• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın gelincikler :)

Canım benim tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. Bu tarz sıkıntılar olabiliyor. boşver takılma. benimde nişanımda sorun olmadı ama istememde sıkıntılar olmuştu nazarlık diyelim artık.sonuca odaklanalım yüzüğünüzü taktınız yolunuza bakın artık :) resimide çok beğendim harika görünüyorsunuz.

Canım senide tebrik ederim. Bugün fotoğraflarını bekliyoruz inş :D kuzenleri takma. bazen en yakınım dediğin insan bile bu tarz şeyler çekememezlik yaptığını görüyorsun. ama emin ol o komik duruma düşüyor. beni istemeye gelecekler dediğimde sevgilisi olduğunu bile bilmediğimiz kuzenimi aynı tarihte istemeye geldiler dolayısı ile ben ertelemek zorunda kaldım. ama gene o rezil oldu herkes özellikle yaptığının farkına vardı.boşver sen mutluluğuna bak. insanların seni çekememesi senin doğru yolda olduğunu gösterir :KK66:

@math27 canım ya seni çok tebrik ederim. fotoğraflara bayıldım, sizde harika görünüyorsunuz. iyisiyle kötüsüyle kurtuldun artık :D balayının tadını çıkar :p

greenandblue greenandblue senide çok merak ettim canım nasılsın acaba naptın?

hafta sonu nişanı olan başka gelincik varmıydı hatırlamıyorum ama benim içinde güzel geçen bir pazar oldu. Sanırım artık düğün yerimiz ve tarihimiz belli oldu. yarsın sözleşmemizi yapıyoruz. 09.08.2015 tarihimiz kızlar. Bugün sabahtan beri düşündükçe garip oluyorum ya. tarih belli değilken çok rahattım sanki çok zaman var gibi geliyordu. Şimdi bi telaş başladı, kalbimin ritmi değişti resmen ve sanki duygusal olmayada başladım bunlar normaldir inş :D

Kuzum bende yaşadım aynı şeyi insan bi tuhaf oluyor strese giriyor :)

Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..

Canım ya okurken kendime engel olamadım ağladım, Rabbim ailesine yardım etsin :(
Nişanlım geldi aklıma bide rabbim korusun herkesi ne diyeceğimi şaşırdım :( kavga etmemeye karar verdim :cry::cry:

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim utandırmasın, aksilikler olmuş biraz ama sonrası güzel bitmiş hiç sıkıntı yapma :KK66:

Canım ben sadece eşimin soyadını kullanıcam

Zor canım ben bile bazen diyorum gidicem ama annemi babamı özlücem,ama gitmesem illa burda oturalım desem sözlümde onu kabul etmicek biliyorum.Aramızda huzursuzluk olsunda istemiyorum.Babam da sağolsun çok anlayışlı siz nerede mutlu olucaksınız orada olun.Biz anne babayız tabii ki gelicez diyo.Haklı , bende çok arada kalıyorum ama olucak bir şekilde inşallah.Sözlümle bile anlaştım şimdiden her ay annemlere gidicez evlendiğimizde diye...

Canııııımmm , inan bende çok üzüldüm biliyosun moral bozukluğu ne demek :KK43: Keşke gerçekten yanında olabilseydim.Hepimiz nihayetinde toprağın altına gidicez,ölümün dönüşü yok alnımıza ne yazıldıysa o.Bol bol dua et,bende akşam gidince eve kuran okucam,inşallah Allahım kabul eder. Seni çok seviyorum.

Günaydın canım

@math27 Maşallah resimleriniz çok güzel Rabbim utandırmasın ömür boyu mutlu olun inşallah

@brgulsen Hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar herkese yağmurlu bir pazartesi sabahından günaydın,inşallah bu haftamız geçtiğimiz haftadan daha güzel olur herşey için hakkımızda hayırlısı olsun , bol bol dua edelim...

Evet bende yaptım o anlaşmayı ama biz uzak olacaz her iki aileye de o yüzden heralde sürekli anneme bilet alıp yanıma getircem :) Ama hasretlik çok zor birşey, hayatımın bir parçası oldu resmen :(

Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.

Sen kim ne der diye bakma canım benim en doğrusunu yapmışsın, üzme kendini artık böyle olması gerekiyormuş demek ki :(
amcamın kızı evlendiğinde kınasının olacağı gün dedem vefat etmişti iptal oldu eşinin memleketinde düğünü oldu kimse gitmedi, zor böyle şeyler :(

Gerçekten öyle biliyormusun..bu aralar hep intihar olayları arttı..Hiç istemiyordu askere gitmeyi..annesine beni gönderiyorsunuz ama ölüm gelecek demiş..Ama bizim askerin durumu şüpheli bulundu..Çünkü cenazesi olduğu gün zaten izine gelecekti..Hatta gece yarısı komutan haberi vermeye gelince, annesi oğlu geldi sanmış..
o daha kötü canım yhaaa Allah ailesine sizlere sabırlar versinn

Canım şöyle oldu,Cuma günü isteme vardı..isteme oldu, misafirler gitti..Bizde yatmaya hazırlanıyorduk..Hatta ben yatağa girdim tam uykuya dalıyordum..Bağırma sesine uyandım..Alt kata indik hemen..O sırada Komutan içeri girmiş vefat notunu okuyordu..Annesi de aşağıdaki ambulansların içine bakmaya inmiş, yaralı sanmış..Cuma günü akşam 7 de vefat etmiş..haberi gece 12 de geldi..
Bizimde ertesi gün nişan vardı biliyorsunuz..Ya iptal edecektik en az 3 ay..Aklımıza başka birşey gelmedi..En son benim aklıma erkek arkadaşımın evinde yüzüğü takıp, hemen geri gelmek geldi..Çünkü herkes şehir dışından gelmişti..pazar günü dönecekti..Apar topar çıktık evden 2 de yüzüğü taktık, birçok misafirin gelişini iptal ettik..4 te de geri geldik işte..Belki çoğunuz hem cenaze var bu kadar üzüldüğünü söylüyorsun, hemde nişanı yapmışsın diyeceksiniz..Ama 3 ayda geçse ben kendi evimde yine nişan yapmazdım.
Mecbur yapılıcaktı canım o nişan ha şimdi ha sonra benim nişanımda daha erken olucaktı ama babamın akrabası ölünce beş gün önce erteledik yer falan tutulmuştu tabi. Bi kaç ay sonra ölen kişinin ailesi yapın artık dedi sonuç ta ikiside Allahın emri

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah canım ölümde evlilikte Allahın emri her ikiside olacak. Nie yadırgayalımki.

Mecbur yapılıcaktı canım o nişan ha şimdi ha sonra benim nişanımda daha erken olucaktı ama babamın akrabası ölünce beş gün önce erteledik yer falan tutulmuştu tabi. Bi kaç ay sonra ölen kişinin ailesi yapın artık dedi sonuç ta ikiside Allahın emri
bende tam aynı şeyi yazdım canım :)

YEKTA61 YEKTA61 bu arada neden rahatsız olalım canım öyle düşünme derdini paylaşacaksın tabi ki bizde paylaşıyoruz sıkıntılarımızı, sen iyi ol yeter bize

en uygununu yapmışsınız canım için rahat olsun. Ne kadar beklesende sonuçta acı hep taze olacak. birde alt komşu hem çokyakın uygun olmazdı. Benim teyze oğlumun düğününe 2 hafta kala dayım vefat etti bir haftasonrada düğünü olacak kuzenin babası vefat etti. Biz düğünü ertelemeyei düşündük tabiki. Kız tarafıda asla oda allahın emri buda diye itiraz ettiler. Kuzen ya ertelenir yada olamz siz bilirsiniz diyince 3 ay sonraya ertelendi. tazeyken yapmak hiç hoş değil ama sonuçta giden gidiyor ve hayat devam ediyor. Sende birsürü misafir gelmiş en doğrsunu yapmışsınız gerçekten için çok rahat olsun inş düğünün çok huzurlu geçer canım.

Hem akraba, hem komşu..Tüm tanıdıklar ortak..Zaten başka seçim yapamazdım.. Pazar günü defnettik..cumartesi öğlen 2 de yaptık..Çünkü bizim evde cenaze evi sayıldı..Babamın kuzeninin oğluydu..Öyle acı ki..Nişan hazırlıkları,cenazeye nasip oldu..Allahım bu acıyı tekrar yaşatmasın..Ailesine sabır versin..Nur içinde yatsın..

İnşallah hepimizin düğünü huzurlu geçer..Umrumda değil zaten nişanın aceleye gelmesi.

Kuzum bende yaşadım aynı şeyi insan bi tuhaf oluyor strese giriyor :)

Canım ya okurken kendime engel olamadım ağladım, Rabbim ailesine yardım etsin :KK43:
Nişanlım geldi aklıma bide rabbim korusun herkesi ne diyeceğimi şaşırdım :KK43: kavga etmemeye karar verdim :cry::cry:

Evet bende yaptım o anlaşmayı ama biz uzak olacaz her iki aileye de o yüzden heralde sürekli anneme bilet alıp yanıma getircem :) Ama hasretlik çok zor birşey, hayatımın bir parçası oldu resmen :KK43:

Sen kim ne der diye bakma canım benim en doğrusunu yapmışsın, üzme kendini artık böyle olması gerekiyormuş demek ki :KK43:
amcamın kızı evlendiğinde kınasının olacağı gün dedem vefat etmişti iptal oldu eşinin memleketinde düğünü oldu kimse gitmedi, zor böyle şeyler :KK43:

Çok üzüldüm ağlamana sebep olduğum için.:KK43: Allahım sabır versin inşallah ailesine..Canım kavga etme,inan hayat çok garip..herşey bir anlık..Rabbim nişanlını sana nasip etsin..Allah sevenleri ayırmasın.

Doğru söylüyorsun..Bizim durumu biliyorlardı zaten..onlarda yapın dedi kendi evinizde..Biz öyle kesinlikle yapmayız dedik..Allah bir daha yaşatmasın ne diyeyim..nasıl dua edeceğimi şaşırdım :KK43:

Çok üzüldüm ağlamana sebep olduğum için.:KK43: Allahım sabır versin inşallah ailesine..Canım kavga etme,inan hayat çok garip..herşey bir anlık..Rabbim nişanlını sana nasip etsin..Allah sevenleri ayırmasın.

Üzülme canım benim ya ben ölüm konusunda bayağı hassasım son 3 yılda ailemizden 5 kişiyi defnettik. Artık ölüm lafına bile ağlıyorum. Çok kavga etmioruz aslında o aşamaları geçtik ama şimdi çok korktum :( Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Üzülme canım benim ya ben ölüm konusunda bayağı hassasım son 3 yılda ailemizden 5 kişiyi defnettik. Artık ölüm lafına bile ağlıyorum. Çok kavga etmioruz aslında o aşamaları geçtik ama şimdi çok korktum :KK43: Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Allah rahmet eylesin canım..gelince üst üste geliyor bazen..Amin canım..

Günaydın canım..Allah razı olsun..

Canım cuma günü işten çıktıktan sonra kuaföre gittim...Ben yoldayken ezan okunuyordu, içime doğdu sanırım..Hep dua ederek gittim eve..Kazasız, belasız olsun diye..Korkuyordum çünkü, içimde hep bir isteksizlik vardı..Stresten sanıyordum..Sonra kuaförde gelinin cenaze nedeni ile kınasını iptal ettiğini duydum..Eve geldim anneme dedim..Öyle birşey olsa ben ne yaparım diye konuşmuştuk..

Sağol canım..Amin inşallah..

Maalesef yok, Allah rahöet eylesin demekten dua etmekten başka yapacağım hiçbirşey yok..

Amin canım..Çok sağol..Allah razı olsun..

,

Canım benim ya, seninde moralini bozdum..Ne diyeceğimi bilemiyorum..çok yanımda oldun Allah razı olsun senden de..
Günaydın canım bende de aynı korku var, hastalarımız var yaşlılarımız var hatta günlerdir ölüm döşeğinde olan bi yakınımız var gerçekten insanın aklına kötü şeyler geliyor malesef olacğı varmış sana da malum olmuş bu durum Allah rahmet eylesin ona ve senin düğününde yüzünü güldürsün

Günaydın canım, biraz daha iyi sayılırım düne göre..Çok derinden etkiledi beni..Kendi canına kıyması..Zaten kimseye zararı yoktu..Yine kendine zararı oldu..Hiç gitmek istemedi askere zorla gönderdi kız arkadaşı, askere git evleniriz dönüşte diye..Birçok şey söyleniyor..Cebinden mektup çıkmış, asker arkadaşları kız arkadaşı ile kavga etti diye ifade vermişler..Komutanı almış ipten..İp bile değil ki inşaat demiri ile asmış kendini..Canı çok yanmıştır..Anlatsam neler neler var var..Dram içimden dram çıkıyor..
İnsanın ağzının tüm tadını kaçırıyor böyle olaylar, ölüm falan.. Malesef hayatın en gerçeği de o. Depresyona girmiştir muhtemelen, kolay değil kişinin kendi canına kıyması. Ailesi sizler kız arkadaşı ne durumdadır şimdi Allah sabır versin, gençlerin ölümü çok acı yaşlılara üzülüyorsun ama gençler çok kötü oluyor yaa Allah sabır versin canım hepinize dediğin gii denecekte bişey yok dua etmekten başka

Back
X