2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ççok uyguna almışsın canım nerden aldın canım

Kesinlikle diğeriiiii yani saks mavisi ama daha çok koyu laciverte benziyor o renk neyse bende sorun var renk konusunda ama mavi olan kesiiinnnnnnnnnn

bende onu istiyorum galiba çok sağolasın valla zaten kararsızım fikir duymak iyi oluyor

Ççok uyguna almışsın canım nerden aldın canım

avrupa networking sitesine üyeliğimiz vardı ordan satıcı fiyatıyla aldım, 20tl de indirim kuponu kullandım

bir de bugün kargoyla katalogavm diye bi katalog yollamışlar. o sitede de maybelline loreal ürünleri var ordan da makyaj malzemelerimi alıcam galiba yine indirimli olarak

MAŞALLAH CANIM alışveriş günü bugün sanırım senin

MAŞALLAH CANIM alışveriş günü bugün sanırım senin

valla Allah yüzüme baktı. bayramdan önce ablama üyeliğini kullanarak siteden bişeyler alıcam dedim, üyeliğim iptal oldu kullanmadığım için dedi sonra bayramdan bir iki gün önce siteden mesaj geldi bayram süresince aktiflendiniz ve 20tl hediye diye körün istediği bir göz Allah verdi iki göz ben olumlu düşünceye çok inanıyorum bu tarz olaylar çok yaşadım. düşünürüm olur, istediim bana gelir

Ne güzel tam bir bayram yaşamışsınn

faydalanmak lazım böyle şeylerden .

güle güle giy canım

Bende salı günü aşkla görüşmüştüm söz yüzüklerimizi aldıydık carrefourda balık tavası vardı geçen hafta görmüştm gittik baktık kalmamış

Peçete aldım esse de bayram indirimi olduğu için 4 adet sufle kabı aldım çıktım Esse'nin tencerelerini iyi demiyorlar

sağolasın

balık tavasını ben geçtiğimiz haftalarda a101 marketten aldım, papilla markasıydı sanırım, 15 tl idi. hangi carrefoura gittin ben görürsem söylerim sana başka carrefourda

nasıl peçete aldın kağıt peçetelerden mi? esse de peçete mi varmış ben tam bir peçete canavarı oldum da en son madame coco dan aldım 3tl şuan indirimde süper modeller var hatta ben sözümde kullanacağım peçeteleri aldım.

işte bu siz de alın alyans var üstünde

kadıköy tepe natiluıs crf avm de vardı canım .bu hafta kalmamış ama başka modell getirmişler.

aaa gerçekten mi ben hiç madame cocoya bakmıyordum .esse den sufle kabı aldm.

dışındaki gibi ama peçetenin deseni canım

ne zamana kadar canım bu kampanya bilior musun

bende gidip bakayım bu peçetelere çok beğendim .

paylaştığın için çok teşekkür ederim

Essenim tencerelerine iyi denmedigini ilk senden duydum :/ yani hangi tur olanlarini diosun.celik mi seramik mi. dokum tencere olark mesela esse en iyisi. Seramigi belki bi tık iyi olmayabilir.seramk kaplama cnku diye biliyorum. Esseden ben teflon wok tavasi aldm. Bide balik tavasi.oda agirdi baya. Agir olan tencereler iyidr her zmn...bide celiklerde bi ayaar var.18/10olmasina dikkat edin. Uzerlerinde yazar. O iyidir

gez gez canım arayan belasınıda mevlasınıda...
benim şişeler kaç millik hatırlamıyorum valla kuzum ne çok büyük nede çok küçük :)
benimde sabun ve gül suyu olucak şişelere etiiket ve püskül ekliycem :)
birde asetat kutulara konulcak canım :)
cakepops çok güzel olur bence farklılık iyidir :)

18/100 ne oluyo canım anlamadım ben?

Genel anlamda tencerelerden şikayetçiler kk da okumuştum canm bir araştır istersen

Senin ağır dediklerini biliyorum mübarek yerinden kalkmıyor

cake pops harika kesinlikle yapmalısın canım hazır kekden

18/100 ne oluyo canım anlamadım ben?

Genel anlamda tencerelerden şikayetçiler kk da okumuştum canm bir araştır istersen

Senin ağır dediklerini biliyorum mübarek yerinden kalkmıyor
18-10 çelik ayarı oluyo canım hemen hepsinde yazar aslında tencere çkb çoğunda daha çok kalitesini bilmek araştırmak gerekli jumbo, korkmaz, hisar, aryıldız, emsan vb markalar çok iyi çelikte

Çok güzel düşünmüşssünz hoş olur :):) çamdibine yakın bnm işyerim o taraflardayım bende canım hayrlısı olsun dış çekimi izmirde mi yapıcaksınızz ? yaa bende nikahı kalabalık tutucam nikah şekeri mi yoksa küçük şişelerde renkli güzel etiketler oluyo oyle bişey mi yapsam bilemedim maliyetleri nedir acaba

Sağolun kızlar :)) yarın napacam ben :)
günaydın canımmmm napıcaan sadece sakin olucaan ben dizlerimin tirtir titrediğini biliyodum ama boşa stres oyle sıkıntı yaptm ki kendime ben isteme günü dudağımda ucuk ,sırtımda zonalar oyle gecirdim :) sakin ve olduğun gibi oldu mu tabi elinden gelebiliyosa ozaman tadını bile cıkarırsın :)

18-10 çelik ayarı oluyo canım hemen hepsinde yazar aslında tencere çkb çoğunda daha çok kalitesini bilmek araştırmak gerekli jumbo, korkmaz, hisar, aryıldız, emsan vb markalar çok iyi çelikte

hımm iyi o zaman canım bende korkmaz almıştım zaten hç dikkat etmedim ben buna ilk defa duyuyorum valla

Peki bu 18/10 nerede yazıyor ona göre çkb takımımı alırım canım

Bende çok stresliyim ya off bitsin artık
Kızlar salon tutacaz yarın :) salon tarihine göre netleşecek düğün tarihimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…