• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızçeleeerrr ben elbise denemelerine başladım asıl:KK76:

bayramın son günü aşkcığımla bakırköye gittik, balık model dantel içerikli bi elbiseyi beğendi aşk. bende çok abartı bişey istemiyorum ama çok sade de istemiyorum nişan yapmıcam sonuçta. söz nişan bir evde olacak. birde bugün ümraniyeyi gezdim. bi elbise giydim onu da annem cok beğendi video olarak çektim fotoğraf olarak kırparsam eklerim özelden yorum yaparsınız:KK50:

kızlar benim mobilyada tek istediğim şey tuvalet aynamın şu modelde olması takığım buna uzun zamandır bulamadım hiçbiyerde özel mi yaptırmam gerekir ki bunu :KK64:var mı bakıp bu modeldi dediğiniz bi takım ?
6549184265_dffa830ca3.jpg

Kızlar napacam ben yarın ya. O elbiseyle napacam başörtümü bilmiyorum. Sevdiceğim çok stresli bağırıp duruyo:(

fotoğraf eklemeyi beceremeyen 4yıllık bir üye var burda arkadaşlar:mad: niye değişti bu site, bulamadım fotoğraf eklemeyi kendi sayfama:mad:

belki yarın bi eminönü çıkarması yaparım kolonya bulmak için:KK53:

kaç ml'lik şişelere koymak lazım sence, benim beğendiklerim tombik ve minnak şişelerdi:KK51:

sabun sayfasına baktım ben gülleri beğendim:oops: yarın eline geçince görüşlerini paylaş canım, sabun fikrine baya yakınım:KK60:

sabun+kolonya güzel ve yeterli olur umarım:eek:

ben bir de cakepops yapmak istiyorum hem değişik hem de yapabiliyorum bi kere denedim, sizce nasıl olur hatunlaro_O
cake popsu nasıl yapıyorsun canım? :KK37:

valla nette bi tarif bulmuştum, kabaca anlatacak olursak şöyle:kk77:

hazır kakaolu keki alıp ufalıyoruz, üstüne biraz süt ekliyoruz ama çok az sonra hamur gibi yoğuruyoruz. benmari usulü erittiğimiz çikolataya önce çöpşiş veya lolipop çubuğunu batırıyoruz onu da yuvarladığımız cakepopsa batırıyoruz dolaba koyuyoruz donuyor. bu işlemi elimize aldığımızda çubuk çıkmasın diye yapıyoruz. 10dakikada donar tahminimce. sonra çıkarıp tamamen çikolataya batırıyoruz fazlasını akıtıp yağlı kağıt serdiğimiz düz bir zemine koyuyoruz. süslemek istersek renkli simlerden yada şeker hamurundan faydalanabiliriz. donmadan süslemek lazım. sonra dolapta donuyor işte o kadar:KK50:

görsellere google'a cakepops yazarak ulaşabilirsin. ben resim ekleyemiyorum. resim eklemeyi biliyorsan bana hemen öğret sinir yaptım deminden beri arıyorum:KK62:

sonunda fotoğraf ekleyebildim:KK62: profilimden bakıp yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar, evde söz-nişan için uygun olur mu:KK51:

valla nette bi tarif bulmuştum, kabaca anlatacak olursak şöyle:kk77:

hazır kakaolu keki alıp ufalıyoruz, üstüne biraz süt ekliyoruz ama çok az sonra hamur gibi yoğuruyoruz. benmari usulü erittiğimiz çikolataya önce çöpşiş veya lolipop çubuğunu batırıyoruz onu da yuvarladığımız cakepopsa batırıyoruz dolaba koyuyoruz donuyor. bu işlemi elimize aldığımızda çubuk çıkmasın diye yapıyoruz. 10dakikada donar tahminimce. sonra çıkarıp tamamen çikolataya batırıyoruz fazlasını akıtıp yağlı kağıt serdiğimiz düz bir zemine koyuyoruz. süslemek istersek renkli simlerden yada şeker hamurundan faydalanabiliriz. donmadan süslemek lazım. sonra dolapta donuyor işte o kadar:KK50:

görsellere google'a cakepops yazarak ulaşabilirsin. ben resim ekleyemiyorum. resim eklemeyi biliyorsan bana hemen öğret sinir yaptım deminden beri arıyorum:KK62:
Oyyy kıyamam sinir olma kuzu :KK70: kendi profilime resim yüklemedim hiç ama mesaja resim yüklemeyi biliyorum sadece o da bu mesaj yazdığın kısmın altında cevapla var ya onun yanında dosya yükle kısmı var ordan yüklüyorsun ama sen bunu mu sormuştun? o_O

Oyyy kıyamam sinir olma kuzu :KK70: kendi profilime resim yüklemedim hiç ama mesaja resim yüklemeyi biliyorum sadece o da bu mesaj yazdığın kısmın altında cevapla var ya onun yanında dosya yükle kısmı var ordan yüklüyorsun ama sen bunu mu sormuştun? o_O

ayy valla zaten çabuk sinirlenen biriyim deminden beri ara ara deli oldum ama sonunda buldum yükledim ohh bee:KK14:

[QUOTE="Precious
güle güle kullan canımcım, karaca complete seti ne kadara aldın sorması ayıp:oops:

hayırlı olsun şekerim:KK19:

:KK68:[/QUOTE]

Canim onla birlikte baska seyler de aldk. Fiyatini bilmiyorum o yuzden :/

sevdicek belindeki kemeri beğenmedi:mad: bide bu renk beni pek açmadı sanırsam, saks mavisi siyahı falan vardı. saks daha iyi olur sankii:oops:
Canım ben saks mavisini hiç sevmiyorum ama sen seviyorsan ve yakıştığını düşünüyoran onu al. Ama siyah daha hoş durur bence:KK37:

çok güzeller canım hepsini mi aldınn

bende takım aldım geldi kargom çok hoşuma gittti

evet hepsini aldım, ben o 6'lı takımı almıcam. kendi beğendiklerimi aldım böyle kendi takımımı oluşturdum:KK49:

bunlarla birlikte ablama da bitane bihter geceliği aldım bide aşka çorap aldım hepsine 100tl verdim:cool:

Canım ben saks mavisini hiç sevmiyorum ama sen seviyorsan ve yakıştığını düşünüyoran onu al. Ama siyah daha hoş durur bence:KK37:

bende giyip bakmadım diğer renklere:eek: ama saks mavisi giydiğim başka foto var du bak onu ekliyim ona da bi bak:KK23:

evet hepsini aldım, ben o 6'lı takımı almıcam. kendi beğendiklerimi aldım böyle kendi takımımı oluşturdum:KK49:

bunlarla birlikte ablama da bitane bihter geceliği aldım bide aşka çorap aldım hepsine 100tl verdim:cool:

bende giyip bakmadım diğer renklere:eek: ama saks mavisi giydiğim başka foto var du bak onu ekliyim ona da bi bak:KK23:
Kesinlikle diğeriiiii :Dyani saks mavisi ama daha çok koyu laciverte benziyor o renk o_O neyse bende sorun var renk konusunda ama mavi olan kesiiinnnnnnnnnn :KK37:

Back