2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet
Yarın nişanlım iş sebebiyle il dışına çıkıcak o ayrı bir hüzün cumartesi görebilicem en erken
Ama asıl derdim ne zamn nişanlım il dışına çıkması gerekse biz bir gün önce saçma sapan sebeplerden dolayı kırgınlık yaşıyoruz nedendir anlamadım yine burukuz
Halbuki aksam çok güzel başlamıştı buluştuk gezdik alış veriş yaptık yemek yedik sonunu güzel bitiremedik filmin ...
:KK51::KK61::KK61::cry::cry:

Canım bizde de öyle çok özlediğimde yada ayrılacağımız anlarda hep tartışırız ama çözdük biz o ayrılmanın ve özlemenin
verdiği gerginlikten oluyor. Üzme kendini geçip bitecek bu günler sabırsızlıkla şafakları sayalım :)

kendime nick arıyorum bu arada :)

Canım bizde öyleyiz demek ki genelde olan bişey bu bizde aynı şekilde farkettik ayrılacak olmanın verdiği gerginlikten diye sorun etme o yüzden Hoppa

Daha önce bahsetmistim nisan gunu ne kadr cok agladigimi. Gecen aksam benimle altin yuzunden kavga etti. Anneannesi dayilarinin tum masraflarini karsilamis taksinlar diye yarim altin almis. Bende takilan takilari soyledim ona bilgisi olsun die bana dayisinin yarim taktigini soyledi bende hyr cekrek takti drdim. 2 yarm vardi 1 tanesi babamin ona aldigi digeri kendisinin isyerinden taktiklariydi. Ama annem yarim taktigini soyluyir dedi bende yalanmi soylicem inanmiyorsan dayina sor dedim parladi bagirdi cagirdi sora kufredip telefonu kapadi yuzume. Neymis bana nie inanmasinmis. Sora mesjlada defol git istemiyirum seni yazdi dun konusmadik bende halamlara mesjlari gosterecegimi soylemistim aksam bana mesj atti gosterdinmi die ben hyr gelmediler gelincw gosterecem dedim mesj atmamasini soyledim bana yazdiklarini hatirlattim benimle tekrar kavga etti geceye kadr seviyeye dusurdu cok fazla benle zorla nisanlanmis vicdani yuzundenmis beni sevmiyormus. Ben cok cirkin olmusum zaten nisanda vsvs bir dunya sey soyledi bende karsilik verdim ona bende onu sevmedigimi soyledim daha ilk nisanlandigimiz gunu nekadr agladigimi istemedigimi nisani atmak istedigimi soyledim . Simdi nisani atmak istiyoruz. Nasıl konusmaliyim ailemle
İnanamıyorum yaaa olanlara bak canım emin misiniz yani göözünüz kararıpta ağır konuşmuşsunuzdur ama gerçekten emin misiniz nişanı atmaya yaa iyi düşünün o_Oo_Oo_O

İyiyim demek istiyorum artık, sen nasılsın?

İyi ol kuzucum bende iyiyim ya sadece nişanlımı özledim :(

Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)

ay aayy inanamıyorum tıpkı bizz yaa :)

Kızlar merhaba hepinize.. Hala hala hala gribim gçmedi yaaa :KK1: şimdi bugünden beri olan mesajları bi okuyum bakalım :KK76:

geçmiş olsun canım ya salgın varmış dikkat et kendine çabuk atatırsın inşallah

Canım bizde öyleyiz demek ki genelde olan bişey bu bizde aynı şekilde farkettik ayrılacak olmanın verdiği gerginlikten diye sorun etme o yüzden Hoppa

evet canım bence en büyük sebep özlemekk :(

İyi ol kuzucum bende iyiyim ya sadece nişanlımı özledim :KK43:

ay aayy inanamıyorum tıpkı bizz yaa :)

geçmiş olsun canım ya salgın varmış dikkat et kendine çabuk atatırsın inşallah

evet canım bence en büyük sebep özlemekk :KK43:

Ah canım ya , Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah..Şafak kaç?

Sağol canım benim, zaman herşeyin ilacı..şu saatten sonra sadece dua ediyorum..
inşallah her şey güzel olur kuzum ben de dua edicem sana bol bol...
Kız ben 15dk ya hazır oluyorum eğer ütü yapcaksam 20dakikada. Ama eşim 1saate hazırlanamaz bile:)
benimkide öyle:KK20: hep buluşmalara geç kalır hep ben beklerim :63: kız bi de eişm diyosun yerim seni yaa:KK45::KK45: ayakkabıdan isimlerimiz silindi mi :eek: kesin benimki silinmemiştir :KK42:

Amiiinnnn canım beniim ya şafak askerliğin bitmesine 72 canım :KK43:
canım ben plakalara geçince bir türkiye haritası çıkartmıştım renksiz. hergün bir şehiri renkli kalemle karalıyordum :D o harita işyerimde bilgisyaarımın yanında asılıydı ve buyüzden pazartesileri çok severdim :D işe gelidğimde iki şehir birden karalardım :D

canım ben plakalara geçince bir türkiye haritası çıkartmıştım renksiz. hergün bir şehiri renkli kalemle karalıyordum :D o harita işyerimde bilgisyaarımın yanında asılıydı ve buyüzden pazartesileri çok severdim :D işe gelidğimde iki şehir birden karalardım :D
:D Ne güzelmiş ben o zamanlar okuldaydım benim için hergün not ettikleri bir yer vardı oraya yazardı arkadaslar 100 den düşünce tatlı ısmarlamıştım falann. üstünden çok zaman geçsede aklıma geldikce duygulanırım

Geri kalan zaman su gibi geçsin inşallah...

ayyyy inşalah canımm vallaha 360 ları hatırlıyorumda tam bi bunalımdı yahuuu

ay bende yapıyorum ki aynısınııı :D çok zevkliiii

:D Ne güzelmiş ben o zamanlar okuldaydım benim için hergün not ettikleri bir yer vardı oraya yazardı arkadaslar 100 den düşünce tatlı ısmarlamıştım falann. üstünden çok zaman geçsede aklıma geldikce duygulanırım

:) bitsinde herşeyi yapmaya razıyım şuan :)

Kuzum ya Allah sabır versin ve teezzzzz vakitte bitirip gelsin askerliğini Hoppa

Amin canımm ya çok saol :))
Az kalmış canımm geçer giderr çoğu gitmişşş zatenn :D

evet ama böyle az kalınca sanki hiç bitmiyooorrr

kızlar, ben biraz toparlayıp öyle gelicem..En azından sadece kendi moralimi bozarım..Herkesin gönlünce olsun herşey..Dikkat edin kendinize.

canım ya bozmuyorsun moralimizi öyle şey olur mu ?
bizim canımız sıkkınken sen öyle mi düşünüyordun gitme :(

kızlar, ben biraz toparlayıp öyle gelicem..En azından sadece kendi moralimi bozarım..Herkesin gönlünce olsun herşey..Dikkat edin kendinize.
Yaaa ben kendi adıma moralimi bozmuyosun öyle düşünme lütfen ama biraz kendini dinlendirmek istiyosan yap canım ama öbür türlü düşünme lütfen

deme öyle birşey kimsenin moralini bozduğun faaln yok. Burda dert sıkıntı mutluluk hepsini paylaşmıyormuyuz olurmu öle gidip tek başına yaşamak. Hem zaten eve gidince veya başka yerlerde yeterince kendi kendine yaşıyorsundur bari burada kafanı dağıt biraz.

Back
X