Yok canim benim dugune daha coooook var :))) dugun zamani bakarimHayatımın geri kalanını filme alacak çünküSen baktınmı fotoğrafçı?
Gözün aydın canımiyi akşamlar kızlar.bugün kayınvalidem görümcem eltilerim geldi.gayet güzel geçti.görümcem o kadar marifetli düşünceli ki.beni oturtup önüme servis yapıyo.bulaşıkları falan o yıkadı.çok yardımcı oldu.birde bana hediye almış.bizimkilerde sevmeye başladı iyice.
sözlümde düğün mekanını tuttu bugün.size gösterdiğim ilk yer.12 eylül akşamı
kuzucum ben sana şunu söyliyim hatta burdaki tüm fotoğrafçı arayışındaki arkadaşlar için;Sinirden incelemedim bile o kadar yani :) Sanki çocukluğumdan itibaren çekim yapacaklar yahu, hiç insaf yok
iyiym canım sen nasılsın napıyosunKızlaaar napıyosunuz nerelerdesiniz
hayırlı olsun tatlımiyi akşamlar kızlar.bugün kayınvalidem görümcem eltilerim geldi.gayet güzel geçti.görümcem o kadar marifetli düşünceli ki.beni oturtup önüme servis yapıyo.bulaşıkları falan o yıkadı.çok yardımcı oldu.birde bana hediye almış.bizimkilerde sevmeye başladı iyice.
sözlümde düğün mekanını tuttu bugün.size gösterdiğim ilk yer.12 eylül akşamı
Napim canım bende ders felan calısıyorum sınav zamanım yaklastı bakalım ne olacakkuzucum ben sana şunu söyliyim hatta burdaki tüm fotoğrafçı arayışındaki arkadaşlar için;
makinelerini sor
fiyatın içine dahil olan albüm fotoblok foto baskı vs detaylarını sor
varsa film dk teslim vs onları sor
kaç fotoğraf teslim edeceğini kaç tanesini işleyeceğini sor
ayrıca freelancerlar daha uygun olur. vergi vermedikleri için
ayrıca kaç saat çekim olacağını sor
bunlara göre fiyat değerlendirmesi yap.
tabi en kötü freelancer için bile sanıyorum 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..
iyiym canım sen nasılsın napıyosun
hayırlı olsun tatlım
haftaya mı canım spk sınavına mı giriceksinNapim canım bende ders felan calısıyorum sınav zamanım yaklastı bakalım ne olacak
kuzucum ben sana şunu söyliyim hatta burdaki tüm fotoğrafçı arayışındaki arkadaşlar için;
makinelerini sor
fiyatın içine dahil olan albüm fotoblok foto baskı vs detaylarını sor
varsa film dk teslim vs onları sor
kaç fotoğraf teslim edeceğini kaç tanesini işleyeceğini sor
ayrıca freelancerlar daha uygun olur. vergi vermedikleri için
ayrıca kaç saat çekim olacağını sor
bunlara göre fiyat değerlendirmesi yap.
tabi en kötü freelancer için bile sanıyorum 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..
iyiym canım sen nasılsın napıyosun
hayırlı olsun tatlım
Unvan degisikligi sinavina giricem canımm. Mebinhaftaya mı canım spk sınavına mı giriceksin
Bende ara ara bakmaya calıstım ama hiçbişey yapasım gelmiyo yaşanan olaylardan dolayıMerhaba millet varya sanki yıl oldu yılll ben bu hafta ne kadar az girdim topiğe yaaa hele hele 3 gündür neredeyse internete bakamatım hasta yatmaktannasılsınız napıyorsunuz kızçeler ben girmeyeli evleneniniz var mı ?
Geçmiş olsun canım bu ara bende aynı şekil giremiyorum.Merhaba millet varya sanki yıl oldu yılll ben bu hafta ne kadar az girdim topiğe yaaa hele hele 3 gündür neredeyse internete bakamatım hasta yatmaktannasılsınız napıyorsunuz kızçeler ben girmeyeli evleneniniz var mı ?
Hayırdır canım geçmişi okumadim nasılsın neler oldu.Bende ara ara bakmaya calıstım ama hiçbişey yapasım gelmiyo yaşanan olaylardan dolayı
İzmirde ege ünv. Öldürülen arkadasa cok üzüldüm canm aklıma almıyo bu olayları artıkHayırdır canım geçmişi okumadim nasılsın neler oldu.
Baya değişikmiş kayınvalidende ha o nası bi cümle öyle yaa takma hiç kafana yaa duyma dedikleriniCanım çok sıkkın kızlar artık vala laf sokmasından bıktım. Dün ben küçük kapakli kase aldım. Aynı şekil nişanlımda görmüş bana da anlamadığı için saklama kabı dedi bende iyi al dedim altı tane de o almış baktım benim aldığımin aynısı. Eve getirmiş neyşe fotoğrafini çekip gönderdi bana. Bu ara kv görmüş eve aldı sanmış o da bizim için aldığını soylemiş. Böyle duyunca bende dedim ki anneme yazik heves etmiş dedim. Bende ki de aynı nasıl olsa bu kadarı zaten fazla dedim. Tam o sırada içeri girdi kv.m bu iremira da hiç tel.i kapatmiyör seni hiç düşünmüyor. Falan dedi. Nişanlımda o dedi ama ben konuşmak istiyorum dedi.kv.m hemen kayırma falan diye cikisti. Ben öyle insanlık dusunurken böyle yaptı sinirden öldüm
Aynen şu ara sürekli olumler var inşallah sonu son olur önce özgecan şimdi rabbim yardım etsin ülkemizeİzmirde ege ünv. Öldürülen arkadasa cok üzüldüm canm aklıma almıyo bu olayları artık
Elimden geldikçe takmiyorum ama insan birini duymasa birini duyuyor.bunu hakedecek hiç bir şey yapmadim ben. İnan o ara bile sevinmiş kase yi eve aldım sanmış deyince ver dedim nişanlıma ki. Ne bilim öyle bozulmasın kursağında kalmasın diye sonra tam üstüne bu laf sokmasi çok yoruma gitti ben ne düşünüyorum o ne diyorBaya değişikmiş kayınvalidende ha o nası bi cümle öyle yaa takma hiç kafana yaa duyma dediklerini
Canım kıskanmıs s3ni oyle d3mis oyuzden ama nisanlin savunmus seni iyi taragindan bakElimden geldikçe takmiyorum ama insan birini duymasa birini duyuyor.bunu hakedecek hiç bir şey yapmadim ben. İnan o ara bile sevinmiş kase yi eve aldım sanmış deyince ver dedim nişanlıma ki. Ne bilim öyle bozulmasın kursağında kalmasın diye sonra tam üstüne bu laf sokmasi çok yoruma gitti ben ne düşünüyorum o ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?