- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
:) ayy ben bi ara konuşurdum yaa daha güzel büyürdü o zamanKızçeler benim odada 3 adet çiçek var, biri orkide , diğerlerinin ne olduğunu bile bilmiyorumGörüntüyü seviyorum da bakasım yok pek :d Beceremem yaniii.
Kargolayayım size ?
Modern mi klasik mi canım ? Bi de malzeme neydi ona göre de değişir fiyatBen hafta sonu yatak odası ve mobilya baktım, yatak odası için 7500 tl yi duyunca, bir daha hayata küstüm
of çok bakım istemese bile ben çiçek bakmayı sevmiyorum galiba. Uzaktan sevimli geliyo daa yakından ı ıhMesleğim gereği çiçeklere bayılıyoruummmm *.* hele ki orkideeeeeee
Ben de konuşuyorum ama söylenmek için galiba haha:) ayy ben bi ara konuşurdum yaa daha güzel büyürdü o zaman
Bizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdımBen de konuşuyorum ama söylenmek için galiba haha
Hele orkidenin sulama şekli farklı ya onu yerinden kaldırıp götürürken of ne zor çiçeksin sen de ya ne vardı diğerleri gibi dökseydim suyu üstüne sinir ediyosun beni diye diye gidiyorum. Boynu büküldü garibanın. Dur biarz seviym üzüldüm şimdi de
Hhaha çiçeklerle konuşun önerisini biz baya ters anlamışız o zamanBizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdım
OluuurKızçeler benim odada 3 adet çiçek var, biri orkide , diğerlerinin ne olduğunu bile bilmiyorumGörüntüyü seviyorum da bakasım yok pek :d Beceremem yaniii.
Kargolayayım size ?
Of ya ne zor iş evlenmekBen hafta sonu yatak odası ve mobilya baktım, yatak odası için 7500 tl yi duyunca, bir daha hayata küstüm
Yardımcı olursun o zaman bize deMesleğim gereği çiçeklere bayılıyoruummmm *.* hele ki orkideeeeeee
Çok güldüm yaaBizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdım
Modern mi klasik mi canım ? Bi de malzeme neydi ona göre de değişir fiyat
Bizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdım
of çok bakım istemese bile ben çiçek bakmayı sevmiyorum galiba. Uzaktan sevimli geliyo daa yakından ı ıh
Bana vazo çiçeği lazım vazooo
OluuurKız valla orkide çok severim de ben de pek iyi bakamıyrum sanırsam. Nişanlım güzel bakıyor ama
Of ya ne zor iş evlenmek
Yardımcı olursun o zaman bize deBen hevesliyim ama evde çok durmadığım için evdekilere bakamadım bari ofiste bakayım
Çok güldüm yaa
Hahaha yapay hem dee:) sen sendekileri bize yola bizde sana yapay vazo çiçeği yollarız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kina-gecesi-muzikleri-lazim.659329/KIZLAR KINA GECESİ MÜZİKLERİ DİYE TOPİK VAR MI YA BULAMADIM BEN
KIZLAR KINA GECESİ MÜZİKLERİ DİYE TOPİK VAR MI YA BULAMADIM BEN
Candan erçetin- vay halime Bu benden gelsin o zamanBurada ki hatunlar sana liste oluşturur
Söylersen bakarız canım merak ettim bu fiyata dandik malzeme kullanmazlar çünküModern canım , malzeme olarak hatırlamıyorum ama..Markasını ve modelini söylebilirım:)
evvett bekliyorum fikirlerinizi kızlar:))Burada ki hatunlar sana liste oluşturur
Ooo ilk şarkımız geldi bileee:)) harika çok teşekkürler.Candan erçetin- vay halime Bu benden gelsin o zaman
Söylersen bakarız canım merak ettim bu fiyata dandik malzeme kullanmazlar çünkü[/QUOTE
http://www.kelebek.com.tr/tr/product/11/27/555/monarm63 bu canım :)
Rica ederim aklıma geldikçe yazarım :) Listeyi kaybetmeyelim de bari bize de lazım olurOoo ilk şarkımız geldi bileee:)) harika çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?