• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım bende de aynı korku var, hastalarımız var yaşlılarımız var hatta günlerdir ölüm döşeğinde olan bi yakınımız var gerçekten insanın aklına kötü şeyler geliyor malesef olacğı varmış sana da malum olmuş bu durum Allah rahmet eylesin ona ve senin düğününde yüzünü güldürsün

Canım benim Allah yaşatmasın inşallah..Benim maalesef hislerim çok kuvvetlidir.hatta evde konuşturmaz kimse beni..Zaten bu olay olunca herkes tuhaf oldu korktuğun başına geldi dediler.

Günaydın gelincikler :)

Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.

Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inş :D kuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir :KK66:

@math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık :D balayının tadını çıkar :p

greenandblue greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?

hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş :D
Aynısı bana da olmuştu canım tarihi aldığın an sanki bir hafta sonrasıymış gibi yakın geliyor insana haklısın daha 7 ayın var ne kadar 7 gün gibi görünse de Hoppa

Çok teşekkür ederim canım:) dışarısı yağmurluydu bizde otelde yaptık dış çekimi:) önce istemedimde sonra çok beğendim:)
Harika bi mekan canım bayıldım tek kelimeyle, hele fotoğrafçında süper ayarlamış ışığı falan.. Bende eğer ayarlayabilirsem adile sultan kasrında çekim yaptırmak istiyorum hep hayalimdi ama hem ücretli hem de ayarlanır mı bilmiyorum :110:

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma :KK66:

Canım ben sadece eşimin soyadını kullanıcam

Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...

Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek :KK43: Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.

Günaydın canım

@math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah

curlygirl curlygirl Hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...
Orya cansın sen :KK15:

İnsanın ağzının tüm tadını kaçırıyor böyle olaylar, ölüm falan.. Malesef hayatın en gerçeği de o. Depresyona girmiştir muhtemelen, kolay değil kişinin kendi canına kıyması. Ailesi sizler kız arkadaşı ne durumdadır şimdi Allah sabır versin, gençlerin ölümü çok acı yaşlılara üzülüyorsun ama gençler çok kötü oluyor yaa Allah sabır versin canım hepinize dediğin gii denecekte bişey yok dua etmekten başka

Çok kötüydü ya, anlatsam az kalır her cümle..tarif edilemez..Bir oğlu daha var..Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin..Zaten istemedi gitmeyi..Psikolojik tedavi görüyordu..Annesi anlattı..Kavonozların içine karıncaları koyarmış, komutanı napıyosun dediğinde karıncalar benim askerlerim sıraya diziyorum onları diyormuş..Annesine de diyormuş anne bak ben böyle yapıyorum beni izine göndersinler diye..Zaten devamlı hava değişimi alırdı..Komutanlarından çok memnunmuş öyle söylermiş..çok rahatmış askerliği..Kimse karışmazmış..serbestmiş herşey ona..İntihar ettiği akşam müzik dinlemiş, arkadaşları da rahatsız etmek istememiş..Bir daha yanına gittiklerinde asmış kendini..Bizim anlamadığımız zaten izine gelecekti, cenazesi olduğı gün. niye böyle birşey yaptı?

Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.
Yok yok anlıyorum canım böyle bişey kolay kolay atlatılmaz aynısı benimde başıma gelse Allah korusun hepimizden uzak etsin Allah ama 3 ay sonra bende evimde yapamazdım nişan.. Bence doğru yapmışsınız millleti şehir dışına boş boş göndermekte kötü olurdu aile içinde olmuş Allah tamamına erdirsin canım

Üzülme canım benim ya ben ölüm konusunda bayağı hassasım son 3 yılda ailemizden 5 kişiyi defnettik. Artık ölüm lafına bile ağlıyorum. Çok kavga etmioruz aslında o aşamaları geçtik ama şimdi çok korktum :KK43: Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.
Canım sizin ölümlere de Allah rahmet eylesin çok zor yaa 3 yılda 5 kişi :KK43: Allah son etsin yaşatmasın bir daha

Canım benim Allah yaşatmasın inşallah..Benim maalesef hislerim çok kuvvetlidir.hatta evde konuşturmaz kimse beni..Zaten bu olay olunca herkes tuhaf oldu korktuğun başına geldi dediler.
Altıncı hissin kuvvetli demek ki içine doğuyor olacak şeyler bazen bana da oluyor çok zor yaa kesin bişey olacak diyorsun ağzının tadı gidiyor birden :110:
Çok kötüydü ya, anlatsam az kalır her cümle..tarif edilemez..Bir oğlu daha var..Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin..Zaten istemedi gitmeyi..Psikolojik tedavi görüyordu..Annesi anlattı..Kavonozların içine karıncaları koyarmış, komutanı napıyosun dediğinde karıncalar benim askerlerim sıraya diziyorum onları diyormuş..Annesine de diyormuş anne bak ben böyle yapıyorum beni izine göndersinler diye..Zaten devamlı hava değişimi alırdı..Komutanlarından çok memnunmuş öyle söylermiş..çok rahatmış askerliği..Kimse karışmazmış..serbestmiş herşey ona..İntihar ettiği akşam müzik dinlemiş, arkadaşları da rahatsız etmek istememiş..Bir daha yanına gittiklerinde asmış kendini..Bizim anlamadığımız zaten izine gelecekti, cenazesi olduğı gün. niye böyle birşey yaptı?
Ya psikolojisi bozuk olunca özgür bıraksalar da bişey ifade etmez ki çocuğun içi sıkıtılı.. Gerçekten ilginçmiş o kaar izine gelmek isteyen çocuk izne geleceği gün intihar etmesi.. Canım nerde yapıyordu askerliği? Birde uygun olur mu sormam bilmiyorum ama mektupta neler yazmış, tamamen kız arkadaşıyla tartışmalarından mı bahsetmiş?
Canım teşekkür ederim, neden öyle söyledin..
Çok candansın o yüzden geldiğinden beri farkındayım çok samimi, duyarlısın

Çok teşekkür ederim canım , buradaki herkes sanal olsa bile arkadaşım gibiler . O yüzden bende böyle olaylar olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum..Teşekkür ederim.
Evet tuhaf ya sanki gerçekten oturup kıonuşuyormuşuz gibi oluyor, şahsen şu ara sizden daha yakın arkadaşım yok :KK42: harbiden bikaç arkadaşım var zaten onlarda hep şehir dışında yaşıyorlar öyle de asosyalim :KK14:

Evet tuhaf ya sanki gerçekten oturup kıonuşuyormuşuz gibi oluyor, şahsen şu ara sizden daha yakın arkadaşım yok :KK42: harbiden bikaç arkadaşım var zaten onlarda hep şehir dışında yaşıyorlar öyle de asosyalim :KK14:

Estağfurullah canım .. Burada konuşmamız güzel oluyor tabii ki..

Yok yok anlıyorum canım böyle bişey kolay kolay atlatılmaz aynısı benimde başıma gelse Allah korusun hepimizden uzak etsin Allah ama 3 ay sonra bende evimde yapamazdım nişan.. Bence doğru yapmışsınız millleti şehir dışına boş boş göndermekte kötü olurdu aile içinde olmuş Allah tamamına erdirsin canım

Amin canım benim, hepimiz için hayırlısını, huzurlusunu nasip etsin ALLAH..Tek korkum insanlar beni yanlış anlar diye..

Altıncı hissin kuvvetli demek ki içine doğuyor olacak şeyler bazen bana da oluyor çok zor yaa kesin bişey olacak diyorsun ağzının tadı gidiyor birden :110:

Ya psikolojisi bozuk olunca özgür bıraksalar da bişey ifade etmez ki çocuğun içi sıkıtılı.. Gerçekten ilginçmiş o kaar izine gelmek isteyen çocuk izne geleceği gün intihar etmesi.. Canım nerde yapıyordu askerliği? Birde uygun olur mu sormam bilmiyorum ama mektupta neler yazmış, tamamen kız arkadaşıyla tartışmalarından mı bahsetmiş?

Çok candansın o yüzden geldiğinden beri farkındayım çok samimi, duyarlısın

Kaçıyordu askerlikten..Ben askere gitmicem, gidip en güzel zamanlarımı orda harcamak istemiyorum diyordu..Gittiğinde de beni buraya gönderdiniz ölümü teslim alırsınız demiş teyzesine..Mardinde yapıyordu canım..Çarşı iznine bile çıkarmazlarmış..kendine zarar verir diye.Almayacaklardı askere, gitti de ne oldu ki?Ahh bu mahalle baskısı yokmu , askere gitmeyene adam denmez bilmem ne! Hep baskıdan gitti çocuk..Zar zor kız arkadaşı ikna etmiş, git gel evleniriz demiş..Ama söylenene göre çok tartışıyorlarmış, kız arkadaşı ayrılmak istemiş..Telefonla konuşmuş kız arkadaşı ile,kendimi öldürücem sende o vicdan azabı ile yaşayacaksın demiş..Sanırım mektupta da kız arkadaşı yüzünden olduğu yazıyormuş..Savcılık el koydu şimdi olaya, otopsi sonucunu bekliyorlar..Birde dinlemeye alınmış telefonları,inceleyecekler şimdi o mektubu kendimi yazdı diye..Çünkü zaten izine gelecekti dün..Şüpheli bulundu intiharı..

Kaçıyordu askerlikten..Ben askere gitmicem, gidip en güzel zamanlarımı orda harcamak istemiyorum diyordu..Gittiğinde de beni buraya gönderdiniz ölümü teslim alırsınız demiş teyzesine..Mardinde yapıyordu canım..Çarşı iznine bile çıkarmazlarmış..kendine zarar verir diye.Almayacaklardı askere, gitti de ne oldu ki?Ahh bu mahalle baskısı yokmu , askere gitmeyene adam denmez bilmem ne! Hep baskıdan gitti çocuk..Zar zor kız arkadaşı ikna etmiş, git gel evleniriz demiş..Ama söylenene göre çok tartışıyorlarmış, kız arkadaşı ayrılmak istemiş..Telefonla konuşmuş kız arkadaşı ile,kendimi öldürücem sende o vicdan azabı ile yaşayacaksın demiş..Sanırım mektupta da kız arkadaşı yüzünden olduğu yazıyormuş..Savcılık el koydu şimdi olaya, otopsi sonucunu bekliyorlar..Birde dinlemeye alınmış telefonları,inceleyecekler şimdi o mektubu kendimi yazdı diye..Çünkü zaten izine gelecekti dün..Şüpheli bulundu intiharı..

Hay Allahım canım benim sen anlattıkça tüylerim diken diken oluyo valla çok zor birşey :( Öyle şey mi olurmuş askere gitmeyene adam denmez(miş) ... Bedelli yapanlar adam olmuyor mu yani.. Töbe estağfurullah...

canım çok eneresan ya benim nişanlım askerdeyke bir kaç tane arkadaşları çürük raporu alarak evlerine gödnerildiler. ve gerçekten çok normal insanlarmış ama böyle numarlar yapıp falan aldılar raporları. Anlamsız ya bu çocuğun psikolojisinin gerçekten kötü olduğunu nasıl farkedemezler :(

canım çok eneresan ya benim nişanlım askerdeyke bir kaç tane arkadaşları çürük raporu alarak evlerine gödnerildiler. ve gerçekten çok normal insanlarmış ama böyle numarlar yapıp falan aldılar raporları. Anlamsız ya bu çocuğun psikolojisinin gerçekten kötü olduğunu nasıl farkedemezler :KK43:

Dediğim gibi canım, hep baskı yüzünden gitti askere..23 yaşındaydı zaten..1 yıl boyunca kaçtı askerlikten..Sonra kız arkadaşı askere git gel evleniriz deyince gitti o da..Herkes farkındaydı da işlerine gelmedi..Ama komutanlarından hep iyi bahsetmiş ailesine..Komutanı da geldi cenazesine.Benimde anlamadığım kızın haberinin olmaması..Cuma gece 4'te aradılar kızı, biz ulaşamadık sen konuştun mu diye..Kız arkadaşıda cuma akşamı 4 te konuştuk iyiydi falan demiş..Yalan söylemesini engellemek içinde öldüğünü söylememiş kardeşi..Ama ortada bir şüphe var onun peşine düştüler şimdi..Kız arkadaşı da geldi cenazeye çok kötüydü.

Back
X