2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın canımm

kuzum seni de merak ettim her şey yolunda mı acaba ?
Merhaba kızlar..
canımm nasılsın ? bayadır giremiyordum dünden beri de seni göremedim

@@su_smha benim babamda karşı çıkmıştı gerci nişanlıma değilde evlenme fikrime 1 sene boyunca ikna etmey uğrastık araya akrabaları soktuk yakın arkadaslarını soktuk nişanlımın babası geldi gitti biraz sorunlu gecti ama sonunda istediğimi kabul ettirdim. şimdi çok şükür herşey yolunda seviyorsan bu sevginin arkasında duracaksan sakın pes etme. ama acelecide olma zamana bırak babana hissettir sevdiğini sonuında sana kıyamıcaktır emin ol.

günaydın canımm

kuzum seni de merak ettim her şey yolunda mı acaba ?

canımm nasılsın ? bayadır giremiyordum dünden beri de seni göremedim

İyiyim canım sen nasılsın ? sende yoktun bayadır..Tatsız şeyler yaşadım, pek girmiyorum topiğe.

canım baban sadece senin evlenmeni istemiyor :) yabancı olayı hikaye yani

Günaydıın
Her iki yorumuna da katılıyorum, içimden geçenleri söylemişsin
Merhaba kızlar..
Merhaba canımm
İyiyim canım sen nasılsın ? sende yoktun bayadır..Tatsız şeyler yaşadım, pek girmiyorum topiğe.

Ayyy işlerden kafamı kaldıramıyoruuum
kolay gelsin kuzum
Canım yolunda :) daha denemedik ama sıkıntımız yok:)
çok sevindim canım inşallah halledersiniz o konuyuda...
kuzum ben gözden kaçırmışım galiba.. tekrar sorup sormamak arasında kararsız kaldım. seni üzen bişeyi tekrar hatırlatmak istemiyorum ama inşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey.

İnşallah canım :)

yakın akrabalarımz var onlar babamı ikna edebilir sizce konuşup yardm istesem mi benide çok severler yardm ederler
Canm yqrdimlari olacak diyorsan konus bence birazda akisina birak hersey duzelir babann senin buyudugune ve evlenecek olma fikrine alismasi lazm sadece

Benim kaderimde bu olcak bizimkide cok susluuu :)

Merhaba kızlar..
Merhaba canm naslsnn

Sağol canım benim, zaman herşeyin ilacı..şu saatten sonra sadece dua ediyorum..

evet var bu akşam gidip konuşayım yüzyüze anlatayım ayrıntılı şekilde herşeyi bize oturmaya gelirler cumartesi falan açarlar konuyu aklına girerler onlarda o yetenek var zaten :)

Merhaba canım, bizde ablamda buna benzer birşey yaşamıştık..Babamın birlikte büyüdüğü bir aile büyüğümüz vardı, onu soktuk araya..O şekilde hallettik..İnşallah sende tatlıya bağlarsın.

Canm yqrdimlari olacak diyorsan konus bence birazda akisina birak hersey duzelir babann senin buyudugune ve evlenecek olma fikrine alismasi lazm sadece

Benim kaderimde bu olcak bizimkide cok susluuu :)

Merhaba canm naslsnn
Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…