- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Merhaba tatlım. Konunuza dalıyor gibi oldum ama görünce yazmak istedim. Ben ameliyat oldum yakın zamanda gayet memnunum. Kısa sürede de iyileşiyor, düğüne zaman varsa düşünebilirsin...Birde ben gözlük takıyorumm gözlüklü gelin hiç görmedim ve lens takma gibi bir durumum da yok ne yazıkki .
Yoo bence çok abartı değil güzelmiş :)
Merhaba tatlım. Konunuza dalıyor gibi oldum ama görünce yazmak istedim. Ben ameliyat oldum yakın zamanda gayet memnunum. Kısa sürede de iyileşiyor, düğüne zaman varsa düşünebilirsin...
Yaz bana konuşalım canım.Merhaba canım . Daha düğüne var canım nerde ameliyat oldun canım özelden konuşabilir miyiz?
Düğünde bunlar zaten olur da evde çiçekli taç olmaz bence ya..
bEN BUNLARA DA BAYILDIMMM :)
Benim nişanım eğerki yazın olursa evde dahi olsa o çiçeklilerden takmak istiyorum ev için abartı mı olur kızlar ya
Düğünde bunlar zaten olur da evde çiçekli taç olmaz bence ya..
Yani gözümde canlandırdım da birinin nişanına gitsem evde kafasına çiçekli taç takmış olsa bu ne diyebilirdim sanki.
Düğün yaz olursa onu da düğünde kullanabilirsin bence daha iyi olur gibi..
Düğün yazın olursa bence saçlar toplu olsun ben nişan da açık yapmıştım terleyince hem bozuluyo hemde çok zorluyo seni canım.. Taç evde olurmu bilemedim ben onu hep gelinlikle hayal ettim :)Bunlar düğün için buldum canım
Şu dün ki meşhur çiçekli taçı evde kullansam çok mu abes kaçar acaba :)
Öyle olur bence bebiiş. Bunlar dış mekanda çok çok güzel dururlar ama içte bi de evde olmaz bence :)abartı olur dimi canım bende bilemedim bir sorıyım dedim:)
kızlar balayında giymek için çiçekli büstiyer almıştım.benim küçük göğüslerim kocaman görünüyo.
Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Hoşgeldin canıım :)Bu arada benim hiçbir hazırlığım olmadığı için tabii ki bornozum da yok
Teşekkür ediyorum bilgilenmiş oldum bedenler hakkında. Bekarlık bornozum da iyiydi halbuki
Büyük alan arkadaşlar da inşallah değiştirebilir ki severek giyerler ..
Hangi ürünleri güzel değil canım ?
başınız sağolsun canım
Günaydın arkadaşlar,
Mesai yoğun başladı ancak gelebildim
Benim de miniklerim var iki tane, netten filan fotosunu bulabilirsen ben de görmek isterim canım
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun ..
Bu arada benim hiçbir hazırlığım olmadığı için tabii ki bornozum da yok
Teşekkür ediyorum bilgilenmiş oldum bedenler hakkında. Bekarlık bornozum da iyiydi halbuki
Büyük alan arkadaşlar da inşallah değiştirebilir ki severek giyerler ..
albümlere eklemiştim seni izlerim şimdi canım.bende görmek isterim bu arada.
yok canım bu set zaten var bende yeşilli olan set varya onu diyorum şimdii katalogta mevcut ama param yok maalesef daha sora alıcam inş :)antarikayı diyorsun galiba onşar çok güzeller kesinlikle almalısın ama fiyatta artış olmuş sanki
Eki Görüntüle 1430970 bu ürünü al canım geçen seeneden beri 4 lü küçük olarak satıyor bu ürünü kullanışlı
canım borç durumu bendede var ne kenara bişey koyabildim ne borçlarımı kapatabildim. Uğraşıp duruyorum çok sinir bozucuKızlar ben çok bunaldım sürekli borç ödemekten. Günde 11 saat çalışıyorum, aldığım maaşla her şeyin borcu benim üzerime kalıyor, düğün yapacağız bırakın tek kuruş kenara ayırmayı her ay eksilere gidiyorumKardeşimle beraber yaşıyoruz o da çalışıyor ama o parasını hep kendine harcıyor, ben hep kira faturaya. Doğalgazı o ödeyecekti mesela bende para kalmamıştı, yoksa doğalgazı kapatacaklardı, o gün ödeyemediği için harcamış o parayı da. Eve taşınırken avans almıştım onun borcu yeni bitecek, ben hep hesaplı gittim ne kıyafet ne bir şey almadım kendime. Nişanda yapılan masraflar kredi kartı limitimi taşırmış durumda ve ödeyemiyorum Zaten tek başıma kaldırabileceğim bir kira değildi, ona güvenerek çıktım o eve ama o hep çarçur ediyor maaşını. O kadar bunaldım ki çığlık atasım var artık
En çok sinirlendiğim ben bu maaşımla kardeşim kendi sorumluluğunu yerine getirmiş olsaydı deli gibi birikim yapabilirdim. Her ay 1000tl gibi bir kayıptan bahsediyorum. Boşa harcanıyor sadece.canım borç durumu bendede var ne kenara bişey koyabildim ne borçlarımı kapatabildim. Uğraşıp duruyorum çok sinir bozucu(
gördümm çok güzelmişş güle güle kullansiteden kaldırılmış bulamadım fotoğrafını.albümlere ekleyebilirim sadece buraya ekleyemem.izlerim bakarsın canım.bu arada sen yenimisin ben ilk kez görüyorum seni :)
aynenn canımcımm aynı zamanlarda asker yolu bekledikkSekerciiimmmm. senle beraber asker bekledik nisanlanmayi bekledik simdide dugun zamani bekliyoruz . Senin dugun ne zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?