• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım şöyle düşünmüeye çalış en az 10 sene o mobilyayla yaşayacaksın, hangi renk daha çabuk monotonlaşır hangi renk daha nasıl diyim yıllar geçse de bakmaktan hoşlanırsın senin için, ilerisini düşünerek karar vermeye çalış

Haklsn kuzucum dusundum.tasindim su yesiline karar verdim ;) ne kararsz kizim ya:KK47:

haklısın canım.benimki de şimdiden başladı başka renk yok mu, her yer pembe oldu falan diye söylenmeye.:KK48:
Hahahah aynen yaa, geçen yalovaya gittik beraber benim okul kaydımı yenilemem gerekiyordu neyse yalovada ki minibüsler fuşya renkte Allahımmmm bütün gün onları eleştirdi durdu "ben binmem bunlara, burda sadece kadınlar mı yaşıyor, buranın erkekleri ligth mı" diye falan öfffff....... mobilyalarım yüzünden ömür boyu evimde çekemem onun dırdırını :KK47: ama şu var salonu aynı @hayatbos gibi pudra yada pembe renkte almayı düşünüyorum oturma odasını daha koyu tonlarda işte kahverengi ile krem yada çok koyu mavi (lacivert yada) ile krem gibi düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

Hahahah aynen yaa, geçen yalovaya gittik beraber benim okul kaydımı yenilemem gerekiyordu neyse yalovada ki minibüsler fuşya renkte Allahımmmm bütün gün onları eleştirdi durdu "ben binmem bunlara, burda sadece kadınlar mı yaşıyor, buranın erkekleri ligth mı" diye falan öfffff....... mobilyalarım yüzünden ömür boyu evimde çekemem onun dırdırını :KK47: ama şu var salonu aynı @hayatbos gibi pudra yada pembe renkte almayı düşünüyorum oturma odasını daha koyu tonlarda işte kahverengi ile krem yada çok koyu mavi (lacivert yada) ile krem gibi düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

Damatlara da yazikkk benimki bana ne alirsan al diyo hic karsmio insan biraz yardim.eder yok ben dusunuyom o anlamazmis esyadan :KK47:
Sanada hayrli ugurlu olsun kuzuucumm simddiden:nazar:

:KK48::KK48::KK48: benimki sen kullanıcaksın ne renk istersen onu al diyo.tabi mutfak eşyaları için söylüyo bunu.salon için bu evde sadece sen yaşamıycaksın diyo.ama sorun yapıcağını sanmıyorum.gül kurusu gibi açık renk sonuçta.oturma odasını bende gri krem falan gibi düşünüyorum.koyu tonları hiç düşünmüyorum bence sende düşünme canım.çok boğuyo odayı.kuzenim koyu yeşil seçti.oda o kadar karanlık ve küçük görünüyo ki.açık renkler her zaman daha ferah daha geniş gösteriyo.

:KK48::KK48::KK48: benimki sen kullanıcaksın ne renk istersen onu al diyo.tabi mutfak eşyaları için söylüyo bunu.salon için bu evde sadece sen yaşamıycaksın diyo.ama sorun yapıcağını sanmıyorum.gül kurusu gibi açık renk sonuçta.oturma odasını bende gri krem falan gibi düşünüyorum.koyu tonları hiç düşünmüyorum bence sende düşünme canım.çok boğuyo odayı.kuzenim koyu yeşil seçti.oda o kadar karanlık ve küçük görünüyo ki.açık renkler her zaman daha ferah daha geniş gösteriyo.

AYNEN FERAHLIK veriyo kuzum acik.renk ;)

Bem bulasik makinami buz folabimi renkli alicam hep valla civil civil naspse

çok tatlı olur canım.benim çamaşır makinem ebebeyn banyosunda olucak.hiç görünmiycek yani.bulaşık makinası da ocakla falan uyumlu olur sanırım.bizim mutfağa renkli hiç gitmez.

Aynen sirin oluyor kuzum ebeveyn banyosu olmasi guzelmis kuzum buarada ;)

Aynen sirin oluyor kuzum ebeveyn banyosu olmasi guzelmis kuzum buarada :KK66:

evet canım çok iyi oldu.yoksa banyoda ortalık yerde çamaşır makinasına sinir olcaktım.şimdi sadece fayanslarına sinir oluyorum.yeni olduğu için değiştirmek de israf etmek gibi oluyo.durucaklar öyle mecburen.

Damatlara da yazikkk benimki bana ne alirsan al diyo hic karsmio insan biraz yardim.eder yok ben dusunuyom o anlamazmis esyadan :KK47:
Sanada hayrli ugurlu olsun kuzuucumm simddiden:nazar:
Aynen yaaa sonra bi kusur bulduğunda sen almıştın diyecek biliyorum ben :KK12:
Sagol kuzucum İNŞALLAH yuvalarimzda mutlu mutlu yasariz su yesili gibi ferah yasayalim huzur veriyor :KK66:
Katılıyorum :KK75:
Çok mantıklı bak sütlü klahve olabilir o zaman yada dediğin gibi gri de olabilir hemde ağır durur :KK5:

Back
X