- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yabancı derken tanımadıkları biri olarak düşünmüştüm ben başka ülkeden olduğunu düşünemedim hiçcanım ben ilişkini bilmiyorum biraz daha detaylandırır mısın? erkek arkadaşın yabancı ciddiyete döküyorsunuz ve ailen yabancı olduğunu duyunca karşı çıktı. doğru mu anladım?
biliyorsun önce din olarak daha sonra ülke olarak fln malesef çok önyargılı oluyoruz. sanırım sorunda babanın tavrıda bundan kanaklanıyordur. bence biraz bekle şuanda tanımıyorlar ki türk bile olsa burada çoğu arkadaş ilk aşamada hep sorun yaşıyor. o yüzden tanımasını sağla ailenin..
canım sakin ol ilk etapta öyle tepki verirler zamanla kabul ederler. Arkadaşın babasıda doğuluya vermem dedi durdu senelerce bekletti sonra baktıki ayrılmıyorlar çocuğu tanımak istedi. Sende eminsen pes etme bekle düzelecektir.canım yabancı derken bizim köylü değil o antepli ban ardahanlıyım anlamındaydı
bu kadar tepki verceği hiç aklıma gelmezdi evet asabi biridir babam ama beni reddetmesi çok koydu
Doğuda olunca tabi biraz daha farklı oluyo biz de köken olarak doğudanız normal bu tepki canım aslındacanım yabancı derken bizim köylü değil o antepli ban ardahanlıyım anlamındaydı
inşallah ya tepki bekliyodum ama reddetme olayı yıktı beni yakın akrabaları sokucam araya sizce doğru olurmucanım benim ailemde istemedi.yanımda duran bi kişi bile olmadı.ablalarım annem babam bizde birde babanne falan var.onlarında sözü geçiyo babannemde bi öyle bi böyleydi.çok zor oldu benim için.bi tek kardeşim sevdiğini söylemiş canım o benim.annen yanındaysa baban ikna olur dert etme.bi tanışsın görsün annende destek olur yumuşar zamanla.
babamın kız kardeşi başka memleketten ailesine karşı çıkıp evlendi mutsuzum diye ortalıkta dert yanıyo durmadan babamda onu bahane edip bak ne halde diyo ama aslında halamın hiç bir sorunu yok kendikendine kuruntu yapıyo babam anneme dediki bu kıza bişey olursa sorumlusu sensin falan evliliğe karşıyım diyo
yakın akrabalarımz var onlar babamı ikna edebilir sizce konuşup yardm istesem mi benide çok severler yardm ederlercanım benim babam da direk ayrıl demişti, şimdi nişanlıyız çok şükür babaların kabullenmesi biraz zor oluyor zaman ver babana
inşallah ya tepki bekliyodum ama reddetme olayı yıktı beni yakın akrabaları sokucam araya sizce doğru olurmu
annem söyledi zaten saolsun annem arkamda dediki esip gürleme dedi çek kızını sor kimdir nedir öğren tanış dedi yok işte asla diyo döverim ikisinide uğraştrmayn beni falan dedi daha bu haftasonuda erkek kardeşim kız arkadaşını getrmişti annemde dediki bak kardeşi getirdi oda başka memleket ne dicen oğluna dedi hemen lafı çevirdi babamcanım sende aynı memleketten evli olup boşananları mutsuz olanları söylesene.bizim burda o kadar çokki.
bende yakın akrabalarımızla konuşcam girsinler olaya babam dinler sakinleşir bari tanıma şansı verir belki inş.bizde ortak tanıdıklar girmişti.sizde yoktur muhtelemen.bence faydası olur.eminsen herşeyi dene.
ayy pardon canım o zaman baban fazla tepki vermiş ama zamanla alışır ya herkes yaşıyor bunu kendini üzme zamana bırak...canım yabancı derken bizim köylü değil o antepli ban ardahanlıyım anlamındaydı
benim aklıma direk o geldiYabancı derken tanımadıkları biri olarak düşünmüştüm ben başka ülkeden olduğunu düşünemedim hiç
benim hatam canım yabancı diyince akla o gelir normal yani :)ayy pardon canım o zaman baban fazla tepki vermiş ama zamanla alışır ya herkes yaşıyor bunu kendini üzme zamana bırak...
benim aklıma direk o geldi
Bizde de başka yöreden olunca böyle konuşurlar doğu olunca tutturmusum bende..ayy pardon canım o zaman baban fazla tepki vermiş ama zamanla alışır ya herkes yaşıyor bunu kendini üzme zamana bırak...
benim aklıma direk o geldi
Yanii olabilir tabii dinlediği birilerini araya sokarsanbende yakın akrabalarımızla konuşcam girsinler olaya babam dinler sakinleşir bari tanıma şansı verir belki inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?