• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada hatunlar gözümden kaçmadı he, hepiniz pusuya yatmışsınız :KK48: Gelinlik deyince hepimiz fırladık :KK53:
canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee :KK45:

canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee :KK45:
Huff içimdeki karanlık hislerimi ortaya çıkardın :D Vallahi nolucak bu halimiz. Ne güzel yeni nişanlıydık heyecanlıydıkk. Şimdi düğünü bile bilmiyorum

Huff içimdeki karanlık hislerimi ortaya çıkardın :KK70: Vallahi nolucak bu halimiz. Ne güzel yeni nişanlıydık heyecanlıydıkk. Şimdi düğünü bile bilmiyorum
olur yine kuzummm. hele bi eşyalar alınmaya evler tutulmaya dizilmeye bi başlansın da :D

Günaydın canım, nabersin :KK54:
fena değilim kuzum sen nasılsın Orya Orya nerelerde ya
İyi yapmışsın canım güle güle giy :)

Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş ama

Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesin :p
aynen benimde öyle çalışırken zaman geçmiyor pazarları ışık ızında geçiyor sevgilimle olunca

eskiden yetişemiyorduk kuzu konuşmalara.. şimdi çok az

kızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak :KK61::KK61::KK61:

İyi yapmışsın canım güle güle giy :)

Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş ama

Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesin :p

Ben bu aralar hep sorgulama halindeyim , sabah 7 de bindiriyorlar servise, akşam 17:30'a kadar bütün enerjimizi sömürüyorlar, aldıkları yere bırakıyorlar :KK53: Tövbe estağfurullah köle gibi hissediyorum kendimi :KK57: Sanki birşeyleri eksik yaşıyorum o_O Cumartesiler daha çabuk geçsin, pazar hiç bitmesin :KK53:

olur yine kuzummm. hele bi eşyalar alınmaya evler tutulmaya dizilmeye bi başlansın da :KK70:
Ev dedin bak yine duygulandım :KK61:Nasıl ev alıcaz biz yaaa. Nasıl bir ruh halidir bu benimki

aynen benimde öyle çalışırken zaman geçmiyor pazarları ışık ızında geçiyor sevgilimle olunca

Bitmeyen pazar yapsınlar En Büyük KK

kızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak :KK61::KK61::KK61:
Ayy bi 2017 gelini daha oldu. Gel arkadaşım gel beraber ağlayalım :KK50:
Ben bu aralar hep sorgulama halindeyim , sabah 7 de bindiriyorlar servise, akşam 17:30'a kadar bütün enerjimizi sömürüyorlar, aldıkları yere bırakıyorlar :KK53: Tövbe estağfurullah köle gibi hissediyorum kendimi :KK57: Sanki birşeyleri eksik yaşıyorum o_O Cumartesiler daha çabuk geçsin, pazar hiç bitmesin :KK53:
Ahh ah ben de sabah 7de servise binip akşam 19.00a kadar. Eve gidiyorum 20.00 o da trafik yoksa. Allahtan ctesi çalışmıyorum. Off of az çalışıp çok para istiyorum ben :mad:

Çok haklısın..ben ilk çalışmaya başladığımda hayat bu mu bunun için mi okuduk bu kadar vs diye düşünmüştüm..Aynen köle gibi servis alıyor bırakıyor öğlen şantiyede yemeğini sonra sahaya çık vb..Ama insan çıkar yol bulamıyor inan kendi işinin patronu olamayacaksan bu düzene uyuyorsun bir şekilde..Eksiklik kendimize ayırdığımız vakitte..

Heee bal vardı da nişanlandık (kendi adıma konuşuyorum) o_O Hep derler nişanlılık çok güzel bir süreç, bana yalan söylediler ya, ben hiç güzel birşey yaşamıyorum...

Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
Aaa vallahi hareket getirdin buralara bi andaa :)
Çok güzelmiş canımm güle güle giy İnşallah.
Hızlıca karar verebilenlere ben de hep çook özenmişimdir :(
Bi anda mı aldın naptın, nerden baktın nasıl karar verdin :D

Canını sıkma kuzuuu. 2017 olsun sizin olsun. Valla böyle bakınca uzak geliyo ama zaman öyle hızlı kii şıp diye geçivrir :)

İyiyim canım bende, oryanın biraz canı sıkkın galiba...Bu arada sizin düğün 2017 demişsin.?

Back
X