• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet hepsini aldım, ben o 6'lı takımı almıcam. kendi beğendiklerimi aldım böyle kendi takımımı oluşturdum:KK49:

bunlarla birlikte ablama da bitane bihter geceliği aldım bide aşka çorap aldım hepsine 100tl verdim:cool:

bende giyip bakmadım diğer renklere:eek: ama saks mavisi giydiğim başka foto var du bak onu ekliyim ona da bi bak:KK23:

Ççok uyguna almışsın canım nerden aldın canım

Kesinlikle diğeriiiii :Dyani saks mavisi ama daha çok koyu laciverte benziyor o renk o_O neyse bende sorun var renk konusunda ama mavi olan kesiiinnnnnnnnnn :KK37:

bende onu istiyorum galiba:KK23: çok sağolasın valla zaten kararsızım fikir duymak iyi oluyor:KK19:

Ççok uyguna almışsın canım nerden aldın canım

avrupa networking sitesine üyeliğimiz vardı ordan satıcı fiyatıyla aldım, 20tl de indirim kuponu kullandım:KK50:

bir de bugün kargoyla katalogavm diye bi katalog yollamışlar. o sitede de maybelline loreal ürünleri var ordan da makyaj malzemelerimi alıcam galiba yine indirimli olarak:KK55:

bende onu istiyorum galiba:KK23: çok sağolasın valla zaten kararsızım fikir duymak iyi oluyor:KK19:

avrupa networking sitesine üyeliğimiz vardı ordan satıcı fiyatıyla aldım, 20tl de indirim kuponu kullandım:KK50:

bir de bugün kargoyla katalogavm diye bi katalog yollamışlar. o sitede de maybelline loreal ürünleri var ordan da makyaj malzemelerimi alıcam galiba yine indirimli olarak:KK55:

MAŞALLAH CANIM alışveriş günü bugün sanırım senin:p

MAŞALLAH CANIM alışveriş günü bugün sanırım senin:p

:KK70: valla Allah yüzüme baktı. bayramdan önce ablama üyeliğini kullanarak siteden bişeyler alıcam dedim, üyeliğim iptal oldu kullanmadığım için dedi:KK53: sonra bayramdan bir iki gün önce siteden mesaj geldi bayram süresince aktiflendiniz ve 20tl hediye diye:KK49: körün istediği bir göz Allah verdi iki göz:KK76: ben olumlu düşünceye çok inanıyorum bu tarz olaylar çok yaşadım. düşünürüm olur, istediim bana gelir:KK71:

:KK70: valla Allah yüzüme baktı. bayramdan önce ablama üyeliğini kullanarak siteden bişeyler alıcam dedim, üyeliğim iptal oldu kullanmadığım için dedi:KK53: sonra bayramdan bir iki gün önce siteden mesaj geldi bayram süresince aktiflendiniz ve 20tl hediye diye:KK49: körün istediği bir göz Allah verdi iki göz:KK76: ben olumlu düşünceye çok inanıyorum bu tarz olaylar çok yaşadım. düşünürüm olur, istediim bana gelir:KK71:

Ne güzel tam bir bayram yaşamışsınn:KK45:

faydalanmak lazım böyle şeylerden .

güle güle giy canım:oops:

Bende salı günü aşkla görüşmüştüm söz yüzüklerimizi aldıydık carrefourda balık tavası vardı geçen hafta görmüştm gittik baktık kalmamış :mad::mad:

Peçete aldım esse de bayram indirimi olduğu için 4 adet sufle kabı aldım çıktım Esse'nin tencerelerini iyi demiyorlar

Bende salı günü aşkla görüşmüştüm söz yüzüklerimizi aldıydık carrefourda balık tavası vardı geçen hafta görmüştm gittik baktık kalmamış :mad::mad:

Peçete aldım esse de bayram indirimi olduğu için 4 adet sufle kabı aldım çıktım Esse'nin tencerelerini iyi demiyorlar

sağolasın:KK23:

balık tavasını ben geçtiğimiz haftalarda a101 marketten aldım, papilla markasıydı sanırım, 15 tl idi. hangi carrefoura gittin ben görürsem söylerim sana başka carrefourda:KK76:

nasıl peçete aldın kağıt peçetelerden mi? esse de peçete mi varmış:KK49: ben tam bir peçete canavarı oldum da en son madame coco dan aldım 3tl şuan indirimde süper modeller var hatta ben sözümde kullanacağım peçeteleri aldım.

işte bu siz de alın alyans var üstünde :D
20141006_174053.jpg

sağolasın:KK23:

balık tavasını ben geçtiğimiz haftalarda a101 marketten aldım, papilla markasıydı sanırım, 15 tl idi. hangi carrefoura gittin ben görürsem söylerim sana başka carrefourda:KK76:

nasıl peçete aldın kağıt peçetelerden mi? esse de peçete mi varmış:KK49: ben tam bir peçete canavarı oldum da en son madame coco dan aldım 3tl şuan indirimde süper modeller var hatta ben sözümde kullanacağım peçeteleri aldım.

işte bu siz de alın alyans var üstünde :DEki Görüntüle 1265198

kadıköy tepe natiluıs crf avm de vardı canım .bu hafta kalmamış ama başka modell getirmişler.

aaa gerçekten mi ben hiç madame cocoya bakmıyordum .esse den sufle kabı aldm.

love.jpg

upload_2014-10-9_23-53-34.jpeg

dışındaki gibi ama peçetenin deseni canım

ne zamana kadar canım bu kampanya bilior musun

bende gidip bakayım bu peçetelere çok beğendim .

paylaştığın için çok teşekkür ederim

Essenim tencerelerine iyi denmedigini ilk senden duydum :/ yani hangi tur olanlarini diosun.celik mi seramik mi. dokum tencere olark mesela esse en iyisi. Seramigi belki bi tık iyi olmayabilir.seramk kaplama cnku diye biliyorum. Esseden ben teflon wok tavasi aldm. Bide balik tavasi.oda agirdi baya. Agir olan tencereler iyidr her zmn...bide celiklerde bi ayaar var.18/10olmasina dikkat edin. Uzerlerinde yazar. O iyidir :KK66:

belki yarın bi eminönü çıkarması yaparım kolonya bulmak için:KK53:

kaç ml'lik şişelere koymak lazım sence, benim beğendiklerim tombik ve minnak şişelerdi:KK51:

sabun sayfasına baktım ben gülleri beğendim:oops: yarın eline geçince görüşlerini paylaş canım, sabun fikrine baya yakınım:KK60:

sabun+kolonya güzel ve yeterli olur umarım:eek:

ben bir de cakepops yapmak istiyorum hem değişik hem de yapabiliyorum bi kere denedim, sizce nasıl olur hatunlaro_O
gez gez canım arayan belasınıda mevlasınıda...:KK70:
benim şişeler kaç millik hatırlamıyorum valla kuzum ne çok büyük nede çok küçük :)
benimde sabun ve gül suyu olucak şişelere etiiket ve püskül ekliycem :)
birde asetat kutulara konulcak canım :)
cakepops çok güzel olur bence farklılık iyidir :)

Essenim tencerelerine iyi denmedigini ilk senden duydum :/ yani hangi tur olanlarini diosun.celik mi seramik mi. dokum tencere olark mesela esse en iyisi. Seramigi belki bi tık iyi olmayabilir.seramk kaplama cnku diye biliyorum. Esseden ben teflon wok tavasi aldm. Bide balik tavasi.oda agirdi baya. Agir olan tencereler iyidr her zmn...bide celiklerde bi ayaar var.18/10olmasina dikkat edin. Uzerlerinde yazar. O iyidir :KK66:

18/100 ne oluyo canım anlamadım ben?

Genel anlamda tencerelerden şikayetçiler kk da okumuştum canm bir araştır istersen

Senin ağır dediklerini biliyorum mübarek yerinden kalkmıyor :rolleyes:

gez gez canım arayan belasınıda mevlasınıda...:KK70:
benim şişeler kaç millik hatırlamıyorum valla kuzum ne çok büyük nede çok küçük :)
benimde sabun ve gül suyu olucak şişelere etiiket ve püskül ekliycem :)
birde asetat kutulara konulcak canım :)
cakepops çok güzel olur bence farklılık iyidir :)

cake pops harika kesinlikle yapmalısın canım hazır kekden

18/100 ne oluyo canım anlamadım ben?

Genel anlamda tencerelerden şikayetçiler kk da okumuştum canm bir araştır istersen

Senin ağır dediklerini biliyorum mübarek yerinden kalkmıyor :rolleyes:
18-10 çelik ayarı oluyo canım hemen hepsinde yazar aslında tencere çkb çoğunda daha çok kalitesini bilmek araştırmak gerekli jumbo, korkmaz, hisar, aryıldız, emsan vb markalar çok iyi çelikte

Ya kizlar biz doguda ogretmeniz nisanlimla. Bidaha somestrda gelicez memlekete. Mecburen o zamana kaliyor fotografcida :KK43: ama haftaici cekim olacak bizim. Fiyati biraz daha uygun olur sanki..dugun manisa alasehirde turkuazda cnm.

Cnm bilmiyorum nerdesinde. Biz bornovaya bagli camdibide biyer tuttuk. Buralara yakinsan ozelden ayrintili yazarim :)

Nikah sekeri arastirmalarina girdim simdi :) oda nikahi olcagi icin cok fazla kisi olmayack zaten :)

Bide dugunde genc erkeklere ayni renk kravat alicaz.kizlrada. nedime bilekliklwri yaptirmayi dusunuyorum. Sanirim 30ar tane olucak :/
Çok güzel düşünmüşssünz hoş olur :):) çamdibine yakın bnm işyerim o taraflardayım bende canım hayrlısı olsun dış çekimi izmirde mi yapıcaksınızz ? yaa bende nikahı kalabalık tutucam nikah şekeri mi yoksa küçük şişelerde renkli güzel etiketler oluyo oyle bişey mi yapsam bilemedim maliyetleri nedir acaba :(

Sağolun kızlar :)) yarın napacam ben :)
günaydın canımmmm napıcaan sadece sakin olucaan ben dizlerimin tirtir titrediğini biliyodum ama boşa stres oyle sıkıntı yaptm ki kendime ben isteme günü dudağımda ucuk ,sırtımda zonalar oyle gecirdim :) sakin ve olduğun gibi oldu mu tabi elinden gelebiliyosa ozaman tadını bile cıkarırsın :)

18-10 çelik ayarı oluyo canım hemen hepsinde yazar aslında tencere çkb çoğunda daha çok kalitesini bilmek araştırmak gerekli jumbo, korkmaz, hisar, aryıldız, emsan vb markalar çok iyi çelikte

hımm iyi o zaman canım bende korkmaz almıştım zaten hç dikkat etmedim ben buna ilk defa duyuyorum valla

Peki bu 18/10 nerede yazıyor ona göre çkb takımımı alırım canım

günaydın canımmmm napıcaan sadece sakin olucaan ben dizlerimin tirtir titrediğini biliyodum ama boşa stres oyle sıkıntı yaptm ki kendime ben isteme günü dudağımda ucuk ,sırtımda zonalar oyle gecirdim :) sakin ve olduğun gibi oldu mu tabi elinden gelebiliyosa ozaman tadını bile cıkarırsın :)
Bende çok stresliyim ya off bitsin artık
Kızlar salon tutacaz yarın :) salon tarihine göre netleşecek düğün tarihimiz:)

Back