• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
tebrikler canım :KK68::KK68::KK68: çooook güzel oluyoo hele ilk günler kuş gibi oluyosun canım sonra sonra farkediyosun artık bian anımsadım da keyfini çıkar :KK19:

Kızlar ben nişanlıyım artık :)) çoook güzeldi hala farkında deilim ama kazasız belasız atlattık :) 2de sevdicek geldi biz çıktık gondol ve çiçeği sipariş verdik beni kuaföre bıraktı o hazırlandı gelip beni kuaförden aldı sonra fotoya gittik :) fotoğraf çekiminden sonra eve geldik :) misafirlerimiz geldi. Akşam namazından sonra kahve yaptım kayınbabam istedi babamın dayısı verdi:) arkasından da kuran okudu yüzük taktık :) sonra tatlılarımızı yedik:) el öptük :)) sonrada fotoğraf çektirdik oturduk:))) nişan bittikten sonrada kuzenlerle biz kafeye gittik az önce geldik eve :))
ohh be güzel geçmesine çok sevindim kuzum :)

Evim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam

Evim netten siparis verdgm seylerin bazilari kirik grldi yaaa.deli olcam.zaten 3haftadir anca kargoya verdiler.bi daha ordan birsey almicam

Ben akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.

Ben akıllandim artık, kırılır şeyleri internet sitelerinden sipariş etmem. İnstagramda takip ettiğim güvendiğim birkaç hesap var harika paket yapıyorlar, sadece onlardan sipariş veriyorum.
Valla bnde ilk ve son kez kirilan sey siparis ettrdim. Bidaha tovbe. Cnm instagramda guvendgn kullanicilari bana da soyle yaa. Cnku ben ailemden uzaktayim ve ceyizlerim annnemin evine gidio. Mecburen uzakta netten siparis vermem gerrkiyor bazi seyleri

Yavruumm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı başımıza inşallah :KK71:

Nabersiniz hacılar?
Canım evet ya bize de söyle o hesapları madem güvenilir oralardan sipariş edelim :)

merhaba gelinlerrr :KK68: dün kendime iki tane kaydırmaz tepsi dolap süsü falan aldım küçük şeyler de önemli diye artık çarşıya çıktıkça parça parça bişeyler alıcam :KK37:

Hala farkında değilim ki :))
zaten bi süre farkında olamıyosun canım ama çooook güzel bi duygu sanki üzerinden bi yük kalkıyo artık ailelerin de hazırlık içine girmesi stresini üzerinden alıyo keyifli günler seni bekliyo canım :KK15:

onur 372.jpg
40 adet şişe hazır artık kızlar:)

Back