- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Günaydın kızlarr nabersinizz?
Günaydın yavru kuş, nasılsın bakim
Valla daha iyiyim canım güneşte açtı pozitifim bugün :) muuck muck
Aynen ya çok şükür güneşi gördükBenim ruh halim= hava durumu zaten
Günaydın yavruuu ceylanlarr. Nasılsınızz. Gününüz güzel gecsin insaAllahhh
Hhehheheheh ayy ay valla youtubeden açtım şarkı dinliyorum son sess :) kimsecikler yok ofiste benden başka gelsene
Günaydın yavruuu ceylanlarr. Nasılsınızz. Gününüz güzel gecsin insaAllahhh
günaydın kızlar.dün squat yapmıştım bacaklarım öyle bi ağrıyo ki anlatamam.bugün kayınvalidem ve görümcem gelicek birde.evi silip süpürmem,banyo yapmam,markete gitmem,bişeyler hazırlamam gerekicek ama kolumu kaldırıcak halim yok.
Zaten bugünde boşu boşuna geldim işe, kar kalkmadan iş yok bize..Sen çayı koy , geliyorumm
Cok sukur canim iyiyim bendeeSaolllll canımm inşallahh uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm resmen işkencesen nasılsın
Canım düğünden önce kıydık biz nikahımızı:)ayy maşallah canım inşallah darısı bizim başımızaniye resmiyette dedin ki onu anlamadım
kuaförümle konustuğumda prova sonrası yaptır dedi ama ben gelinliği giy çıkar yapamk istemiyorum düğün günü diye düşünüyorum.Kızlar size sorum olacak, Düğün için dış çekim fotoğrafı düğün günü mü, Yoksa öncesi ve sonrası mı olmalı? Şunu da belirteyim..İki düğün arası sadece bir gün var..
günaydın fıstıklar
kuzu hikaye tarzı düşünmez misin hepsi iiçinde oluyorKızlar size sorum olacak, Düğün için dış çekim fotoğrafı düğün günü mü, Yoksa öncesi ve sonrası mı olmalı? Şunu da belirteyim..İki düğün arası sadece bir gün var..
iyiym canıımcımm sen nasılsın nerelerdeydinnGünaydın canım, nabersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?