2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Durmak yokk ! Elimize fırsat geçmişken çılgınlar gibi alışveriş yapıyoruz. Kaç kez evlenicez de kaç kez ama hepsi gerekli bahanemiz olacak
Güle güle kullan artık :)
Aynen ohle vallahi. Eskiden eelbiseler alirken simdi bunlara sardik tesekkur ederim canimm
güle güle kullan canım :)
Ohhh ohh gule gule kullan canım benimmmm
Tesekkur ederim bebisleeeer :)
Yagdanliklar ne sirin yaa :) gule gule kullan caniim:)

Kızlar bişey sorucam, ben pek oynamam nadirdir yani böyle kına gecemde hem daha fazla figür yapayım hemde daha tad alayım gibisinden mezdeke falan öğrenmek istiyorum ama evde video izleyerek.. Biliyor musun öyle eğitici videolar?

Hoşgeldinnnnn canımmssss naber
İyidir bebeğim senden naberrr?? Tamı tamına 4 gündür yatakta yaşadım gripten resmen hiç kalkmadım ressmeennnn ne diyet yapabildim ne spor malak gibi yattım öyle 4 gün. Neyse bugün daha iyiydimde kalktım az biraz spor yaptım birazdan mezdeke oynamaya çalışıcam

bende tupperdan aldım yağdanlıkları.akıtmıyo kullanışlı oluyo diye ordan aldım..bi şeker kaplarım eksik.onuda denk gelince birinden alıcam artık.
Ayy ben şeker kaplarından 2set aldım:) kristal aldım. küçük boyda gelecek kristal kapların bi sürü şişe aldım. Miks kapları hediye geldi:) peynir kutusu ekmeklik bıçak ve peri sette hediye gelecek. ha bide şef robot aldım iple çekilenden:)

Geçmiş olsunn kuzummm yorma çok kendni terleynce iiyice hasta olma

Bendede bi çoğu var şef robot bnde düşünüyorum aslında bakalım bide erzak kapları var boy boy onlarda güzel canm un fasulye falan sıcak ta kelebek olmuyo

Bendede bi çoğu var şef robot bnde düşünüyorum aslında bakalım bide erzak kapları var boy boy onlarda güzel canm un fasulye falan sıcak ta kelebek olmuyo
Onlara baktımda canım çok pahalıydı biraz elim rahatlasın almayı düşünüyorum bende:) ama internetten alacam onları:)

bende kristal kap aldım 4lü ama şeker kaplarını sipariş edemeden teyzem satışı bıraktı.robot ben normal mini robot aldım onu pek kullanamıyorum.miks kaplarda güzel oluyo ondan da alabilirim ama mixim istiyorum önce.ekmeklikten memnun değilmiş kimse onları falan almadım.yalnız bıçakları çok iyi görünüyodu ama ben set halinde almaya kalksam baya tutuyodu.shcaferdan aldım 180 liraya bugün geldi.beğendim şimdilik güzel gibi.soysoyu çok iyiymiş bal kabağı bile soyuluyomuş ondan aldım.pırlanta serisinden mor bi leğen aldım.eko kaplardan aldım.buzluk saklama kabı saalça kabı aldım.aklımdakileri de alıyım tamam yeter :)

actim simdi, baya indirimdeymis aslinda iyi fiyat
Ben anca çerceve falan götürüyorum bunada şükür
hic yoktan iyidir valla
gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…