- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kuzu hikaye tarzı düşünmez misin hepsi iiçinde oluyor
iyiym canıımcımm sen nasılsın nerelerdeydinn
fiyatlar baya yüksek tatlım ama araştırmak lazım.. en azından bizimkiler baya yüksekCanım düşünüyorum da, fiyatlar hakkında pek fikrim yok..tırsıyorum
ben de diyorum nerde bizim kızlar :)kar yağdı, harç bitti, yapı paydos oldu bizde..Salı öğlenden beri evde yatıyorum, bugün işe geldim de söylemesi ayıp
Kızlar size bi sorum var 15 gün sonra yıldönümümüz ne yapabilirim hediye olarak:)
fiyatlar baya yüksek tatlım ama araştırmak lazım.. en azından bizimkiler baya yüksek
ben de diyorum nerde bizim kızlar :)
canım karikatürünüzü çizdirebilirsin hem evinize asarsınız
Tatlım baya değişiyor firmaya göre. düğün hikayemiz diye bi firma var ankarada onların web sitesinde fiyatları yazıyor bi bak istersenNe kadar mesela? ortalama olarak ?
Bi araştırayım canım ben onu:)fiyatlar baya yüksek tatlım ama araştırmak lazım.. en azından bizimkiler baya yüksek
ben de diyorum nerde bizim kızlar :)
canım karikatürünüzü çizdirebilirsin hem evinize asarsınız
İyiyim canım sen nasılsınnnBuralardayım canım, naber nasılsın :) Günaydın bu arada :)
Ben önce yapmayı düşünüyorum.. Düğün günü olmuyo sıkıstırmadan yapmak daha iyiKızlar size sorum olacak, Düğün için dış çekim fotoğrafı düğün günü mü, Yoksa öncesi ve sonrası mı olmalı? Şunu da belirteyim..İki düğün arası sadece bir gün var..
İyi aksamlar kuzum nasılsın
İyiyim canım sen nasılsınnn
Ben önce yapmayı düşünüyorum.. Düğün günü olmuyo sıkıstırmadan yapmak daha iyi
canım ben yıldonumumzde yaptırmıstm dur bulursam ataym sana :)Bi araştırayım canım ben onu:)
ayy keşke berabber çalışsaakk yaaa.Bende çok şükür iyiyim canım, fotoğraf çekimi için araştırma yapıyorum..
canım ben yıldonumumzde yaptırmıstm dur bulursam ataym sana :)
ayy keşke berabber çalışsaakk yaaa.
canım ben yıldonumumzde yaptırmıstm dur bulursam ataym sana :)
ayy keşke berabber çalışsaakk yaaa.
neresi kuzum yine iyi demişBir yerden teklif aldım 6750 tl, o parayı bana ver, 1 ay fotoğrafını çekerim dememek için zor tuttum kendimi
neresi kuzum yine iyi demişbizden teklif alsan şehir dısı oldugu için daha daha çok. ama içinde neler vardı film var mıydı
Nasilsin napiyosun canim. Fotografci fiyati cokmus yaa nie okadr pahalli.Ben buradayım
Nasilsin napiyosun canim. Fotografci fiyati cokmus yaa nie okadr pahalli.
Günaydın canım, ilk önce duş al dicem ama fayda edermi ki kas ağrılarına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?