2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi akşamlar kızlar.bugün kayınvalidem görümcem eltilerim geldi.gayet güzel geçti.görümcem o kadar marifetli düşünceli ki.beni oturtup önüme servis yapıyo.bulaşıkları falan o yıkadı.çok yardımcı oldu.birde bana hediye almış.bizimkilerde sevmeye başladı iyice.

sözlümde düğün mekanını tuttu bugün.size gösterdiğim ilk yer.12 eylül akşamı

Gözün aydın canım

Sinirden incelemedim bile o kadar yani :) Sanki çocukluğumdan itibaren çekim yapacaklar yahu, hiç insaf yok
kuzucum ben sana şunu söyliyim hatta burdaki tüm fotoğrafçı arayışındaki arkadaşlar için;

makinelerini sor
fiyatın içine dahil olan albüm fotoblok foto baskı vs detaylarını sor
varsa film dk teslim vs onları sor
kaç fotoğraf teslim edeceğini kaç tanesini işleyeceğini sor
ayrıca freelancerlar daha uygun olur. vergi vermedikleri için
ayrıca kaç saat çekim olacağını sor
bunlara göre fiyat değerlendirmesi yap.
tabi en kötü freelancer için bile sanıyorum 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..
Kızlaaar napıyosunuz nerelerdesiniz
iyiym canım sen nasılsın napıyosun
hayırlı olsun tatlım

Napim canım bende ders felan calısıyorum sınav zamanım yaklastı bakalım ne olacak

teşekkür ederim canım :)

Kizlaer ben hayatbos artik nickimi degistrdimmmm hayatperisi oldumm ☺
Gunaydinlarrr

Merhaba millet varya sanki yıl oldu yılll ben bu hafta ne kadar az girdim topiğe yaaa hele hele 3 gündür neredeyse internete bakamatım hasta yatmaktan nasılsınız napıyorsunuz kızçeler ben girmeyeli evleneniniz var mı ?

Bende ara ara bakmaya calıstım ama hiçbişey yapasım gelmiyo yaşanan olaylardan dolayı

Geçmiş olsun canım bu ara bende aynı şekil giremiyorum.

Canım çok sıkkın kızlar artık vala laf sokmasından bıktım. Dün ben küçük kapakli kase aldım. Aynı şekil nişanlımda görmüş bana da anlamadığı için saklama kabı dedi bende iyi al dedim altı tane de o almış baktım benim aldığımin aynısı. Eve getirmiş neyşe fotoğrafini çekip gönderdi bana. Bu ara kv görmüş eve aldı sanmış o da bizim için aldığını soylemiş. Böyle duyunca bende dedim ki anneme yazik heves etmiş dedim. Bende ki de aynı nasıl olsa bu kadarı zaten fazla dedim. Tam o sırada içeri girdi kv.m bu iremira da hiç tel.i kapatmiyör seni hiç düşünmüyor. Falan dedi. Nişanlımda o dedi ama ben konuşmak istiyorum dedi.kv.m hemen kayırma falan diye cikisti. Ben öyle insanlık dusunurken böyle yaptı sinirden öldüm

Baya değişikmiş kayınvalidende ha o nası bi cümle öyle yaa takma hiç kafana yaa duyma dediklerini

Baya değişikmiş kayınvalidende ha o nası bi cümle öyle yaa takma hiç kafana yaa duyma dediklerini
Elimden geldikçe takmiyorum ama insan birini duymasa birini duyuyor.bunu hakedecek hiç bir şey yapmadim ben. İnan o ara bile sevinmiş kase yi eve aldım sanmış deyince ver dedim nişanlıma ki. Ne bilim öyle bozulmasın kursağında kalmasın diye sonra tam üstüne bu laf sokmasi çok yoruma gitti ben ne düşünüyorum o ne diyor

Canım kıskanmıs s3ni oyle d3mis oyuzden ama nisanlin savunmus seni iyi taragindan bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…