• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok kabul etmem en erkenci benim bi kerem saat 6.30da uyanıyorum haftaici her gun

selam kızlar bnlarda bnim cicilerim
images22FL6RVY.jpg
imagesD8MELP3D.jpg
untitled.png

pembeli pasta takımı ve kahvaltı takımı olarak kullanacapğım:KK70:

Eki Görüntüle 1258984 Eki Görüntüle 1258985 Eki Görüntüle 1258986

6:30 mu:KK58:allahım bn 8 de zor uyanıyorum ya:oops:

Çok güzel aldklarn cnm bayıldım.. Bernardo nun 12 kísilik takimlari benim de çok hoşuma gidiyor ama cok pahalı ya :/ karacadan set alcam bende . celik tencereleri catal bicaklari kahvalti takimi ve 12 kisilik yemek takimi 2647 tl :p hepside begendigim modelleri...
Valla mecburen uyaniyorum. Malum cocuklar bekler :)))

Yok kabul etmem en erkenci benim bi kerem saat 6.30da uyanıyorum haftaici her gun
günaydınn hayatım boyunca 6.30 da kalkmadım sanırım :)
günayddddıııııınnnnnnnn :KK46:
günaydın kuzucum nasılsın :)

Eki Görüntüle 1258984 Eki Görüntüle 1258985 Eki Görüntüle 1258986

günaydın tatlım gepsi çok şık güle güle kullan pasta takımında benimde gözüm var inşallah nasip olur banada :)

selam tatlım nasılsın :)

günaydınn hayatım boyunca 6.30 da kalkmadım sanırım :)

günaydın kuzucum nasılsın :)

günaydın tatlım gepsi çok şık güle güle kullan pasta takımında benimde gözüm var inşallah nasip olur banada :)

selam tatlım nasılsın :)
iyiyim mutlu hatunum, sen nasılsın:)

yok canım son sene ama her güne 1 ders koymuşlar sagolsunlar:KK70:
1 ders deyince öyle sandım :oops:

zaten böyle şeyleri cok severler.

bende hergün adapazarına gidip geldim. çarşamba günü saat 3 de dersimiz vardı sadece , gel de uyuz olma :KK62: bi onun için şehir değiştiyoduk, gerçi genel de gitmiyodum :KK53:

1 ders deyince öyle sandım :oops:

zaten böyle şeyleri cok severler.

bende hergün adapazarına gidip geldim. çarşamba günü saat 3 de dersimiz vardı sadece , gel de uyuz olma :KK62: bi onun için şehir değiştiyoduk, gerçi genel de gitmiyodum :KK53:
bende nasıl üşeniyorum anlatamam
hergün bi bahane buluyorum kendime artık bayramdan sonra tıpış tıpış giderim:KK70:

:KK70::KK70::KK70:dikkat dağınıklıgı var bu aralar bende sonum pek iyi görünmüyo dönem sonunda bi FF ile karşılaşınca paçalarım tutuşur aklım aklım başıma gelir:KK53:
son senen kalmamaya çalış. geç kurtul. hangi bölüm okuyosun canım? akklın öyle çeyiz de düğünde dimi :KK53:

Back