- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
günaydın canımmGünaydınlarr
kuzum seni de merak ettim her şey yolunda mı acaba ?Günaydın kızlarr:)
benim süslü kocam yine hazırlanıyo bende onu bekliyorum:))
YEKTA61 canımm çok üzüldüm. Biliyosun bende sorunlu bi nişanlılık geçirdim. Ama şimdi stres bitince ben rahatladım. Eşim hala çabuk sinirleniyo yapısı böyle onun ama ben onun öfke kontrolünü sağlayabiliyorum çünkü başka stresim kalmadı. Sende de zaten bu sorunlar vardı çok iyi düşün. Nişanlın değişmez ama sen onla bu şekilde yaşayabilir misin ona karar ver derim ben. Bide küfür var ortada en ağırı o olsa gerek. İyi düşün o yüzden. Bide kim ne der diye düşünme kendini düşün öncelikle.
SakuraSP canım bu tepkiler çok normal. Benimde annem karşı çıkmıştı. Sen babana kararlı olduğunu gösterince onlarda kabul etcektir. Babanla gerekirse sen konuş. Ben aileme demştim bi tanışın istemediğiniz bi huyu olursa ben zaten vazgeçerim demiştim. Şimdi annemle eşimin arası çok iyi çok şükür:) bu arada babalar kızlarına çok düşkündür. Onunda etkisi var
canımm nasılsın ? bayadır giremiyordum dünden beri de seni göremedimMerhaba kızlar..
Canım yolunda :) daha denemedik ama sıkıntımız yok:)günaydın canımm
kuzum seni de merak ettim her şey yolunda mı acaba ?
canımm nasılsın ? bayadır giremiyordum dünden beri de seni göremedim
günaydın canımm
kuzum seni de merak ettim her şey yolunda mı acaba ?
canımm nasılsın ? bayadır giremiyordum dünden beri de seni göremedim
canım baban sadece senin evlenmeni istemiyor :) yabancı olayı hikaye yanibabamın kız kardeşi başka memleketten ailesine karşı çıkıp evlendi mutsuzum diye ortalıkta dert yanıyo durmadan babamda onu bahane edip bak ne halde diyo ama aslında halamın hiç bir sorunu yok kendikendine kuruntu yapıyo babam anneme dediki bu kıza bişey olursa sorumlusu sensin falan evliliğe karşıyım diyo
GünaydıınGünaydınlarr
Her iki yorumuna da katılıyorum, içimden geçenleri söylemişsinGünaydın kızlarr:)
YEKTA61 canımm çok üzüldüm. Biliyosun bende sorunlu bi nişanlılık geçirdim. Ama şimdi stres bitince ben rahatladım. Eşim hala çabuk sinirleniyo yapısı böyle onun ama ben onun öfke kontrolünü sağlayabiliyorum çünkü başka stresim kalmadı. Sende de zaten bu sorunlar vardı çok iyi düşün. Nişanlın değişmez ama sen onla bu şekilde yaşayabilir misin ona karar ver derim ben. Bide küfür var ortada en ağırı o olsa gerek. İyi düşün o yüzden. Bide kim ne der diye düşünme kendini düşün öncelikle.
SakuraSP canım bu tepkiler çok normal. Benimde annem karşı çıkmıştı. Sen babana kararlı olduğunu gösterince onlarda kabul etcektir. Babanla gerekirse sen konuş. Ben aileme demştim bi tanışın istemediğiniz bi huyu olursa ben zaten vazgeçerim demiştim. Şimdi annemle eşimin arası çok iyi çok şükür:) bu arada babalar kızlarına çok düşkündür. Onunda etkisi var
Merhaba canımmMerhaba kızlar..
İyiyim canım sen nasılsın ? sende yoktun bayadır..Tatsız şeyler yaşadım, pek girmiyorum topiğe.
kolay gelsin kuzumAyyy işlerden kafamı kaldıramıyoruuum
çok sevindim canım inşallah halledersiniz o konuyuda...Canım yolunda :) daha denemedik ama sıkıntımız yok:)
kuzum ben gözden kaçırmışım galiba.. tekrar sorup sormamak arasında kararsız kaldım. seni üzen bişeyi tekrar hatırlatmak istemiyorum ama inşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey.İyiyim canım sen nasılsın ? sende yoktun bayadır..Tatsız şeyler yaşadım, pek girmiyorum topiğe.
onu ben yanlış anlamışımcanım baban sadece senin evlenmeni istemiyor :) yabancı olayı hikaye yani
evet var bu akşam gidip konuşayım yüzyüze anlatayım ayrıntılı şekilde herşeyi bize oturmaya gelirler cumartesi falan açarlar konuyu aklına girerler onlarda o yetenek var zaten :)Yanii olabilir tabii dinlediği birilerini araya sokarsan
İnşallah canım :)kolay gelsin kuzum
çok sevindim canım inşallah halledersiniz o konuyuda...
kuzum ben gözden kaçırmışım galiba.. tekrar sorup sormamak arasında kararsız kaldım. seni üzen bişeyi tekrar hatırlatmak istemiyorum ama inşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey.
Canm yqrdimlari olacak diyorsan konus bence birazda akisina birak hersey duzelir babann senin buyudugune ve evlenecek olma fikrine alismasi lazm sadeceyakın akrabalarımz var onlar babamı ikna edebilir sizce konuşup yardm istesem mi benide çok severler yardm ederler
Benim kaderimde bu olcak bizimkide cok susluuu :)Günaydın kızlarr:)
Merhaba canm naslsnnMerhaba kızlar..
kolay gelsin kuzum
çok sevindim canım inşallah halledersiniz o konuyuda...
kuzum ben gözden kaçırmışım galiba.. tekrar sorup sormamak arasında kararsız kaldım. seni üzen bişeyi tekrar hatırlatmak istemiyorum ama inşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey.
evet var bu akşam gidip konuşayım yüzyüze anlatayım ayrıntılı şekilde herşeyi bize oturmaya gelirler cumartesi falan açarlar konuyu aklına girerler onlarda o yetenek var zaten :)
Canm yqrdimlari olacak diyorsan konus bence birazda akisina birak hersey duzelir babann senin buyudugune ve evlenecek olma fikrine alismasi lazm sadece
Benim kaderimde bu olcak bizimkide cok susluuu :)
Merhaba canm naslsnn
İyiyim demek istiyorum artık, sen nasılsın?
İyi ol canım beniiiimm
Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)Canm yqrdimlari olacak diyorsan konus bence birazda akisina birak hersey duzelir babann senin buyudugune ve evlenecek olma fikrine alismasi lazm sadece
Benim kaderimde bu olcak bizimkide cok susluuu :)
Merhaba canm naslsnn
Evet canım iyi ol. Dualarımda senide anıyorum bol bolİyiyim demek istiyorum artık, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?