- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
ben 26 merak etmeeBen de 25 canım, hatta 25 buçuk
Benimki de istemez kestirmemi..
Yok canım aslan :)
arttıran yok muuuben 26 merak etmee
bence arttıran olmalı yoksa ben bunalıma girerim evde kaldımmarttıran yok muuu
var var 9 gün sonra 30 olcak varbence arttıran olmalı yoksa ben bunalıma girerim evde kaldımm
var var 9 gün sonra 30 olcak var[/QUOT
ne demiş kenan doğulu '' her yasın ayrı güzelliği var en güzel çağımdayım''
kesinlikleYarın dip boyatıp saç kestircektimm sabahtan beri tartışıyoruz kestirme sakın diyo ya belimde saçlarım bunaltıyo yani sizinkilerde karışıyo mu böyle
ben 26 merak etmee
arttıran yok muuu
bence arttıran olmalı yoksa ben bunalıma girerim evde kaldımm
tabi kii o işin dalgası hayatımızın baharındayız bizevde kalmakta neymiş canımmm
çenesini çekmektensee bende vazgeçtimm zaten kestirmektenkesinliklebir kere kestirdim söylendi durdu
Kendini avutma şeysitabi kii o işin dalgası hayatımızın baharındayız biz
güzel kandırırım kendimiiKendini avutma şeysi
benim ki hiç anlamıyor kestirmişim kestirmemişim ben anlamam diyip çıkıyor işin içindenkesinliklebir kere kestirdim söylendi durdu
Emin ol en güzeli dicem de kestirince de yada bişey yaptırınca fark etmesi lazımm yabenim ki hiç anlamıyor kestirmişim kestirmemişim ben anlamam diyip çıkıyor işin içinden
Başınız sagolsun canım. Allah sabırlar versin.Merhaba canlar, yoğun bakımda yatan bi yakınımız vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2 gün önce vefat etti malesef giremedim internete, nasılsınız var mı değişik birşey?
Amin canım benimBaşınız sagolsun canım. Allah sabırlar versin.
Başınız sağolsunMerhaba canlar, yoğun bakımda yatan bi yakınımız vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2 gün önce vefat etti malesef giremedim internete, nasılsınız var mı değişik birşey?
aynen kız milletine ne zaman yaranıldı ki şimdi yaranılsınEmin ol en güzeli dicem de kestirince de yada bişey yaptırınca fark etmesi lazımm ya
Bize de yaranılmaz zatn
başınız sağolsun canım kalanlara Allah sabırlık versinMerhaba canlar, yoğun bakımda yatan bi yakınımız vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2 gün önce vefat etti malesef giremedim internete, nasılsınız var mı değişik birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?