- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Atkı örüyorum yani aslında çabalıyorummm bitirmeyeKızlar sevgililer günü için bişey hazırladınız mı?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atkı örüyorum yani aslında çabalıyorummm bitirmeyeKızlar sevgililer günü için bişey hazırladınız mı?![]()
Aaaa bugün dü dimi nasıldıı :)Kızlar bugün benimkinin ailesi ile tanıştım, her şey çok güzeldiŞimdi dönüş yolundayım, bu İstanbul trafigi beni mahvediyor ama alışmak lazım artık :)
Nasıl geçti canım?Kızlar bugün benimkinin ailesi ile tanıştım, her şey çok güzeldiŞimdi dönüş yolundayım, bu İstanbul trafigi beni mahvediyor ama alışmak lazım artık :)
Bende örüyorum ama sevgililer gününe yetişmicek heraldeAtkı örüyorum yani aslında çabalıyorummm bitirmeye![]()
Ya kuzu olur mu öyle şeykızlar, ben biraz toparlayıp öyle gelicem..En azından sadece kendi moralimi bozarım..Herkesin gönlünce olsun herşey..Dikkat edin kendinize.
Hayırlısı olsuun. Hep güzel olsun inşallah :)Kızlar bugün benimkinin ailesi ile tanıştım, her şey çok güzeldiŞimdi dönüş yolundayım, bu İstanbul trafigi beni mahvediyor ama alışmak lazım artık :)
Aaaa bugün dü dimi nasıldıı :)
Çok güzeldi ya, hepsi çok sıcak davrandılar, çok güzel muhabbet ettik. Tabi ben onlara gidene kadar heyecandan kalp krizi geçirecektim. Erkek arkadaşım haremde karşıladı, ordan beraber gittik eve, ben gidene kadar karnım ağrıyor diye söylendimNasıl geçti canım?
Bende örüyorum ama sevgililer gününe yetişmicek heraldezaten örsemde başka şeylerde yapmak istiyorum ama ne bilmiyorum yaa. Acaba sarma mı yapsam o çok sever yada öyle bişeyler
![]()
Ayyy bende yetiştirebilirsem bakalım yaa o kadar çok şey yaptık ki bişey kalmadı artık .. kalbe giden yol mideden gider hesabı olabilir canım neden olmasınn valla sarma büyük emek hemdeNasıl geçti canım?
Bende örüyorum ama sevgililer gününe yetişmicek heraldezaten örsemde başka şeylerde yapmak istiyorum ama ne bilmiyorum yaa. Acaba sarma mı yapsam o çok sever yada öyle bişeyler
![]()
Ay maşallah hadi hayırlısı bakalım şimdi sen mi tanıştıracaksın ailenle canımÇok güzeldi ya, hepsi çok sıcak davrandılar, çok güzel muhabbet ettik. Tabi ben onlara gidene kadar heyecandan kalp krizi geçirecektim. Erkek arkadaşım haremde karşıladı, ordan beraber gittik eve, ben gidene kadar karnım ağrıyor diye söylendimO da beni sakinleştirmeye çalıştı ama o kapı açılınca tüm heyecanım bitti, çok sakindim. Bir sürü yiyecek hazırlamışlar ama ben 2 lokma yedim, çok yemedim, ayıp mi oldu bilmiyorum ama sanırım heyecandan hiç açlık hissetmedim. :) Yani sonuç olarak güzeldi :)
Atlattın sonunda canım bundan sonra da heyecanlanırsın sözde nişanda falan ama şu ilk sters olmaz artıkÇok güzeldi ya, hepsi çok sıcak davrandılar, çok güzel muhabbet ettik. Tabi ben onlara gidene kadar heyecandan kalp krizi geçirecektim. Erkek arkadaşım haremde karşıladı, ordan beraber gittik eve, ben gidene kadar karnım ağrıyor diye söylendimO da beni sakinleştirmeye çalıştı ama o kapı açılınca tüm heyecanım bitti, çok sakindim. Bir sürü yiyecek hazırlamışlar ama ben 2 lokma yedim, çok yemedim, ayıp mi oldu bilmiyorum ama sanırım heyecandan hiç açlık hissetmedim. :) Yani sonuç olarak güzeldi :)
Evet evet ben yapayım öyle bişey canımAyyy bende yetiştirebilirsem bakalım yaa o kadar çok şey yaptık ki bişey kalmadı artık .. kalbe giden yol mideden gider hesabı olabilir canım neden olmasınn valla sarma büyük emek hemde
Canım düğün günü bakmadım:) sonrada kayınımlarda kaldı ayakkabı:) bende çatlıyorum meraktan:) eşim ama o beniminşallah her şey güzel olur kuzum ben de dua edicem sana bol bol...
benimkide öylehep buluşmalara geç kalır hep ben beklerim
kız bi de eişm diyosun yerim seni yaa
ayakkabıdan isimlerimiz silindi mi
kesin benimki silinmemiştir
![]()
Kızlar bugün benimkinin ailesi ile tanıştım, her şey çok güzeldiŞimdi dönüş yolundayım, bu İstanbul trafigi beni mahvediyor ama alışmak lazım artık :)
Kizlarrrr netim duzeldu sizleri cok ozledimmm yaa nr var ne yok iyisiniz dimi![]()
Canım düğün günü bakmadım:) sonrada kayınımlarda kaldı ayakkabı:) bende çatlıyorum meraktan:) eşim ama o benim![]()
endless love bak bizimkilerden bi tane daha varmış:)
Kızlar bugün balayımızın son günü yarın yola çıkacaz inşallah:) bugünde manavgat ve sideye gittik hava çok güzeldi:) denize atlamamak için eşim zor tuttu beni:) çook yoruldum birazcık kocamla ilgileneyim öpüyorum sizi:)
Ay hadi maşallah diyelim canım benim :)
Hoşgeldin canm özledk seniii, iyiyim ben sen nasılsın?
Varmış vallaha yaa :) normald bizim bekletmemiz lazım değilmiydi yahuu :)
Ay hadi ilgilen bakalım :)
Kuzum sen sanirim nickini deistrmissinn tanıyamadımiyi olmana sevindim
![]()
Tanıyamadım kimssssinnn![]()
o zaman kendimi tanıtayım :)
ay çok tuhaf hissettim yahu![]()
burcu ben canımcım *.*