2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım bizde öyleyiz demek ki genelde olan bişey bu bizde aynı şekilde farkettik ayrılacak olmanın verdiği gerginlikten diye sorun etme o yüzden

İnanamıyorum yaaa olanlara bak canım emin misiniz yani göözünüz kararıpta ağır konuşmuşsunuzdur ama gerçekten emin misiniz nişanı atmaya yaa iyi düşünün

İyiyim demek istiyorum artık, sen nasılsın?

İyi ol kuzucum bende iyiyim ya sadece nişanlımı özledim

Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)

ay aayy inanamıyorum tıpkı bizz yaa :)

Kızlar merhaba hepinize.. Hala hala hala gribim gçmedi yaaa şimdi bugünden beri olan mesajları bi okuyum bakalım

geçmiş olsun canım ya salgın varmış dikkat et kendine çabuk atatırsın inşallah

Canım bizde öyleyiz demek ki genelde olan bişey bu bizde aynı şekilde farkettik ayrılacak olmanın verdiği gerginlikten diye sorun etme o yüzden

evet canım bence en büyük sebep özlemekk

Ah canım ya , Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah..Şafak kaç?

Sağol canım benim, zaman herşeyin ilacı..şu saatten sonra sadece dua ediyorum..
inşallah her şey güzel olur kuzum ben de dua edicem sana bol bol...
Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)
benimkide öyle hep buluşmalara geç kalır hep ben beklerim kız bi de eişm diyosun yerim seni yaa ayakkabıdan isimlerimiz silindi mi kesin benimki silinmemiştir

Amiiinnnn canım beniim ya şafak askerliğin bitmesine 72 canım
canım ben plakalara geçince bir türkiye haritası çıkartmıştım renksiz. hergün bir şehiri renkli kalemle karalıyordum o harita işyerimde bilgisyaarımın yanında asılıydı ve buyüzden pazartesileri çok severdim işe gelidğimde iki şehir birden karalardım

Ne güzelmiş ben o zamanlar okuldaydım benim için hergün not ettikleri bir yer vardı oraya yazardı arkadaslar 100 den düşünce tatlı ısmarlamıştım falann. üstünden çok zaman geçsede aklıma geldikce duygulanırım

Geri kalan zaman su gibi geçsin inşallah...

ayyyy inşalah canımm vallaha 360 ları hatırlıyorumda tam bi bunalımdı yahuuu

ay bende yapıyorum ki aynısınııı çok zevkliiii

:) bitsinde herşeyi yapmaya razıyım şuan :)

Kuzum ya Allah sabır versin ve teezzzzz vakitte bitirip gelsin askerliğini

Amin canımm ya çok saol :))
Az kalmış canımm geçer giderr çoğu gitmişşş zatenn

evet ama böyle az kalınca sanki hiç bitmiyooorrr

kızlar, ben biraz toparlayıp öyle gelicem..En azından sadece kendi moralimi bozarım..Herkesin gönlünce olsun herşey..Dikkat edin kendinize.

canım ya bozmuyorsun moralimizi öyle şey olur mu ?
bizim canımız sıkkınken sen öyle mi düşünüyordun gitme

kızlar, ben biraz toparlayıp öyle gelicem..En azından sadece kendi moralimi bozarım..Herkesin gönlünce olsun herşey..Dikkat edin kendinize.
Yaaa ben kendi adıma moralimi bozmuyosun öyle düşünme lütfen ama biraz kendini dinlendirmek istiyosan yap canım ama öbür türlü düşünme lütfen

deme öyle birşey kimsenin moralini bozduğun faaln yok. Burda dert sıkıntı mutluluk hepsini paylaşmıyormuyuz olurmu öle gidip tek başına yaşamak. Hem zaten eve gidince veya başka yerlerde yeterince kendi kendine yaşıyorsundur bari burada kafanı dağıt biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…