bende yadanlıklarımı tupperdan aldım canım eltim geliş fiyatına satıyo bütün ihtiyaçlarımı aldım tupperdan yağdanlıkları gerçekten çok iyi oluyo
Canım instagramda hiracollection diye bi sayfa var gelin çiçekleri yapıyo çok güzel buketler var hatta ben çok beğeniyorum. Aynı zamanda böyle çiçekli taçlarda yapıyo çok doğal görünüyolar. Bi bak istersen. Fiyatları hakkında bilgim yok ama sorarsın. Hem biz de öğrenmiş oluruz. Ben de istiyorum çünkü özellikle fotoğraf çekimi için :)nım 200 tl ye falan ortalama fiyatları ama benim baktıklarım yurtdışından gelicek bazı arkadaşlar instagramda satanlar var dedi onların fiyatını bilmiyorum gerçekten bunlardan satan varsa instagramda banada bilgi versin
Değişirler açıp kullanmadık ki ama yaaa.. Ayrıca insan uyarır onların hatasıGünaydınnn bornoz bedeni mağdurlarııı
Girer girmez yaramı kanattınız yaa! Ben de taçtan almıştım onca ay sonra geçen bi baktım kocamanlardı. Benimki M yada L ydi . Kesin kocaman olucak çok üzgünüüüm
Alırken de hiç uyarmadılar kiii.. Çok oldu alalı ama değişmezler mi bedeni acabaaa?
bende tupperdan aldım yağdanlıkları.akıtmıyo kullanışlı oluyo diye ordan aldım..bi şeker kaplarım eksik.onuda denk gelince birinden alıcam artık.
Ayy ben şeker kaplarından 2set aldım:) kristal aldım. küçük boyda gelecek kristal kapların bi sürü şişe aldım. Miks kapları hediye geldi:) peynir kutusu ekmeklik bıçak ve peri sette hediye gelecek. ha bide şef robot aldım iple çekilenden:)
Hahaha bir ben dahaDeğişirler açıp kullanmadık ki ama yaaa.. Ayrıca insan uyarır onların hatası
bende çok fazla aldım çeyizlik çok kullanışlı bence
bişey daha sorcam kızlar ya geçen gün boroz takımı aldım geldim eve özdilk ay bi giydim üstüme bu kadar mı komik olur içinde kayboldum sevgilimde tam tersi benden uzun boylu onada eminim kısacık olcaktı siz nasıl aldıız bornoz takımlarınızı bunların bedenleri var mı benim aldığım standrttı
Çok fena çirkefliğe vururum olayıHahaha bir ben dahaDimii amaa hem kendileri uyarmıyo bi de değiştirmicekler mi.
Kocaman bornozla mı çıkıym banyodan diye acındırıym bakiym kendini değiştirckler mi
Her yolu denicez bu gidişleee.Çok fena çirkefliğe vururum olayıyanlış vermişiniz diye
çooook ciciymiş kuzummmmmEki Görüntüle 1430957 bunu pek beğendim :)
benimde çok tupperlarım var ama hala almak istediklerimde var şu buzdolabı serisinden almak istiyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum yapabilirmiyim acabaa diyeEki Görüntüle 1430956 Biraz uğraşsam yapabilir miyim acaba
çk güzel yaEki Görüntüle 1430957 bunu pek beğendim :)
Ben de senin gibi düşünüyorum yapabilirmiyim acabaa diye
YApılır gibi amaa. Ne var yani bütün malzemeler eminönünde al beni diye bağırıyo neticede
Ama henüz karar veremedim , emin değiliim
ayy çokk begendimmEki Görüntüle 1430957 bunu pek beğendim :)
çooook ciciymiş kuzummmmm
çk güzel ya
ayy çokk begendimm
Katılıyorum kuzuuu, en fazla bir kaç TL kaybederizzYa aslında denemek lazım, en azından yapıp yapamayacağımızı görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?