2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

baktım hemen googledan çok güzele benziyor canımm hayırlısı olsunn :KK76:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hemen doldurdum nazar boncuklarını buraya canımm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

duman var kuzu bide indirime girmiş iki kişi 77 tl onu düşünüyoruz :KK50:
saol canım :D manzarasına bayıldım :D konser nerede bende düşünebilirm :D

günaydın kızlarrrr,,hepinize güzel bir gün olsun.dün düğün salonunun kaporası verdik bizde,kısmetse 29 Ağustos düğün tarihimizzzzzz :KK68::KK68:

tebriklerin için çok tşkler cnm.kasma kendini rahat ol,herşey gönlünce olsun :)

sen de instagram var mı?

sen bana yazsana özelden instagram hesabını,ben seni eklerim.

tebrikler caaanımm :KK36: senden 20 gün sonra da benim düğünüm var kısmetse :KK37:
Canım ya kullanamıyorum instagramı ne yazık ki :/ Ama foto yükledim buraya

merhabalar güzel gelincikler :)

Eger watsup grubu varsa bn de dahil olmak isterim daha rahat takip edebilmek için konuşmaları hem burda foto paylaşımı da şkntili oluyor :KK43: :KK43: :KK43:

öyle bi grup var mıı ? yoksa da kuralım mıııı ? :)

günaydın kızlarrrr,,hepinize güzel bir gün olsun.dün düğün salonunun kaporası verdik bizde,kısmetse 29 Ağustos düğün tarihimizzzzzz :KK68::KK68:

tebriklerin için çok tşkler cnm.kasma kendini rahat ol,herşey gönlünce olsun :)

sen de instagram var mı?

sen bana yazsana özelden instagram hesabını,ben seni eklerim.

tebrikler caaanımm :KK36: senden 20 gün sonra da benim düğünüm var kısmetse :KK37:

hayırlı olsun canım nereyi tuttunuz benden 11 gün sonra evleniorsun ağustos ayı bayağı yoğun :)

slm hatunlar nasılsıniz

slm canımm iyiyiz sen nasılsın :)

kızlar hızınıza yetişemiyorum yahuu :)

hayırlı olsun canım nereyi tuttunuz benden 11 gün sonra evleniorsun ağustos ayı bayağı yoğun :)

Ben hastayim yatiyorm kuzumm
İyileşmedin mi kuzu daha

Yok canım daha iyilesemedimm

cnm daha Adana'da tutmadık,Eskişehirde ki salon bu.Adana'da kına için bakıyoruz daha. senin tuttugun yer kapalı mıydı? ben Adana'da açık olsun istiyordum dalonu :(

canım bu watsap grubunu bende çok isterim çokta rahat olur ama benim için tehlikeli :D burda yazdıklarımı kimse görmüyor orası sıkıntılı :D

Ben hastayim yatiyorm kuzumm

Yok canım daha iyilesemedimm

Canım ya kendine iyi bak :( dinlen iyice de toparlan bian öncee

cnm daha Adana'da tutmadık,Eskişehirde ki salon bu.Adana'da kına için bakıyoruz daha. senin tuttugun yer kapalı mıydı? ben Adana'da açık olsun istiyordum dalonu :KK43:

canım aslnda bende kır düğünü istiyordum ama nasip değilmiş :( baktığım yerler 15 bin 24 bin civarıydı maalesef

canım bu watsap grubunu bende çok isterim çokta rahat olur ama benim için tehlikeli :D burda yazdıklarımı kimse görmüyor orası sıkıntılı :D

canım orada dedikodu yapmayız bizde :) yoksa benim içinde tehlikeli olur :)

Back
X