• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa vallahi hareket getirdin buralara bi andaa :)
Çok güzelmiş canımm güle güle giy İnşallah.
Hızlıca karar verebilenlere ben de hep çook özenmişimdir :KK43:
Bi anda mı aldın naptın, nerden baktın nasıl karar verdin :KK70:
Harekette bereket vardır canlanın kızlar:KK55::KK9::KK6:
Bir kaç vitrinden baktım önce ki yaşadığım yerde seçenek az benim, kalite kendini belli ediyor hemen girdim içeri annemlerle..
Satıcı çok iyiydi zaten hemen anladı yani çok bişey denemedim her modelden 1er tane filan ama en güzellerini denedim.
Zaten giyindikten sonra perde açılınca alkış kıyamet vuhuhu tezahürat koptu:rolleyes:
Çok bişey söylememe gerek kalmadı yani herkes o kadar çok beğenince..
Ayrıca 2 şer duvar 2 şer gelin çiçeğim hangi aksesuarları istersem alıcam:))
Kapak gelini olabilirim o mağazanın kadın sana herşey serbest dedi tabi fotoğraf karşılığında:):KK68:

Bir kaç vitrinden baktım önce ki yaşadığım yerde seçenek az benim, kalite kendini belli ediyor hemen girdim içeri annemlerle..
Satıcı çok iyiydi zaten hemen anladı yani çok bişey denemedim her modelden 1er tane filan ama en güzellerini denedim.
Zaten giyindikten sonra perde açılınca alkış kıyamet vuhuhu tezahürat koptu:rolleyes:
Kapak gelini olabilirim o mağazanın kadın sana herşey serbest dedi tabi fotoğraf karşılığında:):KK68:
Haha süpersin yaa şipşak halletin işini yaniii. Sıra gelinlik fotosunda , hetecanla bekliyoruz bebiş.
Ay bu arada ben fiyatlardan çok muzdaribim :D Ne kadar ödedin hem kınalık hem gelinlik içiin?

günaydın kızlar :)
duvar kağıtlarını seçip gönderdim dün.dekorasyoncu güzel demiş.parkeleri de tam onun istediği modeli seçmişim yoksa değiştircekmiş.biz sadece salon ve oturma odasına asma tavan düşünüyoduk o da istediğim model olmıycaktı.dün sözlüm sürprizim var sana dedi.tabiki öğrenmeden bırakmadım. :) tuvalet ve ebebeyn banyosu hariç tüm tavanlar olucak.biz hiç karışmıycaz ama tamamen dekorasyoncu yapıcak.oturma odasına benim istediğim model gibi yapıcağını söylemiş.inşallah salona da avize için yer koyar.salonda avize çok istiyorum.

Kızlar kızlaaar, ay mutsuz mutsuz konuştunuz bana da çöktü aynı mutsuzluktan :(
Hava da güzel aslında güneşli falan en azından. Niye böyle oldu yaa.
Bugün de geçmez şimdi bana, hiç ilerlemiyo zaman :(
Aaa çığlık atasım varrr :D

Kızlar kızlaaar, ay mutsuz mutsuz konuştunuz bana da çöktü aynı mutsuzluktan :KK43:
Hava da güzel aslında güneşli falan en azından. Niye böyle oldu yaa.
Bugün de geçmez şimdi bana, hiç ilerlemiyo zaman :KK43:
Aaa çığlık atasım varrr :KK70:
azıcık eğlenelim o vakit :KK70:

:KK71:çok komik bu şarkı yaa çok eğleniyorum ben bunda

kızlaaar e oluyor sze cıvıl cıvıl olmanız lazım sizin. Hadi ben sınava hazırlanıorum ders çalışıyorum pek aktif olamıyrum. Sınav kazanamazsam tayin alamıyorum işlerim karışık e size noluyor yahuuu :)

kızlaaar e oluyor sze cıvıl cıvıl olmanız lazım sizin. Hadi ben sınava hazırlanıorum ders çalışıyorum pek aktif olamıyrum. Sınav kazanamazsam tayin alamıyorum işlerim karışık e size noluyor yahuuu :)
Boşluğa düştük ondan herhalde

azıcık eğlenelim o vakit :KK70:

:KK71:çok komik bu şarkı yaa çok eğleniyorum ben bunda

Haha ay hint şarkılarını çok severim ben. Bunu ilk kez dinliyorum ama kliple birleşince çok komik olmuş hakkaten.
Bi de ne dediğini anlasaaaam :D :D

Herkese günaydıınnnnn :)

Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))

Maşallah sana kuzum ya :)

Bizim içimiz geçmiş , eski hareketlilik yok :KK14:

Bence de ölmüşüz ağlayanımız yok benceeee

Eki Görüntüle 1429532
Bu kınalığım..Aynısının kırmızısı..
Gelinlik foto yok henüz.

Çok güzel bence de canım :) huzurla giy :))

canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee :KK45:

Evet şahsen ben şuan eşya bakmıyorum çeyiz yapmıyorum düşünmüyorum da yoksa canım sıkılıyor :(

kızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak :KK61::KK61::KK61:

Canım sıkma canını ya hakkınız da hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasınnn :)

Heee bal vardı da nişanlandık (kendi adıma konuşuyorum) o_O Hep derler nişanlılık çok güzel bir süreç, bana yalan söylediler ya, ben hiç güzel birşey yaşamıyorum...

Bizi kandırmışlar bence de ben de hiç birşey yaşamıyorum millet nişanlanıp nişanlısıyla rahat rahat gezer tozar ben göremiyorum bile ya bu nediiiirrrrrrrrrrrrrrrr.......... İsyaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aaaa ne güzeeell ya ikişer tane vermeleri de hoş dikkat et seni vitrine koymasınlar kızzzzz :KK53:

Haha ay hint şarkılarını çok severim ben. Bunu ilk kez dinliyorum ama kliple birleşince çok komik olmuş hakkaten.
Bi de ne dediğini anlasaaaam :KK70: :KK70:
Ahaha klipteki gibi dans edesim geldi yahu liseden beri dinliyorum her seferinde eğlendiriyo :D Tunuk tunuk tun işte yetti :D Yalnız olsam oyniyiciğim vallahi :KK71::KK76:

Bahar gelsin cıvıl cıvıl oluruz inanıyorum. Hep havalardan bence. Şöyle güneş açsa, daha rahat giyinsek, rengarenk çiçekler olsa (sanayinin ortasında da ne çiçek olur) :KK49:
Ayyy hiç enerjim yok ya aynen sanayinin ortasında kesin her yer cıvıl cıvıl renk renk çiçek :p

Back
X