2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2-3 sene evvel abisi evlenmiş herşeyi aileye yaptırmış aile de zorluklarla yapmış buda herşeyi kendisi yapmak istiyor abisi yaptırmış sen niye herşeyi yükleniyorsun ki ona sinir oluyorum haksız mıyım

Doğal olarak canım benim nişanlımın babası da çok harcıyor bir sene önce yazlık ev yaptırdı elindeki bütün parayla ve de ekstra borca girdi şimdi hiç gelirleri yok bizde nişanlım ile yapacaz herşeyi

hayırdır canım

ay sana nasıl özendim anlatamam bizde bir an önce hallederiz inş
Canım düğün ne zaman :) benim az kaldı haziranda oyüzden kararlaştırmam gerekiyodu artık
kızlar hiç beklemeyin bence gidin deneyin inanın giyince çok çok farklı oluyo hem fikir oluyo

Canım düğün ne zaman :) benim az kaldı haziranda oyüzden kararlaştırmam gerekiyodu artık
kızlar hiç beklemeyin bence gidin deneyin inanın giyince çok çok farklı oluyo hem fikir oluyo
ağustos da düğün canım. bende giyince çok farklı geldi çok hoş birşeymiş ama genede karar veremedim

yok canım ya küçücük bir yer var hortumlada sulanabilir yani. boşa masraf. Nişanlında aynen bizim gibi ama işte bazen aptal yerine konduğunu hissediyor insan.

Ne yazııkki öyle çok sinirleniyorum hani bana anlatmasın yani , yarın bir gn bir şey olur susamam bunları söylemek zorunda kalırım huyumu biliyrm ne yazıkki

curlygirl canım bizimkilerde düğün öncesi borçlandılar. baktık çok masraf diyip duruyolar herşeye bizdede annem çaktırmadan istedik. Yani hepsi böyle gereken neyse yaptırın siz. Onlarda taşın altına ellerini koysunlar biraz. İnsan elinde varken çocuğu için niye bişeler yapmaktan kaçar ben onu anlamıyorum ya.

haklısın canım. gerçekten akıllı yatırımlar yapsalar gam yemicem ama boşa harcıyorlar paraları benim babamda aynısı nişanlımınkide. ama dışarıya karşı herşeylerini yapıyoruz diyip duruyorlar bende buna sinir oluyorum.

ayy ya zaten ne yapıyosa anneler yapıyo. sen dediğimi yap pişman olmazsın:) hiç duygu sömürülerine gelme:))

canım bir pazar günü baktım bikaç mağazaya okadar ama işte bu diyeceğim bir şey çıkmadı. yaza doğru paraları artar diye şimdiden ayarlayın diyorlar ama bilemedim.
Ben hiç bakmadım, aklımda da birşey yok ...belirsizlikten panik yaptım kısa süreli Gerçekten fiyatlar yaza doğru artıyor mu?
Evet kızlar ben de duydum aynısını yaz sezonunda daha pahalı oluyormuş, önceden diktirmek lazımmış falan. Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabii.

curlygirl canım valla seni çok iyi anlıyorum ben de. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz. İki taraftan da pek hayır yok. Ama durumlar ortada çok da fazla bişey diyemiyorum ama böyle mantıksızca harcamaları görmek daha yaralayıcı. VArsa zorlamak lazım bu aileleri ben öyle düşünüyorum. Hayır evlat herşeyden öncedir güya . İnsan elinden geleni neden yapmaz anlamıyorum. Yoksa bile zorlarsın bi kaç bişey için en azından elinden ne geliyosa. Ama yok deyip kenara çekilmek kolay tabii.
Yaptırmaya çalışın ama olmazsa da kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz mecbur. O zaman da evinizde sadece sizin emeğiniz olur kimse hiçbişey için konuşamaz öyle düşün. Brdağın dolu tarafından bakmaya çalışmak lazım işte..

canım ben o düşüncede olduğum için kimseyi karıştırmak istemiyorum çok şükü rşimdiye kadar tek başıma bişiler yapabildim bundan sonrada nişanlımla daha iyi şeyler yapabilirim buna inanıyorum. ama böyle bi durum oluncada kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum. buarada babası bana çok değer veriyor. Gittiğimde gönlümü hoş tutmak için baya uğraştılar ama maddiyat söz konusu olunca laf söz farklı oluyor malesef

Biliyorum kuzum. Boşver ben de ilk zamanlar çok takıldım bu mevzulara ama artık saldım . Biz ne yapıyosak o. Birlikte çalışıyoruz birlikte alıyoruz.
Dediğin gibi benim nişanlımın ailesinde de tavırlar bana karşı çok iyidir. Sevgiliyyken de öyleydi şimdi de öyle. Severler biliyorum ilgililer fazlasıyla. Ama maddi açıdan bişey yok. Moralini bozma hiiç ..Herşey hallolur, yoluna girer...
Yaptıkları da yapmadıkları da onların olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…