- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Amin canım.basınız sağ olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.basınız sağ olsun canım
Başınız sağolsunKızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Basın sağolsun canım..
sağolun kızlarBaşınız sağolsun![]()
Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
başın sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Canımm başınız sağolsunn. Mekanı cennet olsun dedeciğinin İnşallah..Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
hiç gerek yok bence canım.zaten her ürünü güzel değil.yani daha uygunu daha güzeli mağazalardan bulunabilir.
Kızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Ayyy bu çok güzelmiş nerde bu canımEki Görüntüle 1430957 bunu pek beğendim :)
Her türlü değişeceklerHer yolu denicez bu gidişleee.Herşey daha küçük bir bornoz için!
![]()
Aynı model varsa hala değiştirirler bence cidden. Deneyip görelim merak ettim şimdii![]()
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Ayyy bu çok güzelmiş nerde bu canım
Sayfaları tek tek okuduğum için fiyatı sonrdan gördüm bi durdum o yüzden canmoleg cassini de canım :)
Sayfaları tek tek okuduğum için fiyatı sonrdan gördüm bi durdum o yüzden canm
Başın sağolsun canımKızlar dedemi kaybettim. Uzaklık gerçekten çok kötü hiç eşin dostun olmaması çok kötü. elim kolum bağlandı resmen ne acı bişeymiş bu böyle
Aynenn yaa iki çiçek koymuş istediği paraya bakk :)Fiyatı çok fazla yahu,
Yoo bence çok abartı değil güzelmiş :)![]()
![]()
bEN BUNLARA DA BAYILDIMMM :)
Benim nişanım eğerki yazın olursa evde dahi olsa o çiçeklilerden takmak istiyorum ev için abartı mı olur kızlar ya