• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biten ve yarınki nişan hazırlıklıklarım
Nişan tepsim
125703882_tn50_0.jpg

Kahve kavanozlarım
20141009_132503.jpg

IMG-20141009-WA0008-1.jpg
elbisem
IMG-20141009-WA0005-1.jpg

Yüzüklerim
IMG-20141009-WA0007.jpg

EE_850937.jpg SG_865303.jpg MAG_2984014.jpg bunlari aldim kizlar. Maraton supurgeme kardes aldim :)

Bu arada nikah islemlerimizi baslattik.26ocakda nikah..
Veee kina dugun salonlarini tuttuk. 19agustos izmirde kina 22si manisada kir dugunu :)

Acaba kuafor ve fotografci isini en erken ne zaman halletmek gerek? Somestr gec olmaz demi???

Eki Görüntüle 1264989 Eki Görüntüle 1264990 Eki Görüntüle 1264991 bunlari aldim kizlar. Maraton supurgeme kardes aldim :)

Veee kina dugun salonlarini tuttuk. 19agustos izmirde kina 22si manisada kir dugunu :)

Acaba kuafor ve fotografci isini en erken ne zaman halletmek gerek? Somestr gec olmaz demi???
Canım düğün için fotoğrafçı ve kuaförü soruyorsun heralde, erken daha sömestr geç olmaz ama fotoğrafçıyı yine de şimdiden halletmeni tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1264989 Eki Görüntüle 1264990 Eki Görüntüle 1264991 bunlari aldim kizlar. Maraton supurgeme kardes aldim :)

güle güle kullan canım düğün mekanının adını söyler misin fotoğrafçı işini yılbaşına kadar hallet bence 2014 fiyatlarından faydalanırsın :)

Canımm hayırlısı olsunn salonlarınızz eşyalarınıda güle güle kullan :) kına yerini nereyi tuttun izmirde bende izmirdeyim belki fikir olur :)

Canım düğün için fotoğrafçı ve kuaförü soruyorsun heralde, erken daha sömestr geç olmaz ama fotoğrafçıyı yine de şimdiden halletmeni tavsiye ederim.

güle güle kullan canım düğün mekanının adını söyler misin fotoğrafçı işini yılbaşına kadar hallet bence 2014 fiyatlarından faydalanırsın :)

Ya kizlar biz doguda ogretmeniz nisanlimla. Bidaha somestrda gelicez memlekete. Mecburen o zamana kaliyor fotografcida :( ama haftaici cekim olacak bizim. Fiyati biraz daha uygun olur sanki..dugun manisa alasehirde turkuazda cnm.

Canımm hayırlısı olsunn salonlarınızz eşyalarınıda güle güle kullan :) kına yerini nereyi tuttun izmirde bende izmirdeyim belki fikir olur :)

Cnm bilmiyorum nerdesinde. Biz bornovaya bagli camdibide biyer tuttuk. Buralara yakinsan ozelden ayrintili yazarim :)

Nikah sekeri arastirmalarina girdim simdi :) oda nikahi olcagi icin cok fazla kisi olmayack zaten :)

Bide dugunde genc erkeklere ayni renk kravat alicaz.kizlrada. nedime bilekliklwri yaptirmayi dusunuyorum. Sanirim 30ar tane olucak :/

Ya kizlar biz doguda ogretmeniz nisanlimla. Bidaha somestrda gelicez memlekete. Mecburen o zamana kaliyor fotografcida :KK43: ama haftaici cekim olacak bizim. Fiyati biraz daha uygun olur sanki..dugun manisa alasehirde turkuazda cnm.

Cnm bilmiyorum nerdesinde. Biz bornovaya bagli camdibide biyer tuttuk. Buralara yakinsan ozelden ayrintili yazarim :)

Nikah sekeri arastirmalarina girdim simdi :) oda nikahi olcagi icin cok fazla kisi olmayack zaten :)

Bide dugunde genc erkeklere ayni renk kravat alicaz.kizlrada. nedime bilekliklwri yaptirmayi dusunuyorum. Sanirim 30ar tane olucak :/
haftaiçi fiyatı uygun olur canım :)
nikah şekeri içinde kokulu taşları düşünebilirsin :)

ayy diğer resim yüklenmemiş
10418473_1526184077604666_7445983727160839303_n.jpg
şişelere renkli kum koymuştum kuzum kum olsa yoksa sabun mu bilemedim :)

canım en sağda ortadaki kolonya şişesi mi? bende mantar tıpalı şişe baktım bayramdan önce arefe günü sevdicekle, bana renkli kolonya bulur musun dedim bulurum dedi paşam ama nasıl bulacak bilmiyorumo_O ben arıyım en iyisi, okudum gıda boyasıyla oluyormuş yazılmış, benim aklıma da lohusa şekeri gelmişti:KK70: olmaz mı ki:KK70:

mutluhatuncum şişe içine renkli drajeler oluyor ya onlardan koy. hem yenilir hem gösterişli :KK49: sabun çok beyaz durmuş..
bu arada arefe günü aldklarım kızlaarr :KK69:
karacadan aldıklarım;
Eki Görüntüle 1263124 Eki Görüntüle 1263125 Eki Görüntüle 1263126 Eki Görüntüle 1263128
Eki Görüntüle 1263123 örgü battaniye takımı
Eki Görüntüle 1263127 özdilek pike takımı
Eki Görüntüle 1263129 taç makrosaten nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263130 karaca complete set nevresim takımım..aynısnın çift kişilk battaniyeside var..üzerinde melekler filan var:KK68:

Eki Görüntüle 1263131 taç nevresim takımı

Eki Görüntüle 1263136 özdilek hamam seti( önceden bornoz seti almıştım..bi de böyle birşeyim olsun istedim)

:KK68::KK69::KK73:

güle güle kullan canımcım, karaca complete seti ne kadara aldın sorması ayıp:oops:

Kızlaar atlattım bitti ama yorgunluktan ölüyorum:) gelmelerine 15dakika kala benden tüm heyecan gitti. Bişe hissetmiyodum :) geldiler bize biraz oturduk bende oturdum o ara :) sonra yemek hazırladık:) yemek menümüz mercimek çorbası
Et tava
Pirinç pilavı
Yaprak sarma
İçli köfte
Salataydı. Sonra yemek toplaandı benim 2kız kardeşim ve kuzenim bulaşık yıkamaya başladılar. Ben kahve yaptım :) o arada sevdicek sigara içmeye çıktı hemen kaçtım yanına konuştm biraz :) sonra çay ikram ettim :) yanında poğaça ve haşhaşlı tatlı vardı. Çayı bitirdikten sonra biz kadınlar ayrıldık. O zaman yanlarına bende oturdum :) sohbet ettik :) meyve verdik:) ve gittiler :) rahat uyku uyuyayım en zor 3gün beni bekliyo:))

hayırlı olsun şekerim:KK19:

kızlarrrrr sabun yaptırıyorum bu modellerde nasıl güller pembe beyaz olucak 50 adet
kalpler sadece pembe 50 adet :)
10449948_1426562280954050_6332378670811685786_n.jpg

çok beğendimmm:KK36: istiyorum istiyorum istiyoruummmmm:mad::mad: nerden aldın canım çok da uygunmuş fiyatı:KK69:
Oyyyy kıyamaammm çok sevindim canım :KK36: kadın milleti ne sabırsısız yaa ben geceden kızardım var ya sabahı bile bekleyemezdim :KK70:

zaten kutlamadı diye sesim düştü resmen anladı ama uykum geldi dedim:oops:

yok ya bu adam beni üzmez kızlar artık saçmalamasam iyi olacak:KK68:

canım en sağda ortadaki kolonya şişesi mi? bende mantar tıpalı şişe baktım bayramdan önce arefe günü sevdicekle, bana renkli kolonya bulur musun dedim bulurum dedi paşam ama nasıl bulacak bilmiyorumo_O ben arıyım en iyisi, okudum gıda boyasıyla oluyormuş yazılmış, benim aklıma da lohusa şekeri gelmişti:KK70: olmaz mı ki:KK70:

çok beğendimmm:KK36: istiyorum istiyorum istiyoruummmmm:mad::mad: nerden aldın canım çok da uygunmuş fiyatı:KK69:
renkli kolonyalar varmış canım ama nerde bulunur emin olamıyorum :)
lohusa şekeri insanlar ellerine dökerse seni sevgiyle anarlar :D
en iyisi gıda boyası sanırım bende alıcam kutularla beraber :)
sabunlarımı yarın alıyorum resmini atarım demetin sabunları diye sayfa var canım facede ondan sipariş verdim :)

renkli kolonyalar varmış canım ama nerde bulunur emin olamıyorum :)
lohusa şekeri insanlar ellerine dökerse seni sevgiyle anarlar :D
en iyisi gıda boyası sanırım bende alıcam kutularla beraber :)
sabunlarımı yarın alıyorum resmini atarım demetin sabunları diye sayfa var canım facede ondan sipariş verdim :)

belki yarın bi eminönü çıkarması yaparım kolonya bulmak için:KK53:

kaç ml'lik şişelere koymak lazım sence, benim beğendiklerim tombik ve minnak şişelerdi:KK51:

sabun sayfasına baktım ben gülleri beğendim:oops: yarın eline geçince görüşlerini paylaş canım, sabun fikrine baya yakınım:KK60:

sabun+kolonya güzel ve yeterli olur umarım:eek:

ben bir de cakepops yapmak istiyorum hem değişik hem de yapabiliyorum bi kere denedim, sizce nasıl olur hatunlaro_O

Back