95 tl karşılığında sizin olabilir
Katılıyorum kuzuuu, en fazla bir kaç TL kaybederizz
Anam topic arkadaşıyız son fiyat ne olurrr
hahahha yanlış anladınız ben yapmıyorum, sitede ki fiyatı böyle :)
Haha hadi bakalım yap daa göster, gururumuzsunnnn!Hatta hazır 5 tl ye satılan çiçekli taçlardan alıp, üstünde deneme yapmak lazım..Dur ben bunu bir deneyeyim
Ay zaten herşey yeterince pahalı bi de çiçeğe böceğe bi ton para vericez . Günah bizeeeBende bunu cok begendim kızlar..ama fiyat cok sacma 190 tl dediler.değer
Mi
Bilemedm
Yani 100 civarında olsaydı tamam da..Bana biraz abartı geldi..Çelenk yaptırırım o paraya benAy zaten herşey yeterince pahalı bi de çiçeğe böceğe bi ton para vericez . Günah bizeee
Bende bunu cok begendim kızlar..ama fiyat cok sacma 190 tl dediler.değer
Mi
Bilemedm
Haha valla ya aynenYani 100 civarında olsaydı tamam da..Bana biraz abartı geldi..Çelenk yaptırırım o paraya ben
Eee çok tatlıı işte.. Denemek lazım kesinlikleeızlar bakın yapımınu buldummm çokda kolaymışş :)
Bende o kadar çok aldım ki merdanesini bile aldım 6 koli tupper var düşünün annem isyanlarda yeni katalog da çok güzel ürünler var pembe pembe :) almaya korkuyorum :)
Günaydın kızlar.
Haha hadi bakalım yap daa göster, gururumuzsunnnn!
Eee çok tatlıı işte.. Denemek lazım kesinliklee
benimki bi koli ancak gelir.sen baya abartmışsın o zaman canım :) fazlasına gerek yok iki kişisiniz zaten.
canım takip ediyorum o sayfayı ama benim istediklerime benzer yapamıyolar uzun zamandır araştırıyorum sadece yurt dışında bulabildim sanırım ordan getirticem .. gelinlikçim zaten gelin tacım ve çiçeğimi hediye yapıcak gelinliğe özel tasarlicam dedi ama genede bunlara benzemezCanım instagramda hiracollection diye bi sayfa var gelin çiçekleri yapıyo çok güzel buketler var hatta ben çok beğeniyorum. Aynı zamanda böyle çiçekli taçlarda yapıyo çok doğal görünüyolar. Bi bak istersen. Fiyatları hakkında bilgim yok ama sorarsın. Hem biz de öğrenmiş oluruz. Ben de istiyorum çünkü özellikle fotoğraf çekimi için :)
Artıı gelinlikçiler de yapıyo diye biliyorum o da ayrıca sorulur sonradan tabii
Aynen öyle basit yani çok uğraştırıcak bişe değl .
Hadi ya ben abarttım gerçekten ve doyamıyorum almaya bağımlılık yaptı bende ben birde kendime aldıklarımı ablama verdim o evlenince kendime tekrardan aldım inanlmaz para yatrdım hesaplasam 5 bin tutar ayy şaka gibi ya
basınız sağ olsun canımKızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Basın sağolsun canım..Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?