Yaa en çok da o koyar zaten insana. Yapıyosun ama kullanamıyosun. Takı tasarımcısı bi hocamız vardı üniversitede, kendi tasarladığım mücevheri almaya gücüm yetmiyordu kötü bir duygu diyorduDarısı başına o zaman canım biri bitse biri başlıyo ama herkesin evini çizip mobilyasını yaptım kendime hiç bişey yok
Ben de açamadımmutfak makinesi canım.standlı mikser işte.
Ohhh ohh gule gule kullan canım benimmmmMinik kuşlarr bir kaç saattir yoktum ne çok muhabbet edilmiş yahuu :)
Amaa bu sırada boş mu durdum? Hayır!
Aşağıdakileri aldım. Battı balık yan gider bu ayın ekstresine şunları da sıkıştırayım dedim.
Bi dahaki ay da eklenecek şeyler var neticede
merak ettik büstiyeri foto yok muukızlar balayında giymek için çiçekli büstiyer almıştım.benim küçük göğüslerim kocaman görünüyo.
İki renkli yağdanlık aldım. Sofra bezi aldım aldim. Çerezlık aldım on iki tane. Kahvalti için küçük kayık tabaklar aldım. Limon sıkacağını aldım:))Güle güle kullan neler aldın canım
Yaa en çok da o koyar zaten insana. Yapıyosun ama kullanamıyosun. Takı tasarımcısı bi hocamız vardı üniversitede, kendi tasarladığım mücevheri almaya gücüm yetmiyordu kötü bir duygu diyorduBenimkiler küçük ürünler olduğundan eve götürebiliyorum
Ben de açamadım
merak ettik büstiyeri foto yok muu
Ben anca çerceve falan götürüyorum bunada şükürYaa en çok da o koyar zaten insana. Yapıyosun ama kullanamıyosun. Takı tasarımcısı bi hocamız vardı üniversitede, kendi tasarladığım mücevheri almaya gücüm yetmiyordu kötü bir duygu diyorduBenimkiler küçük ürünler olduğundan eve götürebiliyorum
Ben de açamadım
merak ettik büstiyeri foto yok muu
İki renkli yağdanlık aldım. Sofra bezi aldım aldim. Çerezlık aldım on iki tane. Kahvalti için küçük kayık tabaklar aldım. Limon sıkacağını aldım:))
Tamam canım yuklemeye çalışcmbakabilirmiyiz canım
bakabilirmiyiz canım
Tamam canım yuklemeye çalışcm
Genelde hep sade şeyler alırım da yağdanlıklar çok şirin geldiçok tatlılar özellikle yağdanlıklar çok güzel.güle güle kullan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?