cake popsu nasıl yapıyorsun canım?belki yarın bi eminönü çıkarması yaparım kolonya bulmak için
kaç ml'lik şişelere koymak lazım sence, benim beğendiklerim tombik ve minnak şişelerdi
sabun sayfasına baktım ben gülleri beğendimyarın eline geçince görüşlerini paylaş canım, sabun fikrine baya yakınım
sabun+kolonya güzel ve yeterli olur umarım
ben bir de cakepops yapmak istiyorum hem değişik hem de yapabiliyorum bi kere denedim, sizce nasıl olur hatunlar
Oyyy kıyamam sinir olma kuzuvalla nette bi tarif bulmuştum, kabaca anlatacak olursak şöyle
hazır kakaolu keki alıp ufalıyoruz, üstüne biraz süt ekliyoruz ama çok az sonra hamur gibi yoğuruyoruz. benmari usulü erittiğimiz çikolataya önce çöpşiş veya lolipop çubuğunu batırıyoruz onu da yuvarladığımız cakepopsa batırıyoruz dolaba koyuyoruz donuyor. bu işlemi elimize aldığımızda çubuk çıkmasın diye yapıyoruz. 10dakikada donar tahminimce. sonra çıkarıp tamamen çikolataya batırıyoruz fazlasını akıtıp yağlı kağıt serdiğimiz düz bir zemine koyuyoruz. süslemek istersek renkli simlerden yada şeker hamurundan faydalanabiliriz. donmadan süslemek lazım. sonra dolapta donuyor işte o kadar
görsellere google'a cakepops yazarak ulaşabilirsin. ben resim ekleyemiyorum. resim eklemeyi biliyorsan bana hemen öğret sinir yaptım deminden beri arıyorum
Oyyy kıyamam sinir olma kuzukendi profilime resim yüklemedim hiç ama mesaja resim yüklemeyi biliyorum sadece o da bu mesaj yazdığın kısmın altında cevapla var ya onun yanında dosya yükle kısmı var ordan yüklüyorsun ama sen bunu mu sormuştun?
Canım belki bendedir sorun ama fotoğraf yüklememişsin gibi görünüyor ya da ben yanlış bir yere baktımayy valla zaten çabuk sinirlenen biriyim deminden beri ara ara deli oldum ama sonunda buldum yükledim ohh bee
Canım belki bendedir sorun ama fotoğraf yüklememişsin gibi görünüyor ya da ben yanlış bir yere baktım
Çok güzeellllllsadece benim izlediklerim görebilir yapmıştım ondandır, şimdi bak bakem
Çok güzeellllll
Eki Görüntüle 1265072 Eki Görüntüle 1265073 Eki Görüntüle 1265075 Eki Görüntüle 1265076 Eki Görüntüle 1265077
bide bunları aldım ben, kendi bohçamı kendim yapıyorum
Canım ben saks mavisini hiç sevmiyorum ama sen seviyorsan ve yakıştığını düşünüyoran onu al. Ama siyah daha hoş durur bencesevdicek belindeki kemeri beğenmedibide bu renk beni pek açmadı sanırsam, saks mavisi siyahı falan vardı. saks daha iyi olur sankii
çok güzeller canım hepsini mi aldınn
bende takım aldım geldi kargom çok hoşuma gittti
Canım ben saks mavisini hiç sevmiyorum ama sen seviyorsan ve yakıştığını düşünüyoran onu al. Ama siyah daha hoş durur bence
Kesinlikle diğeriiiiievet hepsini aldım, ben o 6'lı takımı almıcam. kendi beğendiklerimi aldım böyle kendi takımımı oluşturdum
bunlarla birlikte ablama da bitane bihter geceliği aldım bide aşka çorap aldım hepsine 100tl verdim
bende giyip bakmadım diğer renklereama saks mavisi giydiğim başka foto var du bak onu ekliyim ona da bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?