gunu dis cekim olsun.. Alacatiya gidecek fotocu bulmam gerek iste :) kina camdibi de sanayinin oralarda ozil Dugun salonunda olck cnmÇok güzel düşünmüşssünz hoş olur :):) çamdibine yakın bnm işyerim o taraflardayım bende canım hayrlısı olsun dış çekimi izmirde mi yapıcaksınızz ? yaa bende nikahı kalabalık tutucam nikah şekeri mi yoksa küçük şişelerde renkli güzel etiketler oluyo oyle bişey mi yapsam bilemedim maliyetleri nedir acaba
hımm iyi o zaman canım bende korkmaz almıştım zaten hç dikkat etmedim ben buna ilk defa duyuyorum valla
Peki bu 18/10 nerede yazıyor ona göre çkb takımımı alırım canım
Evet ya bi tane alicam o dokumlerden.et yemegi iyi olur :) arkds aciklamis 18/10u zati tatlim. Genelde dedigi gibi bilinmis iyi markalar oyle. Tencerelerin altlarinda yazar. Ben hisar istiyrdum hep ama karacanin setindeki tabaklar vs daha hosuma gitti.tencerelerimde karaca oldu. Kullananlarda memnun baya
Aynen katiliyorum.hisar alicaktm kendime ama karacanin ceyiz paketi daha hosuma gitti. Tencerelerde oyle oldu :) kullananlar var tanidiklar memnunlar baya cnm
İzmirde olck dis cekim cnm. Bornovada merkezde cihan var. Yine kuzenlerim onda yaptrdi memnun kaldilar baya. Aklimda tek o var. Normalde dis cekimi apayri bigun yaptrxaktm ama karar degiatrdim. Ben kinada da gelinlik giycem dugunde de gycem haliyle :) bi de ayrica ucuncu kez bi gelinbasi yapamicam. Kina gunu dis cekim olsun.. Alacatiya gidecek fotocu bulmam gerek iste :) kina camdibi de sanayinin oralarda ozil Dugun salonunda olck cnm
Altlarinda yazar cnm
kızlar fritöz alçak mısınız?
Düdüklü tencerede hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ? korkmaz nasıldır acaba ? bir ara kampanya vardı alamadım iyi olup olmadığını bilmediğimden.
Duduklu fissler iyi cnm..benm setin icinde oldugundan almicam. Olmasaydi kesinlikle fissler alcaktim. Fritozde bnce gereksiz. Ben almicam
senin yüzünden diye bişey yok kuzum sağlık bu çok geçmiş olsun canım
gecmiş olsun
geçmiş olsun canım sağlık önemli inşallah düzelirsin yine kavuşursunuz kısa zamanda :)
Ayyy kıyamam yaaaa çok geçmiş olsun o kadar istiyordunuz, çok isteyince hep bi pürüz çıkıyor illa ki
hımm ben bi bakayım canım ona . bende gereksiz gerekiyorum ve alsam bile nereye koyacağım o kadar büyükki inanılmaz yer kaplıyor . ve pahalı
peki ne alacaksın kızartma için canım ?
Sağolun kızlar, dün buraya yazdıktan sonra çok çok daha kötü oldum. 2 kardeşim ve ben acil acil gezdik resmen, annem sağolsun kadın hepimize yetişmeye çalıştı. Bugün az biraz daha iyiyim. Resmen tatilim zehir oldu.
Sağolun kızlar, dün buraya yazdıktan sonra çok çok daha kötü oldum. 2 kardeşim ve ben acil acil gezdik resmen, annem sağolsun kadın hepimize yetişmeye çalıştı. Bugün az biraz daha iyiyim. Resmen tatilim zehir oldu.
Canim normal kizartma trncerrsi alicam.
Ayyy gelmis gecmisler olsn cnm