• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar.dün squat yapmıştım bacaklarım öyle bi ağrıyo ki anlatamam.bugün kayınvalidem ve görümcem gelicek birde.evi silip süpürmem,banyo yapmam,markete gitmem,bişeyler hazırlamam gerekicek ama kolumu kaldırıcak halim yok. :(

günaydın kızlar.dün squat yapmıştım bacaklarım öyle bi ağrıyo ki anlatamam.bugün kayınvalidem ve görümcem gelicek birde.evi silip süpürmem,banyo yapmam,markete gitmem,bişeyler hazırlamam gerekicek ama kolumu kaldırıcak halim yok. :KK43:

Günaydın canım, ilk önce duş al dicem ama fayda edermi ki kas ağrılarına ?

Kızlar size sorum olacak, Düğün için dış çekim fotoğrafı düğün günü mü, Yoksa öncesi ve sonrası mı olmalı? Şunu da belirteyim..İki düğün arası sadece bir gün var..:KK14:

Kızlar size sorum olacak, Düğün için dış çekim fotoğrafı düğün günü mü, Yoksa öncesi ve sonrası mı olmalı? Şunu da belirteyim..İki düğün arası sadece bir gün var..:KK14:
kuaförümle konustuğumda prova sonrası yaptır dedi ama ben gelinliği giy çıkar yapamk istemiyorum düğün günü diye düşünüyorum.

Back
X