- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sen bilirsin tabi duvar kagıdını nerde nasıl kullandıgınada baglı ben olsam daha renkli bakardm amamobilyalar zaten yeterince gösterişli olucak.salona aydınlatma taşlı şeyler seviyorum.aksesuarlarda öyle olur.perdeler koyu renk olucak zaten.oturma odası da perdeleri mavi desenli olabilir diye düşünüyorum.eğerki gösterişli bi duvar kağıdı seçersem çok boğar gibi geliyo.kağıtların kombinleri sade ama yinede korkuyorum çok abartılı olucak diye.o da sen o kadar para harcıyosun boya gibi dümdüz modeller seçiyosun diyo.kafamı karıştırdı.
canım demekki biraz kıskançlık var o yüzden istemiyo.haklı da.yeni sözlenmiştik facebook kullanmıyorum ama bi işim vardı onun için açmıştım.hemen biri mesaj atmış.yok rüyamda gördüm bilmem ne diye.girdim baktım profiline kendisi nişanlı bi de üstelik.yüz olarak tanıyorum ama tanışıklığımız da yok.yani o kadar saçma sapan insan kullanıyo ki.herşeyi yapabilirler.tabi birde sözlüm whatsapp profiline tatlı bi bebek koymuştu.çok beğendim bende koydum.ertesi gün sözlüme hayırlı olsun mesajları atmaya başlamışlar.güya biz sözlenmişiz falan.öyle bi söylenti çıkmış sırf bu fotoğrafın üstüne.hatta biz bu kadar dillenmesinin üstüne adım atmaya karar verdik birazda.huzurunu kaçırmaya değmez boşver.
mobilyalar zaten yeterince gösterişli olucak.salona aydınlatma taşlı şeyler seviyorum.aksesuarlarda öyle olur.perdeler koyu renk olucak zaten.oturma odası da perdeleri mavi desenli olabilir diye düşünüyorum.eğerki gösterişli bi duvar kağıdı seçersem çok boğar gibi geliyo.kağıtların kombinleri sade ama yinede korkuyorum çok abartılı olucak diye.o da sen o kadar para harcıyosun boya gibi dümdüz modeller seçiyosun diyo.kafamı karıştırdı.
Bilemedim şu anda nişanlının yapısı budur belki göz önünde yasamayı sevmiodur belki
Sen bilirsin tabi duvar kagıdını nerde nasıl kullandıgınada baglı ben olsam daha renkli bakardm ama
ben hep böyleyim.siyah beyaz griden başka renk yok sanki.teşekkürler canım fikrin için
Siyah yapma kuzum evi kapatablr
Evet çok asil durur bu renkler ama bi süre sonra sıkar soğuk gelir canım renk görmek istersinben hep böyleyim.siyah beyaz griden başka renk yok sanki.teşekkürler canım fikrin için
Evet çok asil durur bu renkler ama bi süre sonra sıkar soğuk gelir canım renk görmek istersin
Nerelerdesin senn canımsssGünaydın hatunlarrr
ayy maşallah canım inşallah darısı bizim başımızaAyy bende hep özenmiştim:) bugüne bugün tam 1aylık kocam (resmiyette)darısı size inşallah:)
Günaydın hatunlarrr
Günaydınnnnnnnn :)
günaydınnn kızlarrr
İyidir canımm senn nasılsnGünaydın kızlarr nabersinizz?
İyidir canımm senn nasılsn
Saolllll canımm inşallahh uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm resmen işkenceGünaydın yavruuu ceylanlarr. Nasılsınızz. Gününüz güzel gecsin insaAllahhh
Nerelerdesin senn canımsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?