2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Adamın yerinde olsam atardım o gülleri vermezdim dermişm ayy aynenn hep bi memnuniyetsizlikk

Kızlar canım cok yanıyor zaman hic gecmiyor. Cikıp dolassam bos bos ne yapacagım zaten halsizim. Hicbisey yapasım yok. Uyuyabilsem uyumak istiyorum cook uzun zamanca ama uyuyamiyorum. Film izlemeye calisiyorm oyun oynamaya calisiyorum ama olmuyo

sorunun neydi bilmiorum ama bayağı geri gittim bulamadım. ama gececk bu günlerde sabret her sabrın sonunda selamet vardır canım

bence arttıran olmalı yoksa ben bunalıma girerim evde kaldımm
27 yim canım zaten 25 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmedim bana göre tam vakti =) ayrıca sevdicek 3 sene sonra istiyor çocuk, 30umda anne olurum bi aksilik çıkmazsa.. şu devirde millet kariyer yapıyor 35ten önce evlenmiyor (çok genç evlenenler hariç) ama ben sevmiyorum çok küçük evlenmeyi biraz bekarlık iyidir ne o öyle gözünü açar açmaz evlenmek

Canım hava almaya zorla kendini yine de,iyi gelir. Ayrıca kızların sözlerine katılıyorum, onu aileme ben soktum diyorsun ama herkes hata yapar hele karşı cins konusunda ailen anlar seni, senin mutsuzluğundan, şu yaşadıklarından haberleri olsa bin kere nişanı bozmanı isterler. Sakın hayatını mahvetme daha çok gençsin, tiksiniyorum kelimesini bile kullandın düşünsene daha 1 haftalık nişanlısın ve bu kelimeyi kullandın, bu hiç normal değil. Elinden geldiğince rahatlamaya çalış kendini, Allah sana şimdiden onun o lafları kullanmasını gösterdi ömürlük bir mutsuzluğa yol alabilirdin. Dediğim gibi hava al hatta müzik dinleyerek dolaş biraz, eğlenceli hareketli bişeyler dinle canım en önemlisi net karar ver ve harekete Geç, kararın olumsuzsa ailene söyle derim sana destek oldukça onlar inan çok daha rahatlıcaksın

Sagol canlar yazmissiniz ALLAH razi olsun iyiki varsiniz bende zmana biraktim annemi aradi konustular hatrini filan sormus konusmuslar ben kimseye bisi belli etmedim buyumesin diye kirdi beni ama kendi icmde yasadim benidr aramadi konusmadik bakalim İNŞALLAH kırdığı icn pisman olmustur bende zamana biraktim kizlar zmaanla duzelir INŞALLAH ama bugun daha iyiyim cok sukur kafama takmiyorum hakliyimmm çünkü ben kirmadim sonucta vijdan azabi o kelimeleri eden ceksin yabi nisanlim nediyim ALLAH haklinin yanında olur
hepiniz cok sagolun canlar

YEKTA61

kuzum üzülme kiyamam ALLAH yardimcimiz olsun dua edelim en guzeli dua etmek herseyin hayrlisi duzelicegine inaniyorum INŞALLAH mujdeleri vericez burdan kuzummm

saka bir yana bencede bir bayanın evlenme yası 25 in den sonra erkeğin 30 dan sonra olmalı. hep böyle düşünmüşümdür inş Allah kısmet edersede öyle olcak. bence ne çok erken ne de çok geç evlenilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…