2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende çok fazla aldım çeyizlik çok kullanışlı bence
bişey daha sorcam kızlar ya geçen gün boroz takımı aldım geldim eve özdilk ay bi giydim üstüme bu kadar mı komik olur içinde kayboldum sevgilimde tam tersi benden uzun boylu onada eminim kısacık olcaktı siz nasıl aldıız bornoz takımlarınızı bunların bedenleri var mı benim aldığım standrttı

Standart heralde alırken hiç beden sormadılar ki

bende tupperdan aldım yağdanlıkları.akıtmıyo kullanışlı oluyo diye ordan aldım..bi şeker kaplarım eksik.onuda denk gelince birinden alıcam artık.
bende yadanlıklarımı tupperdan aldım canım eltim geliş fiyatına satıyo bütün ihtiyaçlarımı aldım tupperdan yağdanlıkları gerçekten çok iyi oluyo

canım ben taç tan aldım ve bedenliydi. sanırım benimki m nişanlımınki l

geri götürdüm zaten hiç içime sinmedi kızlar sağolun söylediğiniz için taçtan bakayım bide :))

Standart heralde alırken hiç beden sormadılar ki
canım ben taç tan aldım ve bedenliydi. sanırım benimki m nişanlımınki l
canım ya bende taçtan aldım ama hiç bedenine falan bakmadım bedende sormadılar gerçi bana
canım banada soran olmadıda ben araştırmıştım bedenlimi die ozman görmüştüm. ve netten aldım
ben alırken sordum s/m/l bedenleri vardı taçtan aldım ben
Ben de taç tan almıştım akşam gidince bakayım bari beden var mı
Günaydınnn bornoz bedeni mağdurlarııı
Girer girmez yaramı kanattınız yaa! Ben de taçtan almıştım onca ay sonra geçen bi baktım kocamanlardı. Benimki M yada L ydi . Kesin kocaman olucak çok üzgünüüüm
Alırken de hiç uyarmadılar kiii.. Çok oldu alalı ama değişmezler mi bedeni acabaaa?

canım benimkide öyle üstüme oturmadı ama zaten yüksek ısıda yıkanacak ya çeker diye düşünüyorum.

canım benimkide öyle üstüme oturmadı ama zaten yüksek ısıda yıkanacak ya çeker diye düşünüyorum.
Öyle mi dersiiin. Hiç çekecek göz de yoktu onlarda ama
Ay çok komik olurum valla içinde büyük olursa, düşünemiyorum haha
Dur bakiim unutmazsam eve giderken soriym bedenini değiştirirlermi diyee.
İnsan bi söyler sorar hangi beden diyee kızdım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…