- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çok şirinlerrr güzel günlerde kullan canmGenelde hep sade şeyler alırım da yağdanlıklar çok şirin geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şirinlerrr güzel günlerde kullan canmGenelde hep sade şeyler alırım da yağdanlıklar çok şirin geldi
Bendee öyle yapmıstımmm :))Ben yağdanlık bi sürü saklama kabı sürahimi tupperdan aldım:)
Hoşgeldinnnnn canımmssss naberMerhaba gelin adaylarının en güzelleri![]()
Ama çok almış 570 lira tuttu geliş fiyatı:)Bendee öyle yapmıstımmm :))
Aynen ohle vallahi. Eskiden eelbiseler alirken simdi bunlara sardikDurmak yokk ! Elimize fırsat geçmişken çılgınlar gibi alışveriş yapıyoruz. Kaç kez evlenicez de kaç kez ama hepsi gerekli bahanemiz olacak
Güle güle kullan artık :)
güle güle kullan canım :)
Tesekkur ederim bebisleeeer :)Ohhh ohh gule gule kullan canım benimmmm
Yagdanliklar ne sirin yaa :) gule gule kullan caniim:)
İyidir bebeğim senden naberrr?? Tamı tamına 4 gündür yatakta yaşadım gripten resmen hiç kalkmadım ressmeennnnHoşgeldinnnnn canımmssss naber
Ben yağdanlık bi sürü saklama kabı sürahimi tupperdan aldım:)
Ayy ben şeker kaplarından 2set aldım:) kristal aldım. küçük boyda gelecek kristal kapların bi sürü şişe aldım. Miks kapları hediye geldi:) peynir kutusu ekmeklik bıçak ve peri sette hediye gelecek. ha bide şef robot aldım iple çekilenden:)bende tupperdan aldım yağdanlıkları.akıtmıyo kullanışlı oluyo diye ordan aldım..bi şeker kaplarım eksik.onuda denk gelince birinden alıcam artık.
Geçmiş olsunn kuzummm yorma çok kendni terleynce iiyice hasta olmaİyidir bebeğim senden naberrr?? Tamı tamına 4 gündür yatakta yaşadım gripten resmen hiç kalkmadım ressmeennnnne diyet yapabildim ne spor malak gibi yattım öyle 4 gün. Neyse bugün daha iyiydimde kalktım az biraz spor yaptım birazdan mezdeke oynamaya çalışıcam
![]()
Bendede bi çoğu var şef robot bnde düşünüyorum aslında bakalım bide erzak kapları var boy boy onlarda güzel canm un fasulye falan sıcak ta kelebek olmuyoAyy ben şeker kaplarından 2set aldım:) kristal aldım. küçük boyda gelecek kristal kapların bi sürü şişe aldım. Miks kapları hediye geldi:) peynir kutusu ekmeklik bıçak ve peri sette hediye gelecek. ha bide şef robot aldım iple çekilenden:)
Onlara baktımda canım çok pahalıydı biraz elim rahatlasın almayı düşünüyorum bende:) ama internetten alacam onları:)Bendede bi çoğu var şef robot bnde düşünüyorum aslında bakalım bide erzak kapları var boy boy onlarda güzel canm un fasulye falan sıcak ta kelebek olmuyo
Ayy ben şeker kaplarından 2set aldım:) kristal aldım. küçük boyda gelecek kristal kapların bi sürü şişe aldım. Miks kapları hediye geldi:) peynir kutusu ekmeklik bıçak ve peri sette hediye gelecek. ha bide şef robot aldım iple çekilenden:)
Bende internetten aldım canımmOnlara baktımda canım çok pahalıydı biraz elim rahatlasın almayı düşünüyorum bende:) ama internetten alacam onları:)
actim simdi, baya indirimdeymis aslinda iyi fiyatAllah allah acaba ben açıyorum ama.bi daha kopyalayım
http://www.morhipo.com/kenwood-kmx51g-stand-mixer-500-w/14583104/detay
hic yoktan iyidir vallaBen anca çerceve falan götürüyorum bunada şükür![]()
gecmis olsun canimİyidir bebeğim senden naberrr?? Tamı tamına 4 gündür yatakta yaşadım gripten resmen hiç kalkmadım ressmeennnnne diyet yapabildim ne spor malak gibi yattım öyle 4 gün. Neyse bugün daha iyiydimde kalktım az biraz spor yaptım birazdan mezdeke oynamaya çalışıcam
![]()
actim simdi, baya indirimdeymis aslinda iyi fiyat
hic yoktan iyidir valla
gecmis olsun canim
bende yağdanlık aldım canım tupperdan güzeldir inşallah mor kapaklı aldım :)bende tupperdan aldım yağdanlıkları.akıtmıyo kullanışlı oluyo diye ordan aldım..bi şeker kaplarım eksik.onuda denk gelince birinden alıcam artık.