Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kabul etmem en erkenci benim bi kerem saat 6.30da uyanıyorum haftaici her gun
güzelmiş , güle güle kullan. nerden aldın ve fiyatı neydi canımselam kızlar bnlarda bnim cicilerim
Eki Görüntüle 1258984 Eki Görüntüle 1258985 Eki Görüntüle 1258986
pembeli pasta takımı ve kahvaltı takımı olarak kullanacapğım
güzelmiş , güle güle kullan. nerden aldın ve fiyatı neydi canım
iyi günlerde kullan canım tekrardan :)SAOL CANIM BERNARDODAN 3 BİNE ALDIM İKİSİNİ KAMPANYADAN YARARLANIP
YEMEK TAKIMI NORMAL FİYATI 3 BİN LİRAYDI PASTA TAKIMI BEDAVAYA GELDİ:)
ben bu takımı cok beğeniyodum kampanyalı almışsın iyi olmuş, güle güle kullan canıım, güzel mi güzel yemekler yap kocaya ve misafirlerineselam kızlar bnlarda bnim cicilerim
selam kızlar bnlarda bnim cicilerim
6:30 muallahım bn 8 de zor uyanıyorum ya
günaydınn hayatım boyunca 6.30 da kalkmadım sanırım :)Yok kabul etmem en erkenci benim bi kerem saat 6.30da uyanıyorum haftaici her gun
günaydın kuzucum nasılsın :)günayddddıııııınnnnnnnn
günaydın tatlım gepsi çok şık güle güle kullan pasta takımında benimde gözüm var inşallah nasip olur banada :)selam kızlar bnlarda bnim cicilerim
selam tatlım nasılsın :)Selam kızlar
iyiyim mutlu hatunum, sen nasılsın:)günaydınn hayatım boyunca 6.30 da kalkmadım sanırım :)
günaydın kuzucum nasılsın :)
günaydın tatlım gepsi çok şık güle güle kullan pasta takımında benimde gözüm var inşallah nasip olur banada :)
selam tatlım nasılsın :)
iyiyim boncuğum tek ders için okul yollarında sürünüp duruyorumiyiyim mutlu hatunum, sen nasılsın:)
tek dersin mi kaldı, 1 dönem uzadı yani 1 ders için?iyiyim boncuğum tek ders için okul yollarında sürünüp duruyorum
yok canım son sene ama her güne 1 ders koymuşlar sagolsunlartek dersin mi kaldı, 1 dönem uzadı yani 1 ders için?
1 ders deyince öyle sandımyok canım son sene ama her güne 1 ders koymuşlar sagolsunlar
bende nasıl üşeniyorum anlatamam1 ders deyince öyle sandım
zaten böyle şeyleri cok severler.
bende hergün adapazarına gidip geldim. çarşamba günü saat 3 de dersimiz vardı sadece , gel de uyuz olma bi onun için şehir değiştiyoduk, gerçi genel de gitmiyodum
git iki kelam bişey öğrenirsin .bende nasıl üşeniyorum anlatamam
hergün bi bahane buluyorum kendime artık bayramdan sonra tıpış tıpış giderim
dikkat dağınıklıgı var bu aralar bende sonum pek iyi görünmüyo dönem sonunda bi FF ile karşılaşınca paçalarım tutuşur aklım aklım başıma gelirgit iki kelam bişey öğrenirsin .
son senen kalmamaya çalış. geç kurtul. hangi bölüm okuyosun canım? akklın öyle çeyiz de düğünde dimidikkat dağınıklıgı var bu aralar bende sonum pek iyi görünmüyo dönem sonunda bi FF ile karşılaşınca paçalarım tutuşur aklım aklım başıma gelir